en yakın kız arkadaşım ne yapmak istiyor

xxtt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2023
16
2
1
21
merhaba çok doluyum direkt konuya gireceğim.Cocukluktan beri en yakın arkadaşımdı 1 sene öncesine kadar her şeyimizi anlatıyorduk birbirimize birbirmizden uzakta oturuyoruz ama arada buluşuyorduk.Sonra bana durup dururken yazmamaya basladi eskisi kadar samimi olamıyorduk anlamadım bulustuğumuzda sordum neden diye yazacak şey bulamıyorum dedi.Ben de yoğundur diye pek takmadım sonra biz tekrar arkadaş grubumuzla buluştuk bana karşı mesafeliydi diğerleriyle okuldan insanları konuştular benim de modum düştü o gün pek konuşmak istemedim ondan sonra doğum günümde yazdı ama gününü yanlış hatırladı hangi üniversiteyi kazandığımı bile sormadı ben de hep ben yazıyorum diye yazmıyorum o şekilde artık konuşmuyoruz ben arkadaş grubuyla buluşmamızda sessiz kaldığım için beni eğlenceli bulmadı diye tahmin ediyorum ama benim huyum böyle biliyordu önceden sorun olmuyordu yeni arkadaşları oldu bana ihtiyacı da kalmadı.Bir kere beni gördüğü halde görmemiş gibi önüne baka baka yürüdü çok üzülüyorum neden böyle yaptı ne yapmam lazım üzülmemek ve takmamak icin zaten hayatımdan çıkardım onu

Arkadasliklar sonsuza dek surecek diye bir sey yok. Bazi arkadasliklarin suresi dolabiliyor.
Ortada bir problem olsa gercek arkadaş yani size deger veren arkadas once gelir konuşur ona gore yol alir.
Boyle sessiz sedasiz geri cekilmeleri cokta kurcalamamak lazim belli ki arkadaslik suresi bitmis

Sizin için demiyorum ama bence biriyle herşeyini anlatacak kadar samimi olmak çok rahatsız edici.
Çok sevdiğim dostlarım var ama onlara bile herşeyi anlatmam. Beraber vakit geçiririz, kötü günde destek oluruz birbirimize ama fazla samimiyet iç içe olmak hiçbirzaman hayır getirmez.
Özleyecek vakitte kalmalı.

Enerjini böyle biri için harcama.
Görmezden gel.
Bi ortamda vs gördüğünde onun selam vermesini bekle, vermezsede üsteleme.

Öncelikle sakın kendini bu şekilde suçlama, ne münasebet, seni ilk kez o ortamda mı gördü? Özgüvenini zedelersin böyle.
Sizin yaşlarınızda böyle değişkenlikleri fazla gözlemliyorum; ergenlik dönemi, herkesin ergenliğin farklı dönemlerde yaşaması, kişiliklerin tam oturmamış olması, kiminin şimdiden içten pazarlıklı, kıskanç ve ne yazık ki sorunlu olması vs vs, bi çok sebep var.
Bi kaç kez sormuşsun, bahane uydurmuş gibi geldi bana, insan üzülüyor elbette ama yapacak da pek bi şey yok, kendi hayatına, yeni okuluna odaklanıp keyfine bakacaksın. Yine söylüyorum, sakın kendini eksik veya yetersiz görme.

İlgilenmeyen ilgilenmesin boşverin siz de yeni arkadaşlar bulun. Yapacak birşey yok. Kendi kaybeder.
tabiki öyle ama insan bir anda silip atamıyor sanki geçimsiz biriymişim gibi hissettiriyor böyle olması.ailelerimiz de arkadaşlar ama git gel yapmıyorlar görüşmüyorlar .bilmiyorum üzüldüm sadece

aslında iç dökmekti bizim yaptığımız birbirimizi günlük gibi kullanıyorduk ama dediğiniz gibi yapacağım

teşekkürler,

aslında iç dökmekti bizim yaptığımız birbirimizi günlük gibi kullanıyorduk ama dediğiniz gibi yapacağım

Anlıyorum seni. Zaten eleştirmiyorumda asla.
Fazla takılma. Birdahaki arkadaşlıkların için ders olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…