- 22 Mart 2019
- 690
- 1.072
- 18
- 51
- Konu Sahibi pardon_ama
-
x=mc2 deyip uzaklaşırdım böyle işlerden.hanımlar kardeş gibi büyümüş 2 arkadaş düşünün..A nın hoşlandığı var ama söyleyemiyor, diğer arkadaşı B, bir bahaneyle onları arkadaş grubuyla bir araya getiriyor...fakat o kişi, B ye ilgi gösteriyor...bu toplu görüşmeler 2-3 kez tekrarlanıyor...bu arada B ninde kafası karışıyor...
kızlar bu durumda siz olsanız ne yapardınız...
b nin şöyle kafası karışıyor, aslında tam benim aradığım kişilikte biriymiş, nerden aralarını yapmaya çalıştımki diyor, yakın arkadaşını tabiki kaybetmek istemiyor...B nin kafası niçin karışıyor?
Eğer karşı tarafa olan ilgiden hoşnutsa birkez daha düşünsün derim sonuçta yolun başında tabii arkadaşı onun için daha onemliyse
b sizin oğlan zaar..
bu kadar dert edindiğinize göre.
kader kısmetten yana kullanıyorum oyumu:))
yaşlar 23Sizin yaşınız kaç eğer daha ergenlik çağlarıysa sizde bunlar çok normal
Eğer büyükse yaşınız hiç birşey yapma zamana bırak herşey olacağına varır sen sadece vicdanını rahatsız edecek şeyler yapma mesafeni koru mesafe hayat kurtarır
Dediğim gibi mesafeli olun siz gönül bu beyni dinlemiyor anlıyorum uzak durun fazla aynı ortama girmeyin benceyaşlar 23
başkası adına sordum, ben evliyim...B sen misin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?