merhaba çok doluyum direkt konuya gireceğim.Cocukluktan beri en yakın arkadaşımdı 1 sene öncesine kadar her şeyimizi anlatıyorduk birbirimize birbirmizden uzakta oturuyoruz ama arada buluşuyorduk.Sonra bana durup dururken yazmamaya basladi eskisi kadar samimi olamıyorduk anlamadım bulustuğumuzda sordum neden diye yazacak şey bulamıyorum dedi.Ben de yoğundur diye pek takmadım sonra biz tekrar arkadaş grubumuzla buluştuk bana karşı mesafeliydi diğerleriyle okuldan insanları konuştular benim de modum düştü o gün pek konuşmak istemedim ondan sonra doğum günümde yazdı ama gününü yanlış hatırladı hangi üniversiteyi kazandığımı bile sormadı ben de hep ben yazıyorum diye yazmıyorum o şekilde artık konuşmuyoruz ben arkadaş grubuyla buluşmamızda sessiz kaldığım için beni eğlenceli bulmadı diye tahmin ediyorum ama benim huyum böyle biliyordu önceden sorun olmuyordu yeni arkadaşları oldu bana ihtiyacı da kalmadı.Bir kere beni gördüğü halde görmemiş gibi önüne baka baka yürüdü çok üzülüyorum neden böyle yaptı ne yapmam lazım üzülmemek ve takmamak icin zaten hayatımdan çıkardım onu