- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.429
- 208
- Konu Sahibi pardon_ama
-
bir anıda ben anlatayım aklıma getirdiniz:)Lisedeyiz, arkadaşımız çocuktan hoşlanıyor. En yakın arkadaşı olan diğer arkadaşımız da gideyim senin için konuşayım dedi. Biz camda bekliyoruz ne olacak diye. Bi geldiler çocukla kol kola ruhospu.
:))) adam geeçekten etkilenmişbir anıda ben anlatayım aklıma getirdiniz:)
17 yaşlarınada falandık..bir kız arkadaşın doğum gününü kutlamaya gitmiştik...bir kız arakadaşımızda subay okulunda okuyan 1 erkekle yeni tanışmış, onuda getirmiş doğum gününe...sonra müzik felan çalmaya başladı..dans felan derken
bi baktık gelen erkek, doğum günü kızını aldı başladı dans etmeye...sonra baktık habire sohbet falan ediyorlar, getiren kız çok bozuldu yazık bişi de yapamadı...ben erken ayrılmıştım doğum gününden, aradan yıllar geçti bi duydumki
doğum günü kzıyla evlenmiş o erkek:)
hanımlar kardeş gibi büyümüş 2 arkadaş düşünün..A nın hoşlandığı var ama söyleyemiyor, diğer arkadaşı B, bir bahaneyle onları arkadaş grubuyla bir araya getiriyor...fakat o kişi, B ye ilgi gösteriyor...bu toplu görüşmeler 2-3 kez tekrarlanıyor...bu arada B ninde kafası karışıyor...
kızlar bu durumda siz olsanız ne yapardınız...
not: başkası adına soruyorum...
b nin şöyle kafası karışıyor, aslında tam benim aradığım kişilikte biriymiş, nerden aralarını yapmaya çalıştımki diyor, yakın arkadaşını tabiki kaybetmek istemiyor...
Yazık o insan da seni kardeş biliyor hiç utanmıyorsun değil mi ?
bir anıda ben anlatayım aklıma getirdiniz:)
17 yaşlarınada falandık..bir kız arkadaşın doğum gününü kutlamaya gitmiştik...bir kız arakadaşımızda subay okulunda okuyan 1 erkekle yeni tanışmış, onuda getirmiş doğum gününe...sonra müzik felan çalmaya başladı..dans felan derken
bi baktık gelen erkek, doğum günü kızını aldı başladı dans etmeye...sonra baktık habire sohbet falan ediyorlar, getiren kız çok bozuldu yazık bişi de yapamadı...ben erken ayrılmıştım doğum gününden, aradan yıllar geçti bi duydumki
doğum günü kzıyla evlenmiş o erkek:)
Ben bu arkadaş adındaki kötü insanlardan nefret ediyorum benim de canım kanım dediğim insan sevgilimi elimden almay açalışmış ben ayakta uyuyorum sevgilim bana anlatıyor bide ona kızıyorum benim kardeşim hayatta öl bişey yapmaz neyse daha sonra yazışmaları okudum başımdan kaynar sular döküldü ve şuan sürünüyor gerçekten kötü durumda arkadaş olmadan önce insan olmayı öğrenseler keşke bide kardeş gibi büyümüşmüş sinirim zıpladı
ya oda bırsey mı
ben evlenmeden once bır zırtapozla sözluydum
benı en yakın arkadasımla dostumla aldattı ve evlendıler
3 ay sonra da bosandılar oda ayrı tabı
ilahi adalet.ya oda bırsey mı
Her buluşmada bulunmam artıkhanımlar kardeş gibi büyümüş 2 arkadaş düşünün..A nın hoşlandığı var ama söyleyemiyor, diğer arkadaşı B, bir bahaneyle onları arkadaş grubuyla bir araya getiriyor...fakat o kişi, B ye ilgi gösteriyor...bu toplu görüşmeler 2-3 kez tekrarlanıyor...bu arada B ninde kafası karışıyor...
kızlar bu durumda siz olsanız ne yapardınız...
not: başkası adına soruyorum...
Yuhya oda bırsey mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?