En yakin arkadaşımin yaptiklarina dayanamiyorum artik:(( !!!

Yasin 22 ama sevdigim ve deger verdigim biri oldugu icin sordum. Yoksa universitede bundan daha kucuk seylerde arkadas sildigim oldu. Ama o bnm icin dosttu bu yüzden takildim
seni kullanıyor ailesi senle sanıyor o başka kişiyle vs aç gözünü hiç uğraşma

Kopar gitsin güzelim. Seni işine geldiği gibi kullanıyor. Dengesiz bir tip. Sen de fazla iyi niyetlisin sanırım bunun için konu açmana bile değmez.

İyi de size yalan söylediği ayan beyan belli.Hala ne demeye iş yerine ziyarete gidiyorsunuz ki anlamadım?
Sürekli böyle davranıyorsanız aman nasıl olsa ne yapsam yanımda diye düşünüyor olabilir.
O nasıl biri olduğunu göstermiş ben olsam sevinirdim ve uzak dururdum.

Yaaa kocaniz degil akrabaniz defil ananiz babaniz degil...kim buuuu.sadece bi arkadaş. Kiii anlatiginiza gore arkadaş musvettesi diyelim biz bunaa.bunun uzerine senin konu acman bile hata def et gitsin üstüne bu kadar konusmaya.ne gerek var.arkadas adi altinda sıradan hcbir bağlılığın olmayan bi şahsiyet sonucta

Bu kadın sizin en yakın arkadaşınız olabilir ama kesinlikle siz onun en yakın arkadaşı değilsiniz. Bence yakınlık kurmadan biraz daha ince eleyip sık dokuyun. Bu kadın baya bencil ve sizede hiç değer vermiyor.

bu kız yaptığı şeylere sizin haberiniz olmadan ailesine karşı sizle yaptığını falan da söylüyodur. arkadaşlarımla aramın bozulma sebeplerinden biri. hiç sevmem öyle şeyi.. :KK64:

Seninle gitmek istememiş olabilir. Başkasıyla daha fazla eğleneceğini düşünmüş olabilir. Ama bu şekilde yalanla dolanla iş yapmak, karşısındaki insanı aptal yerine koymak karaktersizliktir. Seni hala çevresinde istiyor acaba neden. Sakın kendini kullandırma.Bir menfaati var gibi gördüm sanki.

Dostum dedigim insanin yaptiklarina artik dayanamiyorum. Yillardir tanidigim bir insan. Ama bana o kadar fazla yalan soyluyor ki artik yalanlar icinde bogulacak. Biz onunla beraber denize gitmeyi düşünüyorduk kac zamandir. Izin gunu geldi bana dediki ben doktora gidecegim ben de dedim ki bn de seninle geleyim yardimci olayim. Yok sen gelme hastane ortamina seni sokmak istemem dedi. Israr etsem de reddetti. Iyi tamam dedim. Baktimki facebookta etiket yapilmis arkadasiyla havuzs gitmis. Bana doktora gidecegim diyen kiz tatile cikiyor. Cok sinirlendim ama hala bn gitmedim dedi annesi gittigini soyledi ama. Neyse bugun de is yerine onu ziyarete gttm iste olmadigini soylediler. Ben de mesaj attim uzunca sen neden yalan soyluyrsn falan diye izin gununde benle gezecekti. Annesi de bize gelmişti. Ama cok uzunca bir mesaj attim ve bana yazdigi sey annem ise gitmedigimi ogrendi mi dedi. Şok oldum kizlar siz ne yapardiniz lutfen ak verin:KK43:
istenmediğinizi anlayın artık kızı da yalanlara sevk ediyorsunuz belli ki

Dostum dedigim insanin yaptiklarina artik dayanamiyorum. Yillardir tanidigim bir insan. Ama bana o kadar fazla yalan soyluyor ki artik yalanlar icinde bogulacak. Biz onunla beraber denize gitmeyi düşünüyorduk kac zamandir. Izin gunu geldi bana dediki ben doktora gidecegim ben de dedim ki bn de seninle geleyim yardimci olayim. Yok sen gelme hastane ortamina seni sokmak istemem dedi. Israr etsem de reddetti. Iyi tamam dedim. Baktimki facebookta etiket yapilmis arkadasiyla havuzs gitmis. Bana doktora gidecegim diyen kiz tatile cikiyor. Cok sinirlendim ama hala bn gitmedim dedi annesi gittigini soyledi ama. Neyse bugun de is yerine onu ziyarete gttm iste olmadigini soylediler. Ben de mesaj attim uzunca sen neden yalan soyluyrsn falan diye izin gununde benle gezecekti. Annesi de bize gelmişti. Ama cok uzunca bir mesaj attim ve bana yazdigi sey annem ise gitmedigimi ogrendi mi dedi. Şok oldum kizlar siz ne yapardiniz lutfen ak verin:KK43:
Sürekli size yalan söyleyip yalanlar içinde sizi boğuyorsa nasıl en yakın arkadaşınız oluyor pardon!!!ne mi yapmalısınız görüşmeyi kesmelisiniz

En yakin demissin ama en yakin arkadas boyle olmaz sen bu yaptiklarina ragmen nasil yakin goruyosun ki.Yalan soyleyen ve en onemlisi bana kendimi degersiz ve kotu hissettiren kim ne varsa cikardim cikariyorum hayatimdan biraz yalnizlasiyosun ama daha kaliteli bir hayat yasiyorsun emin ol.Ugrasma hic cikar hayatindan duzelmez bu yastan sonra.

ben böle dostluklara asla tahammül edemem...
bitirirm direk...
arkana bile bakmam işte gider giderim işde..
ne yazik ki benim hiç dostum kalmadi.. çünkü hepsi yalan dolana çevirdi...
bi tane olsun isterdim ama oda beni satti!!!
güvenim kalmadi ki.

Back
X