en yakınınızın mutluluğunu delicesine kıskandığınız oldu mu?

Annem derki ekinin önüne bakma sonuna bak ekinde yeşerirmiş boy atarmış cifci hasadın cok olacagını sanarmış sevinirmiş ama bir dolu bir don vurur ne ekin kalırmış ne hasat başka birilerini kıskanmak doğal olabilir ama sonunu bilmediğin bir şeyi kıskanmak sadece anlık bir duygu

En büyük hayalim Roma'da yaşamak çalışmak ve avrupalı biri ile beraber olmak. Aylardır iş arıyorum oraya yerleşebilmek için çözüm yolları arıyorum. Hani insan aşık olunca gövdesinde kelebekler uçuşurya, işte bende ne zaman o şehre girsem 7/24 öyle hissediyorum.
Bu yaz tekrar, orayı hiç görmemiş bir arkadaşımla Roma'ya 1 haftalık tatile gittik. (ondan önce 5 yıl kadar önce gitmiştim). Yine o içimde sebepsiz aşırı mutlu, aşıkmış gibi his...Hep içimden keşke keşke, lütfen Allahım diye geçirdim gezerken..
Veeee, orada arkadaşımla iki çocukla tanıştık, dönmemize 2 gün kala..Ben kendi tanıştığımdan oda kendi tanıştığından çok hoşlandı.. Tanıştığımızdan bir gün sonra bizi yemeğe davet ettiler, 4 kişi gerçekten güzel bir akşam geçirdik...Ve dönme günü geldi. Döndüğümde havaalanında uçaktan iner inmez tekrar dönesim geldi, imkansızdı ama havaalanından çıkasım bile gelmedi.. Ona mesaj attım ' beni bir kez daha görmek istermiydin? ' Diye. 'hayır, çok güzel geçti ama gerek yok ' dedi....
Diğer yandan arkadaşım ve diğer çocuk ise birbirlerine yıldırım aşkı gibi tutuldular. 1 hafta sonra çocuk arkadaşımın yanına geldi. Bir süre sonra arkadaşım gitti, bu hafta tekrar çocuğun ailesi ile tanışmaya gitti...Nisan ayında evlenmeyi düşünüyorlar.. O kadar o kadar mutlu ki.. Bana telefonda olanı biteni anlatırken, kıskandığımı belli etmemek için kıvranıyorum. Belki hissediyorda, geçen gün telefondayken ' hep sen hayal ederdin böyle birşey, ve romada yaşamak, keşke sen olsaydın ' dedi.. Kötü hissettim kendimi çokk
Şimdide bu yüzden haftalardır kendimi çok mutsuz, hiçbirşeyim yokmuş hiçbirşey yapamıyormuş beceremiyormuş, elim kolum bağlı yaşıyormuşum gibi hissediyorum. :KK43: nasıl aşacağım bu duyguyu ??

Not: Arkadaşımın flörtü, benim görüştüğüm çocuğun hayatında biri olduğunu söylemiş
Ah romaaa gerçekten aşık olunacak, tekrar tekrar gitsem sıkılmayacağım, her sokağına hayran kaldığım şehir... İnşallah hayallerin gerçek olur canım. Üzme kendini rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Olmadı..
Yaa inanın arkadaşınızı kıskandığını söylemeseniz, sizinle empati kurup teselli edeceğim ama hiç sevmem arkadaşını kıskananları.

Kusura bakmayın da sizin dostluğunuz gerçek değil. Sizin gibiler birini gerçekten sevemezler. Hep yarış içinde ve üstün olmak isterler. Bu duygular yüzünüze yansımış olabilir. Ondan dolayı aşk yaşayamamış olabilirsiniz.

