benimde böyle olmuştu 12 yıllık eski arkadaşım biri ile çıkıyordu.onun arkadaşını ayarlamaya çalışıyorlardı.ben hayır dedim.çok ısrar ettiler.sonunda bozdum arkadaşlığımı.sanki nolcaksa ne saçma .biterse bitsin unuttum gitti...sen bence kafanı takma.ne olduğunu belli etmiş ecem.kurtulduğuna bak.ben çok sevindim kurtulduğuma.ne arkadaşlar gelir daha..
Kimse seni gitmek istemediğin bir yere zorla götüremez . Gitmek istemiyorsan gelmeyeceğim de , biraz mesafeli dawran gerekirse , o zaman senin üzerine fazla gelemezler . Çok fazla tawiz wermişsin arkadaşlarına !
Ecem e gelince , bu yaşlarda odak noktası erkek arkadaş olur . Maalesef ki kız arkadaşlar ikinci planda kalır . Zamanla bu konu da rayına oturur .
Kimseden de seni sawunmasını bekleme ! Sen kendini sawunacak kapasiteye sahipsin , hiç umursama , derslerine odaklan canım ...
kendını uzdugune bıle degmez bence.
ecem erkek arkadasıyla takılmaya devam etsın.
donup dolanıp donecegı yer kurkcu dukkanıdır derım ben.
He donmezse cokta dert etmeyın.
ınsanın kardesıne zor guvendıgı su devırde arkadasa bel baglamak hata zaten.
cnm bir ablan olarak konuşıyım samimiyetime inan tamam mı? sen birazcık arkadaşını kıskanıyor ve paylaşamıyorsun ama sana herşeyin her yaptığının hesabını vermek zorunda değil siz arkadaşsınız tamam kardeş gibisinizdir eminim ama kardeşler bile birbirine hesap vermez.böyle arkadaşlığınızı yıpratma derim sana.herkesin yeri ayrı niye tercih diye algılıyorsun ki? Ayrıca her cumartesi monotonlaşmış bir şekilde seninle görüşmek zorunda değil bu haftada görüşmeyiverin ne olucak yani illaki ne zorunluluğu var ki?onun için en değerli olmaya çalışma siz apayrı hayatlar kurup evlenip barklanıcaksınız bambaşka hayatlarınız olucak ama devam ederse dostluğunuz kalıcak hep.Ama birbirinizin herşeyi olamazsınız bu hayatın gerçeği.bence arkadaşınlada boş yere tartışma çıkarma
Ah canım ah aynı şeyleri yaşadım birde güzelsanatlardaydım tek şancı benmişim gibi en yakın arkadaşımın sevgilisinin arkadaşları tutturdu istemiyorum dedim mezun olana kadarÇünkü opera alanım benim işim olmaz pop söylemekle diye en son arkadaşımda öyle şeyler yaptı etti benim adıma sen söz ver neya uğradığımı şaşırdım..
Bende hiç bir şey demedim ne kavga ettim ne küstüm elimi eteğimi çektim.
Daha kimler gelip geçecek hayatından değer verdiğin için şimdi düşünüyorsun bunları ama zamanla geçecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?