nasıl anlatsam şimdi ben arkadaşımı yıllardır tanırım benim başka erkek arkadaşlarımla da tanıştı daha önce ama bu sefer çok farklı davranışları var sürekli bi yere gideceksek birlikte eşimin de gelmesini istiyor sürekli soruyor gelmiycemi diye .Bir ortamdayken sürekli eşimle muhabbet etmeye çalışıyor ve iğrenç bel altı espiriler yapıyor ve süreklide benle dalga geçme halinde yok sakar yok salak yani o ses tonu incelmesi bakışlar zaten çok pis yani o elektriği orda olupta anlamıycak insan yoktur .Ben normal düzeyde kıskançlıkları olan bir kadınım eşimi tabiki kıskanırım ama sonsuz güvenirim de 1 yıl mankenlerin için de çalıştı işi gereği kılım bile kıpırdamadı hiç rahatsız olduğumu bilmem .Arkadaşımın birşey elde edeceğinden eşimi kaybetme korkusundan değil bu anlattıklarım .Eşim ben olmasam bile onunla olmayı aklından bile geçirmez hatta tiksiniyor kendisinden bile diyebilirim .Ama sıcakkanlıdır eşim kimseyi kımak istemez kolay kolay kimseyle tartışmaz gerek duymuyor strese gelemez .Son zamanlarda kendi arkadaşı söz konusu olduğundan çok sinirli benim arkadaşa benim derdim o kadar yıl arkadaşlığımızı harcamaya değermiydi ne biliim bişeyler hissetse bile insan uzak dumaya unutmaya çalışır arkadaşı anlamasın üzülmesin diye bu aleni arsızlık yapıyor Allah ıslakh etsin ne diyim