• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkdaşım bana aşık :(

malbora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
15
6
1
Kızlar aranıza yeni katıldım ve yardımınıza ihtiyacım var. En yakın arkdaşm bana aşık oldu ilk başlarda acaba dedm bişey hissediyomuyum ama sonradan hissetmediğimi fark ettim ve bunu ona söyledim. Fakat anlaöıyo görüştüğüm insanlara gittiğim yerlere bi şekilde karışıyo kendi olmasa arkdaşları ulaşıyo. Telefonumu değiştryim heryeden onuda arkdaşlarmızıda siliyim diyorm. Herkes çok ağır olur diyo ama böle kaçak göçek yaşamaktan yorldm sizce ne yapmam gerek :(

Söyledim istemiyorum dedim. Ama bi resim koysam biriyle görüşsem hemen birileri arıyo. Sürekli içiyo bana vicdan yaptırıyo bi sevgilim olsa ölcek kahrından sanki o noktaya getirdi

Açıkça konus ben sana birşey hissedemiyorum hep kardeş abi gördüm de ama asla umut bırakma umut ettikçe sana o gözle bakmaya devam edecek gerekirse birinden hoşlandığını söyle

Açık açık söyle hayatım da yerin yok yaptıklarında normal değil defolu git

Söyledim istemiyorum dedim. Ama bi resim koysam biriyle görüşsem hemen birileri arıyo. Sürekli içiyo bana vicdan yaptırıyo bi sevgilim olsa ölcek kahrından sanki o noktaya getirdi
umursama..
yaptıklarını dikkate aldığın müddetçe daha da abartır.
gerekiyosa iletisimini keseceksin.

Anlamıyor demek istemiştim sanırım yanlış yazdım. Bir bir söyledim hepsini uzaklaştım onun çevresinden kimseyle görüşmemeye çalışıyorum. Hatta görüşmüyorum ama sosyal medyadan takip ediyo. Kendince kurup bazı insanlara yakınımdaki arkdaşları arayıp dövmekşe o insanları tehdit ediyo.

25 yaşında. Zamanında bana çok yardımı dokundu oyüzden üzmek istemiyorum ama daraldım artık. Sizce heryerden silip numaramı değiştirmelimiyim ?

Biliyor hep gelip giderdi. Sanırım büyükler doğru söylemiş kızla erkeğin arkdaş olması çok zor. Demin söyledm bişey hissetmiyorm diye varsa bişey saklıyosan ölümü gör önünde öleyim yazmış.

Anlamıyor demek istemiştim sanırım yanlış yazdım. Bir bir söyledim hepsini uzaklaştım onun çevresinden kimseyle görüşmemeye çalışıyorum. Hatta görüşmüyorum ama sosyal medyadan takip ediyo. Kendince kurup bazı insanlara yakınımdaki arkdaşları arayıp dövmekşe o insanları tehdit ediyo.
engelle her yerden. boş tenekeden cok ses cıkar ;)

Biliyor hep gelip giderdi. Sanırım büyükler doğru söylemiş kızla erkeğin arkdaş olması çok zor. Demin söyledm bişey hissetmiyorm diye varsa bişey saklıyosan ölümü gör önünde öleyim yazmış.

Kafa cok guzelmis, nerden almis sorsana:KK51:

O senden aldığı bütün seslerden mutlu oluyor.Olumlu olumsuz fark etmez.Bir an önce tüm bağınızı kopartın derim.Ancak o şekilde kurtulma şansınız var.Diğer türlü giderek artan saçmalıkları ile sinirlerinizi daha fazla zıplatacak.

Doğru söylüyosunuz kızlar bikerette yansın canı nasılsa geçer ama öbür türlü uzadıkça uzucak.

Aşık olmayı anlarım da bu adam psikopata bağlamış.
Araya engeller koymanız sizin yararınıza.

Madem anlamiyor,
Konusma onunla o zaman.
Niye vicdan yapiyorsun?
Oyle sacmalik mi olur senin hic bir seyin degil hic bir seyine karisamaz. Vicdan filan yapma buna onun hakki yok sacmalamasin. Muhattapi kes.

Back
X