En yakın arkadaşın aslında çok uzak olması

sufisentir

Umutlu,güzel haberler almak istiyorum 😻
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
5.758
12.175
448
36
İyi akşamlar arkadaşlar.

Derdim arkadaşım.Kendisiyle üniversitede tanıştık 4 yıl çok güzel anılarımız oldu.
Birbirimize yol gösterdik dertlerimizi paylaştık çok eğlendik vs.
Sonrasında da hiç kopmadık düğünüme falan da geldi hatta.
Arkadaşım erkek bu arada.Eşim de çok sevdi onu hep beraber takılırdık vs.

Şimdi bu arkadaşım başka bi ilde yüksek lisans yapıyor 1 senedir.
Ben de yüksek lisans yaptığı şehre gideceğim yakında bi iş için 1 aylığına.
Bugün watsaptan yazdım sen ne zaman gidiyorsun ben de oraya geleceğim dedim.
A öyle mi ne zaman dedi işte tarihleri yazdım falan filan.
Sonra tek bi cevap bile yazmadı.Ben bu duruma çok bozuldum.Ne bileyim aa öyle mi orda görüşürüz
kalacak yer olayını hallettin mi gibi şeyler söyleyebilirdi.
Ki hallettim de her şeyi kimseye muhtaç değilim çok şükür.Ben sadece görüşme maksatlı yazmıştım ona bir şey isteme amaçlı değil yani.

Yani güya çok yakın arkadaşız.Ben mi çok beklenti içine girdim acaba sizce üzüldüm biraz.
Bir de bu arkadaşım mart ayında borç istemişti verdik en kısa zamanda veririm dedi ama hala ses seda yok.
Neyse dedik eşimle öğrenci sonuçta sıkıntıda olabilir dedik üstüne düşmedik.(Öyle yüksek bi meblağ da değil zaten)
Bu arada 4 aydır falan da tatilde arkadaşım yani aynı şehirdeyiz ama beni sürekli ekiyor.
Telefonlaşıyoruz şu saatte görüşeceğiz diyoruz sonra hop iptal ediyor tamam işi çıkabilir ama 4 aydır da görüşemez mi iki yakın arkadaş ne bileyim ?
Yani böyle üst üste gelince her şey arkadaşımın amacını anlayamıyorum açıkçası.
Sizce ne olabilir?

İyi akşamlar arkadaşlar.

Derdim arkadaşım.Kendisiyle üniversitede tanıştık 4 yıl çok güzel anılarımız oldu.

Sonra tek bi cevap bile yazmadı.Ben bu duruma çok bozuldum.Ne bileyim aa öyle mi orda görüşürüz
Ki hallettim de her şeyi kimseye muhtaç değilim çok şükür.Ben sadece görüşme maksatlı yazmıştım ona bir şey isteme amaçlı değil yani.

Yani güya çok yakın arkadaşız.Ben mi çok beklenti içine girdim acaba sizce üzüldüm biraz.
Bir de bu arkadaşım mart ayında borç istemişti verdik en kısa zamanda veririm dedi ama hala ses seda yok.
Neyse dedik eşimle öğrenci sonuçta sıkıntıda olabilir dedik üstüne düşmedik.(Öyle yüksek bi meblağ da değil zaten)
Bu arada 4 aydır falan da tatilde arkadaşım yani aynı şehirdeyiz ama beni sürekli ekiyor.
Telefonlaşıyoruz şu saatte görüşeceğiz diyoruz sonra hop iptal ediyor tamam işi çıkabilir ama 4 aydır da görüşemez mi iki yakın arkadaş ne bileyim ?
Sizce ne olabilir?

başka yakın arkadaşlar bulmuş olabilir ; Sana söylemediği bir kız arkadaşı olduğu için seninle görüşmüyor olabilir ; sen evlendiğin için araya mesafe koyuyor olabilir . bu arada 4 aydır aynı şehirde buluşamadığın biriyle farklı bir şehirde buluşacağınıza veya çok kaliteli bir vakit geçireceğinize inanasım gelmiyor

Bana borcu veremeyecegi icin gorusmemeye calisiyor gibi geldi.bu uzaklik borctan sonra mi oldu
Yani o ihtimal de gelmedi değil aklıma ama çok yüksek bi meblağ değil.200tl.
Ki biz de hiç lafını etmedik verirken de dedim sorun değil ne zaman istersen ver diye.
Aslında ailesinin durumu da iyidir ödeyebilecek durumu da var gibime geliyor.
Yani o zaman zaten farklı şehirlerdeydik fazla görüşemiyorduk yazdan beri var bu uzaklık.

İyi akşamlar arkadaşlar.

Sizce ne olabilir?

Arkadaşınızı tanımadığım için bunun birçok sebebi olabilir.

Yazınıza istinaden borcunu henüz ödeyecek durumda olmadığı için kaçıyor olabilir.

Sandığımız kadar yakın olmayabilirsiniz.
Mesela benim de uniden çok sevdiğim arkadaşlarım vardı bir kız bir erkek. Çokta samimiydik ama araya kilometreler girince uzaklaştık. Yani bazen insan önemsemiyor.

Başka bir sorunu da olabilir.
Hayatında bir kız varsa böyle bir hal almış olabilir.

