- Konu Sahibi Revolucion
şöyle açıklıyım 8 aylık olan arkadaşımla durumlarımız hemen hemen aynı düşük tehlikesi, erken doğum riski gibi faktörlerden dolayı uzun süredir eşlerimizle yakınlaşmamız yok. bu durumuda bildiklerinden birde onlara göre erkekler arası mevzular diyerek rahat davranmış olabilirler. benimkinin böyle bir tepki vereceğini düşünmediler büyük ihtimal.
başka bir arkadaşımızında açıkladığı gibi eşimin davranış şekli ve bunu açık yüreklilikle gelip anlatmasıydı beni sevindiren, ama olanlar.yani diğerlerinin yaklaşımı.
gelelim gelişmelere bu gün yine aradılar diğer dördüncüde gelmiş beraber toplanıcaz dediler. eşim biz gelmiyoruz deyip kestirip attı. o gece yanlarında olmayan tekrar aradı hayırdır diye olanları anlatıp ben anı ortamda olmak istemiyorum dedi. bunun üzerine diğer arkaşın eşi duydum abi ama senin konuşmandan sonra onlarda vazgeçmiş hatta özür durumunda görüşmek istiyorlar demiş. eşimde çocukmu kandıryorlar gözümün önünde aradılar kadınları lütfen kapat konuyu seninlede kötü olmayalım dedi. yaklaşık yarım saat sonra kapı çaldı.hepsi toplanıp gelmişler bizden böyle bir tavır olunca. eşim erkekleri alıp balkona geçti bişey söyleme bekle dedi bizde balkonun dibindeki odadayız kızlar ne oluyor dedi. dilimin ucuna kadar geliyor ama mecbur sustum dışarı olacakları bekliyorum. biraz sonra hepsi içeri girdiler. hepimiz suspuz bekliyoruz. sonunda sessizliği yine benim ki bozdu ve itiraf ettirdi olanları ayrıca eve gittikleri saate görede doğruyu söylüyormuş diğer arkadaş gerekten benimkinin koyduğu tavırdan sonra hatalarını anlamışlar ve vazgeçmişler. nihayetinde biz yükten kurtulduk çok şükür ki. ama çiftlerin birinin pek barışma ihtimalleri yokve ne yalan söyliim bence haklıda çünkü bende olsam yapmamış olması değil böyle bir düşünceye gark olması bile yeterdi.
eşinize bravo aferin,gerçekten gurur duyup,sevinebilirsiniz dürüst bir eşiniz var..kendilerinin itiraf etmesi en iyisi olmuş..arkadaşlarınızında Allah yardımcısı olsun,haklarında hayırlısı..