- 23 Mart 2015
- 5.758
- 12.175
- 448
- 36
- Konu Sahibi sufisentir
İyi akşamlar arkadaşlar.
Derdim arkadaşım.Kendisiyle üniversitede tanıştık 4 yıl çok güzel anılarımız oldu.
Birbirimize yol gösterdik dertlerimizi paylaştık çok eğlendik vs.
Sonrasında da hiç kopmadık düğünüme falan da geldi hatta.
Arkadaşım erkek bu arada.Eşim de çok sevdi onu hep beraber takılırdık vs.
Şimdi bu arkadaşım başka bi ilde yüksek lisans yapıyor 1 senedir.
Ben de yüksek lisans yaptığı şehre gideceğim yakında bi iş için 1 aylığına.
Bugün watsaptan yazdım sen ne zaman gidiyorsun ben de oraya geleceğim dedim.
A öyle mi ne zaman dedi işte tarihleri yazdım falan filan.
Sonra tek bi cevap bile yazmadı.Ben bu duruma çok bozuldum.Ne bileyim aa öyle mi orda görüşürüz
kalacak yer olayını hallettin mi gibi şeyler söyleyebilirdi.
Ki hallettim de her şeyi kimseye muhtaç değilim çok şükür.Ben sadece görüşme maksatlı yazmıştım ona bir şey isteme amaçlı değil yani.
Yani güya çok yakın arkadaşız.Ben mi çok beklenti içine girdim acaba sizce üzüldüm biraz.
Bir de bu arkadaşım mart ayında borç istemişti verdik en kısa zamanda veririm dedi ama hala ses seda yok.
Neyse dedik eşimle öğrenci sonuçta sıkıntıda olabilir dedik üstüne düşmedik.(Öyle yüksek bi meblağ da değil zaten)
Bu arada 4 aydır falan da tatilde arkadaşım yani aynı şehirdeyiz ama beni sürekli ekiyor.
Telefonlaşıyoruz şu saatte görüşeceğiz diyoruz sonra hop iptal ediyor tamam işi çıkabilir ama 4 aydır da görüşemez mi iki yakın arkadaş ne bileyim ?
Yani böyle üst üste gelince her şey arkadaşımın amacını anlayamıyorum açıkçası.
Sizce ne olabilir?
Derdim arkadaşım.Kendisiyle üniversitede tanıştık 4 yıl çok güzel anılarımız oldu.
Birbirimize yol gösterdik dertlerimizi paylaştık çok eğlendik vs.
Sonrasında da hiç kopmadık düğünüme falan da geldi hatta.
Arkadaşım erkek bu arada.Eşim de çok sevdi onu hep beraber takılırdık vs.
Şimdi bu arkadaşım başka bi ilde yüksek lisans yapıyor 1 senedir.
Ben de yüksek lisans yaptığı şehre gideceğim yakında bi iş için 1 aylığına.
Bugün watsaptan yazdım sen ne zaman gidiyorsun ben de oraya geleceğim dedim.
A öyle mi ne zaman dedi işte tarihleri yazdım falan filan.
Sonra tek bi cevap bile yazmadı.Ben bu duruma çok bozuldum.Ne bileyim aa öyle mi orda görüşürüz
kalacak yer olayını hallettin mi gibi şeyler söyleyebilirdi.
Ki hallettim de her şeyi kimseye muhtaç değilim çok şükür.Ben sadece görüşme maksatlı yazmıştım ona bir şey isteme amaçlı değil yani.
Yani güya çok yakın arkadaşız.Ben mi çok beklenti içine girdim acaba sizce üzüldüm biraz.
Bir de bu arkadaşım mart ayında borç istemişti verdik en kısa zamanda veririm dedi ama hala ses seda yok.
Neyse dedik eşimle öğrenci sonuçta sıkıntıda olabilir dedik üstüne düşmedik.(Öyle yüksek bi meblağ da değil zaten)
Bu arada 4 aydır falan da tatilde arkadaşım yani aynı şehirdeyiz ama beni sürekli ekiyor.
Telefonlaşıyoruz şu saatte görüşeceğiz diyoruz sonra hop iptal ediyor tamam işi çıkabilir ama 4 aydır da görüşemez mi iki yakın arkadaş ne bileyim ?
Yani böyle üst üste gelince her şey arkadaşımın amacını anlayamıyorum açıkçası.
Sizce ne olabilir?