• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşınız sizden bir şeyler saklasa?

yani benim en yakın arkadaşım, sırf ona bir şeyleri anlatmadım diye, benimle arasına mesafe koymayı sorgularsa, koysun zaten derim
yakın arkadaş dediğin saygı göstermeyi de bilecek

hayır ben kimseyi suçlamıyorum, elbette anlatmak istemeyebilir ama bir insanın gösterdiği ilgiyi neden saklamak istesin hadi utanç verici bir olay yaşar saklar anlarım ama bu durum ilginç geldi. zaten ben de kendisine mesafe koyucam fazla samimiyet demek ki gereksiz bir şey..
Onun saklamak isterken Ahmet' in gelipte size yetiştirmesi daha ilginç bence kaşısındaki insanın fikirlerine/kararlarına saygısızca bi hareket.
İnsanın bir arkadaşına karşı, babasının oğlundan/kızından bile kazık yediği şu devirde gözü kapalı güvenip tüm mesafeleri yıkıp samimiyetin dozunu artırması da enteresan zaten.

Kafama takmam isterse anlatır istemezse anlatmaz bunları en son kafaya taktığım dönem lisedeydi.bende herşeyi anlatmam mesela.bunun için biri bana kırılsa saçma bulurum.

yani benim en yakın arkadaşım, sırf ona bir şeyleri anlatmadım diye, benimle arasına mesafe koymayı sorgularsa, koysun zaten derim
yakın arkadaş dediğin saygı göstermeyi de bilecek
iyi de bu da zaten bir mesafe değil mi? hadi bir gerekçesi olur anlarım, çok utanacağı bir şeydir söylemez anlarım, ailevi bir meseledir yine saygı duyarım ama bu kadar basit bir mevzuyu söylemek istememesi özellikle benim adımı vererek "o sakın bilmesin" demesi neyin kafası? mesafeyi zaten kendisi koymuş benden habersiz.

Onun saklamak isterken Ahmet' in gelipte size yetiştirmesi daha ilginç bence kaşısındaki insanın fikirlerine/kararlarına saygısızca bi hareket.
İnsanın bir arkadaşına karşı, babasının oğlundan/kızından bile kazık yediği şu devirde gözü kapalı güvenip tüm mesafeleri yıkıp samimiyetin dozunu artırması da enteresan zaten.
ahmetin yaptığı konusunda haklısınız. onu ben de yanlış buldum. ama diğer konuya gelince ben güvenilir bir insanımdır ve 7 yıldır zaten tanıyor beni. ki böyle bir konuyu bilsem nasıl kazık atıcam ona yani saçma değil mi?

iyi de bu da zaten bir mesafe değil mi? hadi bir gerekçesi olur anlarım, çok utanacağı bir şeydir söylemez anlarım, ailevi bir meseledir yine saygı duyarım ama bu kadar basit bir mevzuyu söylemek istememesi özellikle benim adımı vererek "o sakın bilmesin" demesi neyin kafası? mesafeyi zaten kendisi koymuş benden habersiz.

bence siz bu konuya fena takılmışsınız
1 değil 10 paragraf da yazsanız sizi haklı bulamıyorum
yazacak bir şeyim kalmadı
hakkınızda hayırlısı

bu yüzden şaşırdım ve mesafe koymalı mıyım diye konu açtım ya ben de zaten :)
Hayır canım
Geçmiş bitmiş mevzu
Onun yaptığı değilde Ahmet'in yaptığı abes bişey
Ben olsam Ahmet'e mesafe koyarım
Hakkında kimsenin bilmesini istemediğin bişey öğrense alakasız bir zamanda başka birine söyleyecek fıtratta demek ki :KK35:

Olabilir ya,gizlemek istemis madem siz de bozmayin hic. Hem ahmete verdiginiz sozu tutmamis olursunuz hem de saklamak isteyen arkadasiniza karsi kotu bir duruma dusebilirsiniz.