Yani kestiremedim ama borç ihtimali en yükseği.

başka yakın arkadaşlar bulmuş olabilir ; Sana söylemediği bir kız arkadaşı olduğu için seninle görüşmüyor olabilir ; sen evlendiğin için araya mesafe koyuyor olabilir . bu arada 4 aydır aynı şehirde buluşamadığın biriyle farklı bir şehirde buluşacağınıza veya çok kaliteli bir vakit geçireceğinize inanasım gelmiyor
Öyle bi durumumuz yok ki bizim nişanlandı zaten kendisi.Biz hep beraber görüşüyoruz topluca yani eşimle falan.
Aynen dediğin gibi benim de inanasım yok kırıldım açıkçası görüşmek istese bile ekmeyi düşünüyorum.

E belliki görüşmek istemiyor niye üsteliyorsun. Direkt diyememis istemedigini tavirlariyla belli ediyor.
Ben yapışkan biri değilim ki kendisi arıyor veya mesaj atıyor bak ben gitmeden mutlaka görüşelim diye.
E ben de tamam diyorum kararlaştıyoruz günü saati falan ekiyor sonra beni.
Belki benim de onu düzenli olarak ekmem gerekiyordur bilemedim.

Gorusmemesinin başka bi sebebi de psikolojik sorunlari da olabilir bilemeyiz bu tarz durumlarda bende insanlarla görüşmekten kacinirim.:KK14:

Borcu hala ödeyemediği için gorusmekten kaciniyor olabilir.

Arkadaşınızı tanımadığım için bunun birçok sebebi olabilir.

Yazınıza istinaden borcunu henüz ödeyecek durumda olmadığı için kaçıyor olabilir.

Sandığımız kadar yakın olmayabilirsiniz.
Mesela benim de uniden çok sevdiğim arkadaşlarım vardı bir kız bir erkek. Çokta samimiydik ama araya kilometreler girince uzaklaştık. Yani bazen insan önemsemiyor.

Başka bir sorunu da olabilir.
Hayatında bir kız varsa böyle bir hal almış olabilir.

Yani kestiremedim ama borç ihtimali en yükseği.

Bence borcunu odeyemeyecegi için; halı hazırda siz de ustelemediginiz için gorustugunuzde borç konusunun gündeme gelmesinden çekiniyor ve buluşmayı erteliyor.

Bencede parayı vermediği için görüşmek istemiyor. Kendi haline bırakın.
Ben nedense hiç böyle düşünmemiştim arkadaşlar.Öğrenci ama ailesinin de durumu iyidir aslında öyle unutmuştur belki falan gibi aklıma gelmişti.
Çok çok darda olduğunu zannetmiyorum sürekli geziyor çünkü kendisi.
Neyse dediğiniz gibi kendi haline bırakayım dönmezse zaten hiç en yakın arkadaşım olmamış demektir :)

bir kız bulmuştur sana ayrıacak vakti yoktur . zaten ben bu arkadaşların erkek cinsini anlamıyorum bir kız bulunca bakıyorsun ortadan yok oluyorlar allahım ya . kadınlarda hoş öle şimdi sevgili bulmuştur kesin o .

bir kız bulmuştur sana ayrıacak vakti yoktur . zaten ben bu arkadaşların erkek cinsini anlamıyorum bir kız bulunca bakıyorsun ortadan yok oluyorlar allahım ya . kadınlarda hoş öle şimdi sevgili bulmuştur kesin o .
Uzun zamandır nişanlı kendisi ve tanıyorum da nişanlısını hani öyle kıskançlık filan tarzı bi durum da yok.
Ki ben hep kızla beraber görüşelim dedim evime falan davet ettim hatta içi rahat etsin diye.

Yani o ihtimal de gelmedi değil aklıma ama çok yüksek bi meblağ değil.200tl.
Ki biz de hiç lafını etmedik verirken de dedim sorun değil ne zaman istersen ver diye.
Aslında ailesinin durumu da iyidir ödeyebilecek durumu da var gibime geliyor.
Yani o zaman zaten farklı şehirlerdeydik fazla görüşemiyorduk yazdan beri var bu uzaklık.
Bu daha da garip.200 lira aldiysa ona da muhtac olabiliyor demekki bu kisi.odeyemeyebiliyor demekki.tabi bu iyi niyetli yaklasim.bir de bunu size odemeyip kacmasi ihtimali var.size dokunacak bir para degil belki ama kacmasi demek onun karakterini gosterir zaten arkadas olunacak bir insan degil boyleyse.bugun bir ogretmen arkadas okulda tost ismarladi onu bile uzatmadan ben de ona ismarlayayim diye dusunuyorum oysa kac lira ki bir tost.parasindan degil ama bu gorgu meselesi.bosverin bence onun arkadasligini

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar arkadaşlar.

Sizce ne olabilir?
ya erkek diyorsun niye uzak diyorsun???
kucahina mi atlasaydi ya..
birde evlisin..
evliilerin boyle arkadasliklarina karsiyim ben..

ya erkek diyorsun niye uzak diyorsun???
kucahina mi atlasaydi ya..
birde evlisin..
evliilerin boyle arkadasliklarina karsiyim ben..
Yani pes öyle bi yorum yazmışsınız ki :oha:
İşte dünya sadece sizin hayat görüşünüzden ibaret olmayabilir.
Ki ben sabahtan beri eşimle beraber görüştüğümüzü söylüyorum sanki eşimin arkasından gizli saklı iş çeviriyormuşum gibi yorum yapmışsınız yani.
Siz karşı olabilirsiniz ama bunu ifade etmenin de bi uslubu adabı vardır diyorum.

Back
X