Bir kuzenim başka bir kuzenimin evleneceğini duyunca Ağlamıştı kıskanıp. Siz de onun gibisiniz aynı

Onun aşkı böyle olmuş siz de belki ondan daha da mutlu olacaksınız. Kıskanabilirsiniz, ona kötülük yapmadığınız sürece gayet insani ve normal duygular. Bir de kıskandığınız kişi için dua edin(inancınız ne bilmiyorum ama). Onun hakkında güzel dileklerde bulunun. Böylece kıskançlığınızın azaldığını ve zamanla yok olduğunu göreceksiniz

Bu Romanın neyine aşık oluyosunuz anlamıyorum çok sevimsiz bence.Kıskanmanız da normal bence hayallerinizi yaşıyor ama böyle negatif takılırsanız olmaz iş bulun orda gidin yaşayın aşk geleceği zamanı bilir acele etmeyin:KK200:

En büyük hayalim Roma'da yaşamak çalışmak ve avrupalı biri ile beraber olmak. Aylardır iş arıyorum oraya yerleşebilmek için çözüm yolları arıyorum. Hani insan aşık olunca gövdesinde kelebekler uçuşurya, işte bende ne zaman o şehre girsem 7/24 öyle hissediyorum.
Bu yaz tekrar, orayı hiç görmemiş bir arkadaşımla Roma'ya 1 haftalık tatile gittik. (ondan önce 5 yıl kadar önce gitmiştim). Yine o içimde sebepsiz aşırı mutlu, aşıkmış gibi his...Hep içimden keşke keşke, lütfen Allahım diye geçirdim gezerken..
Veeee, orada arkadaşımla iki çocukla tanıştık, dönmemize 2 gün kala..Ben kendi tanıştığımdan oda kendi tanıştığından çok hoşlandı.. Tanıştığımızdan bir gün sonra bizi yemeğe davet ettiler, 4 kişi gerçekten güzel bir akşam geçirdik...Ve dönme günü geldi. Döndüğümde havaalanında uçaktan iner inmez tekrar dönesim geldi, imkansızdı ama havaalanından çıkasım bile gelmedi.. Ona mesaj attım ' beni bir kez daha görmek istermiydin? ' Diye. 'hayır, çok güzel geçti ama gerek yok ' dedi....
Diğer yandan arkadaşım ve diğer çocuk ise birbirlerine yıldırım aşkı gibi tutuldular. 1 hafta sonra çocuk arkadaşımın yanına geldi. Bir süre sonra arkadaşım gitti, bu hafta tekrar çocuğun ailesi ile tanışmaya gitti...Nisan ayında evlenmeyi düşünüyorlar.. O kadar o kadar mutlu ki.. Bana telefonda olanı biteni anlatırken, kıskandığımı belli etmemek için kıvranıyorum. Belki hissediyorda, geçen gün telefondayken ' hep sen hayal ederdin böyle birşey, ve romada yaşamak, keşke sen olsaydın ' dedi.. Kötü hissettim kendimi çokk
Şimdide bu yüzden haftalardır kendimi çok mutsuz, hiçbirşeyim yokmuş hiçbirşey yapamıyormuş beceremiyormuş, elim kolum bağlı yaşıyormuşum gibi hissediyorum. :KK43: nasıl aşacağım bu duyguyu ??

Not: Arkadaşımın flörtü, benim görüştüğüm çocuğun hayatında biri olduğunu söylemiş
Roma da yaşamak için illa karşınıza Roma'da yaşayan aşık olacağınız bir erkek evlilik yada flört değil ki!!!
İtalyanca ve İngilizce dillerine hakimseniz iş alanınızda iş bulup yaşarsınız.
Ve unutmayın sizin böyle bir aşk yaşamamanız için bı engel yok ki...
Bir daha ki gidisinizde belki sürprizlerle dolu bir gezi olacak.

Screenshot_20181101-193630~2.webp

Konuyu hortlatmak istemezdim ama görünce paylaşmadan edemedim:)

Kıskanmak yerine dua ettim onlara,hep mutlu olsunlar ayrılmasınlar diye,çünkü onlar için istediğimin aynısını belki fazlasını Allah’ın banada nasip edeceğini bilirim.

Birde bana bu yurt disi hayali olanlar biraz sey geliyo.. evlenip orda yasamak isteyenler.. evlenmeden olmuyo mu? Sirf o kisiyi kullanacak miydin sirf orada kalmak icin?

Kiskanmadim da imrendigim olmustur. Allahim bana da nasip eyle diye icimden gecirdigim cok olmustur. Kiskanmak degil bu sanirim kiskaninca deliye donerim cunku kendimi bilirim:KK49:

Back
X