- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi pardon_ama
-
İşte bu çok kötü yaa cidden olan karşı tarafa oluyor böyle durumlarda konu sahibinin tabiriyle A kişisiyle konuşulsa af dilense ne olur ki yazık yaa20 yaşında falandım başıma geldi. Arkadaşım bir gençten hoşlanıyordu ve açıklamıştı bize. Meğer o çocuk da benden hoşlanıyormuş. Bir yakınlık oldu aramızda ama devam edemedim çünkü arkadaşımın duygularını biliyordum. Böyle durumlarda karşıdan adım görmedikçe duyguları anlatmak sanırım hata. Çünkü çocuğun bana söylediği şu oldu “benim ne suçum var...”
Bilemem. A kişisi ilişkimi ilerletmediğim halde bana sonradan soğuk davrandı mesela. Zaten yıllardır ayrı memlwketlerdeyiz üçümüz. Arkadaşımla da Görüşmüyoruz yaniİşte bu çok kötü yaa cidden olan karşı tarafa oluyor böyle durumlarda konu sahibinin tabiriyle A kişisiyle konuşulsa af dilense ne olur ki yazık yaa
evet burdada sevilen kişinin haberi yok hiç birinden...20 yaşında falandım başıma geldi. Arkadaşım bir gençten hoşlanıyordu ve açıklamıştı bize. Meğer o çocuk da benden hoşlanıyormuş. Bir yakınlık oldu aramızda ama devam edemedim çünkü arkadaşımın duygularını biliyordum. Böyle durumlarda karşıdan adım görmedikçe duyguları anlatmak sanırım hata. Çünkü çocuğun bana söylediği şu oldu “benim ne suçum var...”
Valla yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Çoook hoşlanıyorsa üstüne gitsin, öylesine bir elektrikse arkadaşa ayıp olur hiç çıkmasın yola naçizane fikrimevet burdada sevilen kişinin haberi yok hiç birinden...
Kendimizi kimin yerine koyarak düşünelim A mıyız B miyiz?hanımlar kardeş gibi büyümüş 2 arkadaş düşünün..A nın hoşlandığı var ama söyleyemiyor, diğer arkadaşı B, bir bahaneyle onları arkadaş grubuyla bir araya getiriyor...fakat o kişi, B ye ilgi gösteriyor...bu toplu görüşmeler 2-3 kez tekrarlanıyor...bu arada B ninde kafası karışıyor...
kızlar bu durumda siz olsanız ne yapardınız...
not: başkası adına soruyorum...
haklısın....aslında küsecek darılacak bi durum yok ortada, kararı sevilen kişi vermeli aslında...ama bizim toplumda kabul görmeyen bi olay...avrupada olsa farklı karşılanırdı...Valla yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Çoook hoşlanıyorsa üstüne gitsin, öylesine bir elektrikse arkadaşa ayıp olur hiç çıkmasın yola naçizane fikrim
Bence de eğer ciddi duyguysa üstüne gitsin yoksa kendi vicdanı daha önemli benim görüşüm arkadaşlık ilişkileri de bana bu devirde samimi gelmiyor eskidenmiş o dostluklarValla yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Çoook hoşlanıyorsa üstüne gitsin, öylesine bir elektrikse arkadaşa ayıp olur hiç çıkmasın yola naçizane fikrim
b hoşlanan kişi, a arayı yapmaya çalışan kişi...b nin hoşlandığından haberi yok o kişinin...a onları tanıştırıp, aynı ortama sokuyor, ama b ye karşılı ilgili davranıyor o kişi...Kendimizi kimin yerine koyarak düşünelim A mıyız B miyiz?
hanımlar kardeş gibi büyümüş 2 arkadaş düşünün..A nın hoşlandığı var ama söyleyemiyor, diğer arkadaşı B, bir bahaneyle onları arkadaş grubuyla bir araya getiriyor...fakat o kişi, B ye ilgi gösteriyor...bu toplu görüşmeler 2-3 kez tekrarlanıyor...bu arada B ninde kafası karışıyor...
b hoşlanan kişi, a arayı yapmaya çalışan kişi...b nin hoşlandığından haberi yok o kişinin...a onları tanıştırıp, aynı ortama sokuyor, ama b ye karşılı ilgili davranıyor o kişi...
Ben B nin yerinde olsam arkadaşım senden hoşlanıyor derdim ve izlerdimb nin şöyle kafası karışıyor, aslında tam benim aradığım kişilikte biriymiş, nerden aralarını yapmaya çalıştımki diyor, yakın arkadaşını tabiki kaybetmek istemiyor...
haklısınız yanlış yazmışım a ve b nin yeri değişecek:)yahu ıkı bılınmeyenlı denklemı bırbırıne karıstırdınız
bır dıyorsunuz kı a hoslanıyor bır dıyorsunuz kı b
a bırınden hoslanıyormus
bu b sahsı da a nın hoslandıgı kısıyı gorusmelere katmıs
ama o cocuk b den hoslanmıs demedınız mı
Oğlu mu djkdjdkd ben b kendisi diye düşünmüştüm değil miymiş
B de boş değil. Valla ben B oldum çok eskiden... Tabi ki duygularımı gömdüm.hanımlar kardeş gibi büyümüş 2 arkadaş düşünün..A nın hoşlandığı var ama söyleyemiyor, diğer arkadaşı B, bir bahaneyle onları arkadaş grubuyla bir araya getiriyor...fakat o kişi, B ye ilgi gösteriyor...bu toplu görüşmeler 2-3 kez tekrarlanıyor...bu arada B ninde kafası karışıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?