en yakın arkadaşının hoşlandığı kişinin, senden hoşlanması....

İşte bu çok kötü yaa cidden olan karşı tarafa oluyor böyle durumlarda konu sahibinin tabiriyle A kişisiyle konuşulsa af dilense ne olur ki yazık yaa

İşte bu çok kötü yaa cidden olan karşı tarafa oluyor böyle durumlarda konu sahibinin tabiriyle A kişisiyle konuşulsa af dilense ne olur ki yazık yaa
Bilemem. A kişisi ilişkimi ilerletmediğim halde bana sonradan soğuk davrandı mesela. Zaten yıllardır ayrı memlwketlerdeyiz üçümüz. Arkadaşımla da Görüşmüyoruz yani

evet burdada sevilen kişinin haberi yok hiç birinden...

evet burdada sevilen kişinin haberi yok hiç birinden...
Valla yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Çoook hoşlanıyorsa üstüne gitsin, öylesine bir elektrikse arkadaşa ayıp olur hiç çıkmasın yola naçizane fikrim

Kendimizi kimin yerine koyarak düşünelim A mıyız B miyiz?

Valla yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Çoook hoşlanıyorsa üstüne gitsin, öylesine bir elektrikse arkadaşa ayıp olur hiç çıkmasın yola naçizane fikrim
haklısın....aslında küsecek darılacak bi durum yok ortada, kararı sevilen kişi vermeli aslında...ama bizim toplumda kabul görmeyen bi olay...avrupada olsa farklı karşılanırdı...

Bence de eğer ciddi duyguysa üstüne gitsin yoksa kendi vicdanı daha önemli benim görüşüm arkadaşlık ilişkileri de bana bu devirde samimi gelmiyor eskidenmiş o dostluklar

Kendimizi kimin yerine koyarak düşünelim A mıyız B miyiz?
b hoşlanan kişi, a arayı yapmaya çalışan kişi...b nin hoşlandığından haberi yok o kişinin...a onları tanıştırıp, aynı ortama sokuyor, ama b ye karşılı ilgili davranıyor o kişi...

b ile arkadaslık edılmez
gorusmeyı keserdım

b hoşlanan kişi, a arayı yapmaya çalışan kişi...b nin hoşlandığından haberi yok o kişinin...a onları tanıştırıp, aynı ortama sokuyor, ama b ye karşılı ilgili davranıyor o kişi...

yahu ıkı bılınmeyenlı denklemı bırbırıne karıstırdınız
bır dıyorsunuz kı a hoslanıyor bır dıyorsunuz kı b

a bırınden hoslanıyormus
bu b sahsı da a nın hoslandıgı kısıyı gorusmelere katmıs
ama o cocuk b den hoslanmıs demedınız mı

b nin şöyle kafası karışıyor, aslında tam benim aradığım kişilikte biriymiş, nerden aralarını yapmaya çalıştımki diyor, yakın arkadaşını tabiki kaybetmek istemiyor...
Ben B nin yerinde olsam arkadaşım senden hoşlanıyor derdim ve izlerdim
Zaten yüzde doksan A ya karşılık verir
Belliki aranıyor Yani boşuna kapılmasın o B

haklısınız yanlış yazmışım a ve b nin yeri değişecek:)

B'ye bak sen 2-3 görüşmede tam aradigi olduğunu anlamış. Bence B çocuğa pas versin A da bunu anlayıp uzaklassin B den. A için en iyisi bu

Konu anladigim gibiyse lisede başıma geldi,bir arkadas ortaminda ayni kisiden hoslandik. Wcye gittigimizde arkadasim itiraf etti hoslandigini ve ben de mal gibi kalmıştım. Bir kac gun sonra da çocuk gelip bana aşık olduğunu söyledi. Bense arkadaşımı satmadım,bu kişiyi reddettim ama 3-4 yıl kadar aşk acısı çekmiştim. Ne çocukluk yaa:) Neyse pişman değilim,hem dostumu kaybetmedim hem de eşimle evlendim,eşim o çocuğun sınıf arkadaşıydı ve lise başından beri pesimdeydi:)

Son düzenleme:
B de boş değil. Valla ben B oldum çok eskiden... Tabi ki duygularımı gömdüm.

benimde çocukluk arkadaşım vardı akrabaydık.sınıftakı bir çocuktan delı gıbı hoşlanıyordum aşıktım.liseye gıriş sınavları da vardı.mahvettım tahsılımı.heyecanla arkadaşımın yanına gttım çok hoşlanıyorum dedim.adını soyledım sonra demezmı bende hoşlanıyorum şok oldum.aaman dedım benım için onemlı değil, sonra bana ondan dert yanmaya başladı.ama çocukta benden hoşlanıyormuş.çok sert davrandım uzaklaştı benden.lise 3 e kadar plotonık takıldım.gormeden sevdım ama çocukluktu işte.sonra kocamın derdıne düştüm.yakın kankım ondan da hoşalnıyordu galıba aynı kişi.anlıyordum davranışlarından.yakışıklıda adam.ee bu sefer benımdi ,benımde oldu

B de bi acayip, aklı karışacaktıysa hiç o topa girmeseymiş Allah Allah ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…