Sallayin gitsin diyorum

ahmetin yaptığı konusunda haklısınız. onu ben de yanlış buldum. ama diğer konuya gelince ben güvenilir bir insanımdır ve 7 yıldır zaten tanıyor beni. ki böyle bir konuyu bilsem nasıl kazık atıcam ona yani saçma değil mi?
Yo yo siz yanlış anladınız ben siz kazık atarsınız demedim.
Ahmet baştan sona hatalı. Arkadaşınızda ne sebeple olursa olsun paylaşmak istememiş saygı duyun sırf olay yüzünden değil bi daha üzülmemek adına genel anlamda mesafe koyun boşu boşuna da canınızı sıkmayın demek istedim. Hava güzel insanın içini ısıtıyor gününüzü mahvetmeyin:KK39:

Bana çok manasız geldi tutup kendine ilanı aşk eden çocuğa ama falan kişiye sakın söyleme demesi. Acaba sizin o çocuğa ilginiz olduğunu mu düşündü ve aranız açılır diye mi korktu ?

Ahmet'in yaptığı neden yanlış olsun ki? Tamam Ayşe Yeliz'e söyleme demiş olabilir ama sonuçta o da içini dökmek istemiş olabilir. Kız söyleme dedi diye dertlesmesin mi?

Ayşe hakkında bişey diyemeyeceğim. Normalde insanlar boyle şeyleri yakın arkadaşlarına anlatır ama kendine göre haklı bir sebebi olabilir.

yaklaşık 7 yıldır çok sevdiğim, hiçbir şey saklamadığım çok yakın bir arkadaşım var. üniversite bitince ayrıldık tabi ama fırsat buldukça o benim olduğum şehre gelir bizde kalır yahut da ben onlara giderim, kısaca irtibatı koparmadık hiç..
normalde her şeyini anlatır bana, ama fark ettim ki benden sakladığı bazı şeyler olmuş. mesela ortak bir arkadaşımız var, adı ahmet olsun. ahmet benim de svediğim bir arkadaşımdır. geçen gün beni aradı uzun uzun konuştuk. bana "sana bir şey söylemek istiyorum ama lütfen bunu ayşe'ye (arkadaşımın adı) söyleme" dedi ve yemin ettirdi. tamam dedim. "ben ayşeyi birkaç yıldır seviyorum, geçenlerde kendisine açıldım ama beni reddetti, üstelik yeliz'e (bendeniz) asla söyleme, bilmesin demiş. ben de neden bana söylemedi veya senin de özellikle saklamanı istiyor diye sordum o da bilmiyorum valla dedi.

ben de ahmet'e söz verdiğim için bir şey demedim. ama açıkçası kırıldım yani. her şeyimizi birbirimize anlatırken neden bunu sakladı anlayamıyorum. daha önce de kendisni kızdıracak çok kötü bir olay yaşadığını ima edip ısrarlarıma rağmen anlatmamıştı. bir şey dememiştim ama bu 2 oldu.

ki ben öyle aman arkadaşlarım yanımda olsun, arkadaşsız yalnız başıma ölürüm diyen biri olmadığım gibi asosyal bir tip de değilim. kendine yetebilen bir insanım. sizce mesafe koymalı mıyım?şimdi ahmete söz verdiğim için çıkıp soramam da neden bu şekilde davrandın diye. ne düşünüyorsunuz?
Insan kardeşine bile Her şeyi anlatmak zorunda değil ki anlatmaz da zaten. Arkadasliginizin yakınlık derecesi ne olursa olsun bilinmesini istememiş demek ki. Belki senin ahmetten hoşlandığını düşünüyor ve kirilmani istemedi. Belki bambaşka bir neden var. Sana anlatmak istemediği bir olayı onun rızası dışında öğrenmişsin. Tepki duyman gereken arkadaşın değil, ona verdiği sözü tutmayan ahmet.

valla bence Ahmet, Ayşe sıkı sıkı anlatma diye tembih edince şüphelenmiş
acaba beni Y yelizzce1 yüzünden mi reddediyor, acaba o da benden hoşlanıyor da farkında mı değilim demiş
eğer benden hoşlanıyorsa ve benim Ayşe'ye karşı duygularımı öğrenirse, belki bir şey yapar da Ayşe de kararını tekrar gözden geçirir demiş

konu sahibi biliyorum bana kızacaksın ama
bence sen şu anda bizden "Ayşe senin Ahmet'ten hoşlandığını düşünmüş" dememizi istiyorsun gibi geliyor bana
çünkü bu açıklama olaya cuk oturuyor

