En yakınım dedikçe uzaklaşan..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

recheel

fredoom=hallucinations
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
575
985
323
Kızlar merhaba,
Konu oldukça uzun ama kısaca özet geçeceğim okuyan yazan herkese şimdiden teşekkürler.

Ben ailemden uzakta yaşıyorum. Çok sevdiğim canım dediğim ailem dediğim bir kız arkadaşım var. Eşinden 1,5 yıl önce ayrıldı şiddetli geçimsizlik yüzünden. Aynı iş yerinde çalışıyorduk şu an ben ayrıldım. Aynı iş yerinde bir çalışan bir bey vardı eşi ile 1 yıldır ayrı ama boşanmamışlar. Çocuk yüzünden kadın boşanmıyor fakat kadın 1yıla yakın süredir kendine ayrı bi ev tutmuş ayrı bir şehirde yaşıyor çocuğu göstermiyor ama adamdan her ay düzenli bir para alıyor. Yani o kısım biraz karışık. Bu arkadaşım ve bu bey yakınlaştılar. Arkadaşım evlilik düşünmüyor adamın zaten mahkemesi ne zaman sonuçlanır muallakta. Onaylamasam da adamın kağıt üzerinde olan evliliğinden dolayı çok da konuya girmeden arkadaşımla görüşmeye devam ediyordum ama adamla samimiyeti ilerlettiğinden bu yana adam bunu kafasına girip çevresinde bulunan herkesten uzaklaştırmaya başladı. Zaten ruhsal olarak zor dönemler geçiriyordu.

En son olay da 1 hafta önce oldu akşam iş çıkışı arkadaşımda kahve içmek için öğlenden sözleştik. Akşam iş çıkışı aradım açmadı eve gelene kadar 2 kere daha aradım açmadı belki evde uyuyordur dedim aynı evde kaldığı kuzenini aradım, beraber gidelim uyuyordur dedi o ara buluştuk eve giderken kuzeni aradı arkadaşım açtı ve evde olmadığını söyledi. Bende hali ile bozuldum ve eve geldiğimde msj attım. Mesaj ise; sadece dışarı çıkarken keşke bana da mesaj atsaydın canım eve kadar boşuna gelmezdim yazdım. O günden bu güne haber yok bu gün kuzeni ile konuştuğumda duyduğum ise bana çok kırgın(!) Olduğuymuş. İnanılmaz üzüldüm. Bahsettiğim insan yıllardır arkadaşım sırf yanımda olmak için günü birlik km lerce yol gelmiş bi insan ha keza bende ona öyleydim. O aramıyor sormuyor bende aramıyorum. Ve kırgınım sözüne öyle incindim ki aramayı da düşünmüyorum. Sizce ne yapmalıyım kızlar? İnsan çok sevdiği dostunu kaybetince eksilmiş gibi hissediyor. Hani keyfi değilde yalnız kalmasın diye düşündüğümden merak ettiğimden arayıp soraradım çünkü cidden can-ı yürekten sevdiğim bir dostum...

Sana neden kırılmış?
Sor bence.
Haklıysan aramaz görüşmezsin

Bu arada arkadaşının özel hayatını niye anlattın anlamadım.
Her koyun kendi bacağından asılır.
O halinden memnun

Keşke buraya detay yazana kadar neden kırgın olduğunu sorsaydınız belki sizin bilmeden yapmış olduğunuz birşey vardır... Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış derler... Konuşmayı deneyin gerçekten geçerli bir sebebi vardır belkide... Dostluklar bir kalemde silinmemeli en azından büyük bir sebep olmalı...

Arkadaşınızın aklı uçmuş, kendi haline bırakın.
Yere çakıldığında aklı da yerine gelir otomatikman da düzelir.

Siz yapacagınızı yapmışsınız,kendisi suan bulutlarda gözü görmüyor.Umarım yere sert bir sekilde cakılmaz.Elbet değerinizi anlayacak ama kalbinizi kırdı bir kere

Niye kırılmış kı ,siz ne yapmışsınız ?
Hem buluşmak için sözleş hem ek sonra kırgınım ,abes geldi

Bende arkadaşınizin ozel hayati ile ilgili detay vermenize takildim. Yok bosanmis yok evli adamla ileymis. Bunun senin kirginliginla alakasi yok. Hayatinda ki beyfendi yuzunden bizden uzak duruyor diye konuya giris yapabilirdin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…