- 6 Mart 2007
- 2.549
- 116
- 323
- Konu Sahibi Revolucion
kafam çok karışık hanım sevineyim mi üzüleyimmi bir durumun içine düştüm napcamı bilmiyorum. konuya en başından başlıycam ki anlayabilin. en 37 haftalık hamileyim ve en yakın arkadaşlarımdan ikiside hamiş. biriyle aramız bir ay biriyle 4 ay. aslında biz 4 çocukluk arkadaşıyız şimdiyse eşlerimizde kanka durumundalar. yıllardır yediği içtiği ayrı gitmyen 4 kız kardeş gibiyizdir. gelelim konuya. dün akşam bu arkadaşlarımızın ikisinin eşleri dışarı çıkacaklardı kızlardı birinin evinde toplanacaktı benimki ise vardiyalı çalıştığı için işte idi. (dışarı çıkacak olanların eşleri hamile ) yaklaşık bir saat önce eşim aradı ve erken çıkıcam biraz ........ isimlerini vererek takılıcam istersen senide kızların yanına bırakayım dedi. yok yorgunum sen git ama söyle senin de geldiğini söylemesinler kızlar yanlış anlamasın gitmeme durumu dedim peki dedi teli kapattı eşim. aradan yarım saat geçmediki eve geldi ama baya bi sinirli. dolaptan içecek birşeyler alıp balkona çıktı ( normalde üç aylarda ağzına alkol sürmez )hayırdır sen bu ayda dedim. yok bişey dedi. biraz sustum ama dayanamayıp tekrar sordum. noldu iştemi yoldamı bişey oldu diye. aklıma bile gelmiyoki başka şeyler. benim vicdanım kaldırmıcak benden çıksın bari sen düşün ne doğru geliyosa sana onu yap dedi.yüzüm değişti. Naptın ? dedim. kendim olaydım daha kolay açıklardım belki dedi. iyice allak bullak oldum ve dilinin ucundaki çıktı. erken geldim çünkü oturduğumuzdan yerden kalkıp başka bir yere gitmeye karar verdi ..... ve ...... dedi ( diğerlerinin isimleri ) ???? nereye dedim. ( çok çok afadersiniz hanımlar ) bazı hanımların yanına daha doğrusu öyle bir eve. ciddiye almadım ne yalan söyliim gitseydin ya sende deyiverdim. ki o anda anladım ciddiydi. yüzü öyle bir ifade aldıki eşimin şimdiye dek ağzından duymadığım bir küfür yığını çıktı adamın ağzından ne yani bana bişey olsa sen beni aldatıcakmısın? bir kaç ay için böyle bir onursuzluğu yaparmıyım ben ? herşeyi geçtim bir kaç dakka için ya hastalık kapsam sanada bulaşsa? vs vs. şok oldum dondum kaldım. benden çıktı benim vicdanım rahat etmiyo istersen ara söyle istersen sakla dedi kapattı konuyu. ve ben dünden beri kendi kendimi yiyiyorum. söylesem bir türlü biri beş aylık biri 8 aylık hamile söylemesem bu adamlar belkide ilk defa yapmıyor bunu ve belkide devam edicekler. nolur bir akıl hanımlar doğru olan ne ????