adam kızı sever, oysa kızın en yakın arkadaşı adama aşıktır
kız da arkadaşı üzülmesin diye adama hayır der
adam durumu farkeder, yakın arkadaşla konuşur
yakın arkadaş aradan çekilir
kız ile adam kavuşuuurrr

valla bence Ahmet, Ayşe sıkı sıkı anlatma diye tembih edince şüphelenmiş
acaba beni Y yelizzce1 yüzünden mi reddediyor, acaba o da benden hoşlanıyor da farkında mı değilim demiş
eğer benden hoşlanıyorsa ve benim Ayşe'ye karşı duygularımı öğrenirse, belki bir şey yapar da Ayşe de kararını tekrar gözden geçirir demiş

konu sahibi biliyorum bana kızacaksın ama
bence sen şu anda bizden "Ayşe senin Ahmet'ten hoşlandığını düşünmüş" dememizi istiyorsun gibi geliyor bana
çünkü bu açıklama olaya cuk oturuyor

adam kızı sever, oysa kızın en yakın arkadaşı adama aşıktır
kız da arkadaşı üzülmesin diye adama hayır der
adam durumu farkeder, yakın arkadaşla konuşur
yakın arkadaş aradan çekilir
kız ile adam kavuşuuurrr
hayır öyle bir şey aklımdan bile geçmedi. ahmetten falan hoşlanmıyorum... alakası yok. ki zaten o dönem başka birini seviyordum eski konularımı okursanız görürsünüz. sanıyorum "kimseyi sevemiyorum beğenemiyorum bile" isimli konum idi. ki bu durumu tüm arkadaşlarım bilir çünkü çok sancılı bir dönem geçirdim eski sevgilimi unutmak için. ne ahmet ne arkadaşım böyle bir şeyi aklından geçirmez.

Insan kardeşine bile Her şeyi anlatmak zorunda değil ki anlatmaz da zaten. Arkadasliginizin yakınlık derecesi ne olursa olsun bilinmesini istememiş demek ki. Belki senin ahmetten hoşlandığını düşünüyor ve kirilmani istemedi. Belki bambaşka bir neden var. Sana anlatmak istemediği bir olayı onun rızası dışında öğrenmişsin. Tepki duyman gereken arkadaşın değil, ona verdiği sözü tutmayan ahmet.
ay yok öyle bir şey.. ahmetten falan hoşlanmak ne alaka, hiç öyle bir durum yok :) bir arkadaş daha buna benzer yorum yapmış mümkünatı yok. ben zaten başka birini seviyordum üniversite dönemlerinden.

Bana çok manasız geldi tutup kendine ilanı aşk eden çocuğa ama falan kişiye sakın söyleme demesi. Acaba sizin o çocuğa ilginiz olduğunu mu düşündü ve aranız açılır diye mi korktu ?
hayır kesinlikle öyle bir şey yok. ahmet benim sevdiğim bir arkadaşımdır. arkadaşımın aklından dahi geçmez böyle bir şey.

Yo yo siz yanlış anladınız ben siz kazık atarsınız demedim.
Ahmet baştan sona hatalı. Arkadaşınızda ne sebeple olursa olsun paylaşmak istememiş saygı duyun sırf olay yüzünden değil bi daha üzülmemek adına genel anlamda mesafe koyun boşu boşuna da canınızı sıkmayın demek istedim. Hava güzel insanın içini ısıtıyor gününüzü mahvetmeyin:KK39:
katılıyorum :) aklıma takılmıştı da bir fikir alıvereyim dedim sizlerden .

Belki ahmet ayseye de yemin ettirdi size soylememesi icin? Sonucta siz de yrmin ettiginiz icin aydeye soylemediniz bu mevzuyu dimi?
Ayseden ziyade ahmeti cikarin hayatinizdan derim ben

Belki ahmet ayseye de yemin ettirdi size soylememesi icin? Sonucta siz de yrmin ettiginiz icin aydeye soylemediniz bu mevzuyu dimi?
Ayseden ziyade ahmeti cikarin hayatinizdan derim ben
yok ahmet bilmemi istemese şimdi neden anlatsın ki. hem ben mesajları gördüm "yeliz bilmesin sakın" demiş.

Back
X