En yakin arkadaşımin yaptiklarina dayanamiyorum artik:(( !!!

Kahvekokulukitap

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
255
78
18
Dostum dedigim insanin yaptiklarina artik dayanamiyorum. Yillardir tanidigim bir insan. Ama bana o kadar fazla yalan soyluyor ki artik yalanlar icinde bogulacak. Biz onunla beraber denize gitmeyi düşünüyorduk kac zamandir. Izin gunu geldi bana dediki ben doktora gidecegim ben de dedim ki bn de seninle geleyim yardimci olayim. Yok sen gelme hastane ortamina seni sokmak istemem dedi. Israr etsem de reddetti. Iyi tamam dedim. Baktimki facebookta etiket yapilmis arkadasiyla havuzs gitmis. Bana doktora gidecegim diyen kiz tatile cikiyor. Cok sinirlendim ama hala bn gitmedim dedi annesi gittigini soyledi ama. Neyse bugun de is yerine onu ziyarete gttm iste olmadigini soylediler. Ben de mesaj attim uzunca sen neden yalan soyluyrsn falan diye izin gununde benle gezecekti. Annesi de bize gelmişti. Ama cok uzunca bir mesaj attim ve bana yazdigi sey annem ise gitmedigimi ogrendi mi dedi. Şok oldum kizlar siz ne yapardiniz lutfen ak verin:(

Dostum dedigim insanin yaptiklarina artik dayanamiyorum. Yillardir tanidigim bir insan. Ama bana o kadar fazla yalan soyluyor ki artik yalanlar icinde bogulacak. Biz onunla beraber denize gitmeyi düşünüyorduk kac zamandir. Izin gunu geldi bana dediki ben doktora gidecegim ben de dedim ki bn de seninle geleyim yardimci olayim. Yok sen gelme hastane ortamina seni sokmak istemem dedi. Israr etsem de reddetti. Iyi tamam dedim. Baktimki facebookta etiket yapilmis arkadasiyla havuzs gitmis. Bana doktora gidecegim diyen kiz tatile cikiyor. Cok sinirlendim ama hala bn gitmedim dedi annesi gittigini soyledi ama. Neyse bugun de is yerine onu ziyarete gttm iste olmadigini soylediler. Ben de mesaj attim uzunca sen neden yalan soyluyrsn falan diye izin gununde benle gezecekti. Annesi de bize gelmişti. Ama cok uzunca bir mesaj attim ve bana yazdigi sey annem ise gitmedigimi ogrendi mi dedi. Şok oldum kizlar siz ne yapardiniz lutfen ak verin:KK43:

Şahsen ben bana yalan söyleyen birini en yakın arkadaşım yapmazdım. Dünyada insanlık soyu mu tükendi arkadaşım? Başka insan mı yok etrafınızda? Başkaları ile takılın en yakın arkadaş olun siz de

Dostum dedigim insanin yaptiklarina artik dayanamiyorum. Yillardir tanidigim bir insan. Ama bana o kadar fazla yalan soyluyor ki artik yalanlar icinde bogulacak. Biz onunla beraber denize gitmeyi düşünüyorduk kac zamandir. Izin gunu geldi bana dediki ben doktora gidecegim ben de dedim ki bn de seninle geleyim yardimci olayim. Yok sen gelme hastane ortamina seni sokmak istemem dedi. Israr etsem de reddetti. Iyi tamam dedim. Baktimki facebookta etiket yapilmis arkadasiyla havuzs gitmis. Bana doktora gidecegim diyen kiz tatile cikiyor. Cok sinirlendim ama hala bn gitmedim dedi annesi gittigini soyledi ama. Neyse bugun de is yerine onu ziyarete gttm iste olmadigini soylediler. Ben de mesaj attim uzunca sen neden yalan soyluyrsn falan diye izin gununde benle gezecekti. Annesi de bize gelmişti. Ama cok uzunca bir mesaj attim ve bana yazdigi sey annem ise gitmedigimi ogrendi mi dedi. Şok oldum kizlar siz ne yapardiniz lutfen ak verin:KK43:
Hayatı yalanlar üzerine kurulu bu arkadaşı hayatımdan çıkarırım. Yalanın herkese zararı vardır. Uçsuz bucaksizca içine çeker ve hayat tarzı hâline gelir.O yüzden uzak durun.

Arkasından el sallardım.

Şu an ilk iş numarasını sil, bir daha da arayıp sorma, beraber vakit geçirmek isteyen insan bu kadar kıvırmaz.

seni bazi ailesinden gizli kacamaklari icin paravan yapmisa benziyor sozde arkadasin.
havuza kimle gittgide onemli, ailesine seninle gittigini soyleyip baskalariyla gitmis belliki.
niye yorulup bide isyerine gittinki? hic geriye bakma salla gitsin.
sacma bir insanmis belli.

Bence dostunuz falan değil .hic üzulmeye değme bile.o yalanla kendini düşürmüş bir daha asla görüşme .nefret ediyorum iki yüzlü insanlardan

Seninle vakit gecirmeyi sevmedigini anlaman icin daha ne yapmasi lazim:işsiz:
Kendisi her mesajinda sunu yapalim bunu yapalim gezelim diyor. Hani ben israr etsem tamam dediğiniz dogru ama tam tersi kendisi israr ediyor suraya gidelim tatil tapalim cok bunaldim gezelim vs. Tamam olur diyorum ama ertesi gun farklilasiyor. Dişciye gideceğiz ayni discide kontrollerimiz var. Bir onceki gün yarin gidecrgiz tamam diyr randevu gunu bekliyorum ne mesaj atiyor ne ariyor. Ben sinirlenip mesaj atinca bahanelere sığınıyor.

Kız senden uzak olmaya çalışıyor en son olayda da bi yerlere kaçmış annesinin haberi yok sende onun gibi ol

Kendisi her mesajinda sunu yapalim bunu yapalim gezelim diyor. Hani ben israr etsem tamam dediğiniz dogru ama tam tersi kendisi israr ediyor suraya gidelim tatil tapalim cok bunaldim gezelim vs. Tamam olur diyorum ama ertesi gun farklilasiyor. Dişciye gideceğiz ayni discide kontrollerimiz var. Bir onceki gün yarin gidecrgiz tamam diyr randevu gunu bekliyorum ne mesaj atiyor ne ariyor. Ben sinirlenip mesaj atinca bahanelere sığınıyor.
Baskasini bulamayinca sana sariyo olabilirmi? Sonrada birini buluyodur belki:kahve:

Tabiki yol weririm
Ukala bide annem ogrendimi dye soruyomus
Seni coktan silmis bu kiz
Sende yuz verme iletisimini tamamen kopar

Back
X