- Konu Sahibi angel_34
yalan soylemesi ... kaç yıllık olursa olsun biter benım için..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni kullandığını hissettiğimde....aptal yerine koyduğunda ...
fakat bunlar bir yana birgün en yakın arkadaşlarımdan birinin eşimin gözlerine son derece cilveli baktığını gördüm...üzerinde durmadım aradan zaman geçti yine aynı şekilde karşılaştık ve ben aynı şeyi fazlasıyla yine gördüm...eve geldiğimizde emin olmak için eşime sordum ...eşimde evet öyle ben rahatsız olmaya başlamıştım zaten dedi...vee kardeşim kadar sevdiğim birçok şeyi paylaştığım arkadaşımı sildim...
bu olay hepsinden daha ağır geldi...yani insan herşeyini paylaşabiliyor fakat eşini asla ..bunun affetmesi özür dilemesi arkadaşlığın sürdürülmesi diye bişeyi yokbuyrunnnnnnnnn
iyi bir arkadaş iyi günde mi yanınızda olmalı kötü gününüzde mi ben hep kötü gün dostu iyidir derdim ama kötü günde yanımda olanlar iyi günümde yanımda olmayınca fikrim değişti. demek ki iyi günümü paylaşmaktan yerindiler kötü günümde yanımda olup derdimi paylaşırmış gibi yapıp benim gözyaşlarımla mutlu oldular enteresan değil mi? mutlu günümü görüp yokolanlara canınız saolsun diyorum güle güle arkadaşım sandığım en yakınımda olup en uzak olanlar. varlığınız birşey vermedi yokluğunuz beni külfetten kurtardı. ama öğrendim ki yakınımda olanlar en tehlikelileriymiş.
iyi bir arkadaş iyi günde mi yanınızda olmalı kötü gününüzde mi ben hep kötü gün dostu iyidir derdim ama kötü günde yanımda olanlar iyi günümde yanımda olmayınca fikrim değişti. demek ki iyi günümü paylaşmaktan yerindiler kötü günümde yanımda olup derdimi paylaşırmış gibi yapıp benim gözyaşlarımla mutlu oldular enteresan değil mi? mutlu günümü görüp yokolanlara canınız saolsun diyorum güle güle arkadaşım sandığım en yakınımda olup en uzak olanlar. varlığınız birşey vermedi yokluğunuz beni külfetten kurtardı. ama öğrendim ki yakınımda olanlar en tehlikelileriymiş.