- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
kızlar..benim bekarken çok samimi olduğum aramızdan su sızmayan hergün yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bi dostum vardı..bekarken herşey normaldi..çok seviyordum dostumu halada seviyorum ama aramızda bazı sorunlar oldu ve galiba onu kaybedicem..kısaca anlatayım..evlenmeden önce gayet mütevazi maddi durumu orta halli iki aile kızıydık..benim babam memur..onun babası da işçiydi. ben memur biri ile evlendim..o da mühendisle evlendi..kıyas yapmaktan hoşlanmam ama detayları bilerek yorum yapın diye yazıyorum..ben evlendim ve ne evim ne arabam hiç bişeyimiz yoktu halada öyle kirada oturuyorum..arabamız da yok henüz..allah hayırlısını versin..huzurum yerinde şükür..maddi bi sıkıntım yok kendi yazğımızda kavruluyoruz işte şükürler olsun.. memleketimden uzak biyerdeyim arkadaşımda uzak biyerde..mesafe uzak ama gönüllerimiz birdi. halen görüşüyorduk son olaya kadar... arkadaşımın eşi mühendis..durumu gayet iyi evlenmeden önce ev aldılar arabaları vardı zaten evlenmeden... eşyalarıda dört dörtlük..takı falan had safhada takıldı düğününde..gözüm yok allah daha çok versin..ama bu dostum mal sahibi olduktan sonra çok değişti..memlekete beraber gelmeyi planlardık..gelirdik..ama o kadar değişik tavırlar gösterişler..resmen bana hava atar gibiydi hep.. evinin videosunu çekip gösterdi.. sahip olduğu şeyler dilinde..benim ev sobalı ve devamlı eleştirir ayy soba ile nasıl yaşıyorsun çocuk hasta olmuyormu kömür odun nasıl uğraşıyorsun falan...giyim kuşam hep marka zaten..kısacası bekarken yapamadığı ve yaşayamadığı şeylere tamamen sahip olmuş durumda ve sürekli gözüme sokmasından usandım.. en son olayımız ise bekarken benim saçımın teline kıyamayan bu arkadaşım telefonda veya internette görüşmelerimizde ters ters cevaplar vermeye başladı hiç sorun yokken küçümser tavırlar sergiler oldu.. eşimi beğenmez beni beğenmez aşağılar oldu..kötüye yormak istemedim ama çok üzülüyordum..en son internetteki yazışmamızda yine tersleyen cevaplar verince baya zoruma gitti konuştuk ve halende savundu kendini..incir çekirdeğini doldurmaz bi konu için kırıcı önemsemeyen tavrı ile çok yaraladı beni..o günden beri görüşemz olduk aramadım sormadım oda aramadı hala.. anlaşılan dostluğumuz koptu ve çok üzülüyorum onu kaybettiğime..sizce ne yapmalıyım..aramalımıyım yoksa artık onun eski sıcak dostluğunu bulamazmıyım arasamda..bu değişen hayatı içinmi böyle yapıyor bana yoksa bi sorunu falanmı var..belki vardır bi sorunu diye unutmak yardım etmek eski dostluğumuzu tekrar kazanmaya niyetleniyorum ama bana karşı yaptıkları aklıma geldikçe içim acıyo..napıcam kızlar..eski dost gibi olamazmıyız sizce..