En yakınlarımızda böyleyse...

Bence abartıyorsun benim akrabalarım daha fesat onları görünce teyzenin okadar da kötü niyetli olmadığını anladım... kıskanır üzülür diye başarısız sonuçlanan evliliğin için akranın olan kuzeninin hamileliğini duyunca hüzünlenebilirsin keşke benimde evliliğim güzel gitseydi belki de benimde çocuğum olacaktı diye iç çekebilirsin bu insani bir tepkidir burda mesele kuzenini kıskanmak değil kendi talihsizliğine üzülmektir teyzeninde kastettiği budur bence.
Bence de bunu kastetmis ama dogru kelimeyi seçememiş.. Kiskanir derken aslinda "kotu seyler yasadi, kiyas edip uzulebilir" demek istemiştir diye dusundum ben..

Yıl 2019 hala evliliğin hamileliğin kıskanılacak bir şey olduğunu düşünenler var

yılll oldu 2019 ve benİ kıskanan oldu. ben inanamadım şok oldum. eltim 42 yaşında 3 kızı bir oğlu var. ben 30 yaşındayım bir oğlum bir kızım vardı 3.bebeğime hamile kaldığımda. erkek evladım olacağını öğrendim ogünden sonra kadın numaralarımızı sildi. engelledi heryerden. 2.oğlum olacağını öğrendiği gece uyuyamamış kıskançlıktan. ve bunu kv görümcemeulu orta anlatıyor. kendisi ailede kimin evladı olacaksa bir haset içine giriyor. mal mülk pırlanta olaylarında bile çatlıyor.
anlıyoruz hal ve hareketlerinden anlamsız geliyor bana.

şunuda yazayım.
evlatları evleri yaşamı hepimizden kat be kat fazla.
mesela şimdi Puket'é tatile gitti.
ben memleketime gidemedim bilet uçuk fiyatlı diye.

gitmediği ülke kalmadı. bunları ye yazıyorum ben asla kendimle onu kıyaslayıp kıskanmadım. herkesin rızkını veren Rabbim değilmi ?

ama kadın fesat doyumsuz.

konu Sahibi sende üzülme .
dilerim en kısa zamanda hayırlı bir yuva kurar evlatlara karışırsın

yılll oldu 2019 ve benİ kıskanan oldu. ben inanamadım şok oldum. eltim 42 yaşında 3 kızı bir oğlu var. ben 30 yaşındayım bir oğlum bir kızım vardı 3.bebeğime hamile kaldığımda. erkek evladım olacağını öğrendim ogünden sonra kadın numaralarımızı sildi. engelledi heryerden. 2.oğlum olacağını öğrendiği gece uyuyamamış kıskançlıktan. ve bunu kv görümcemeulu orta anlatıyor. kendisi ailede kimin evladı olacaksa bir haset içine giriyor. mal mülk pırlanta olaylarında bile çatlıyor.
anlıyoruz hal ve hareketlerinden anlamsız geliyor bana.

şunuda yazayım.
evlatları evleri yaşamı hepimizden kat be kat fazla.
mesela şimdi Puket'é tatile gitti.
ben memleketime gidemedim bilet uçuk fiyatlı diye.

gitmediği ülke kalmadı. bunları ye yazıyorum ben asla kendimle onu kıyaslayıp kıskanmadım. herkesin rızkını veren Rabbim değilmi ?

ama kadın fesat doyumsuz.

konu Sahibi sende üzülme .
dilerim en kısa zamanda hayırlı bir yuva kurar evlatlara karışırsın
😮😮😮

Ee, hayattaki tek başarısı(!) koca bulmus olmak ise normal :KK53:
Büyük marifet.. benim kardeşim nişanlandı ayrıldı diye halalarım öyle insanlar getirdiler ki talip olarak. Çünkü onlara göre evlenmemiş olmak büyük eksiklik, evlensin yaşı geçmesin de ne olursa olsun. Halbuki onlara minnetimiz yok kız kendi parasını kazanıyor birikim yapıyor halinden memnun. Yok bunlar kafaya taktılar. Şimdi çok şükür sevdiği biriyle evlendi beklediğine değdi en azından saygılı bir insanla evlendi her şeyi dört dörtlük yapıldı, düğününde suratları beş karıştı kesinlikle bu kadar güzel bir düğünü yakıştıramadılar. Ama bahaneleri eniştemin işçi olması. Neden işçiyle evlenmiş onların bulduğu babam yaşındakiler memurdu çünkü. Hiçbir şekilde iyiliğimizi istemedikleri o kadar açık ki.

Aynen öyle yani asıl demek istediği bana söylemedi ki nazar değdiririm filan diye sanırım 🙂
ennn yakin dostumla iliskimi 20 li yaslarin basinda bu sebeble bitirdim, isteme durumu olmus bana havadan sudan bahseder gibi gunler sonra soyledi. neymis efenim ben yeni ayrilmisim sozlumden, uzulurmusum 🙄
cok bozuldum, cok kizdim, gururumu incitti resmen o sozleri. hayatimda kac kez kiskandim veya mutlulugunla mutlu olmadim da boyle soyledin diyerek o arkadasligi bitirdim.
mis gibi oldu valla:)

biliyomusun, bu insanlar herkesi kendi gibi bildiginden boyleler. demekki o senin durumunda olsa kiskanacakti. salla gitsin ne uzulucen.
Allah tez zamanda seni layigiyla seven biriyle karsilastirsin ve yasadiklarini hepppten unuttursun insallah.

Yıl 2019 hala evliliğin hamileliğin kıskanılacak bir şey olduğunu düşünenler var
Bu ülkede karı koca konularından cok konuşulan kafa yorulan bir şey var mı....insanların tek konusu bu ya...değişmeyecek hiç değişmeyecek. Kitap, sanat , siyaset asla konuşulmayacak. O onla evlenmiş, bu bunla öpüş kokuş yapmış, o evlenmemiş... cehalet

Öyle bir durum ki. Teyzenizin niyetini bilemeyiz. Bunu iyi niyetle demiş de olabilir, seni düşünerek, gıcıklık olsun diye de demiş olabilir. Biz iyi zan yapalım ve senin hassas olduğun konuyu gözüne sokmak istemediğini düşünelim.

Yabancılar zaten neden bizimle ugrassin ki ? Akraba denilen canavarlarla dolu etrafımız.. zorunlu bağ , seçme hakkımız da yoktu napalım 🤷🏻‍♀️

Back
X