• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EN YAKıŞıKLI Uç ERKeGİ SiZCe eN İYİ KiM

bence david ve 3. çokkkkk yakışıklı.
birde
kenan imirzalıoğlu ve
kıvanç tatlıtuğ yakışıklı favorilerim:))

.......................................................david Beckham .................................................................................

bence brad en yakışıklısı. ben sarışın severim de...............................

kesınlıkle üçüncü..sarışın erkeği hiç sevmem..bunun gıbı esmer olacak böyle..kimmişki bu acaba...bızım turklerden cenk torunu andırıyo tipi...nereelıynış kimmiş kimin nesıymiş acepp

3. fotoğraftaki kimmiş açıklasanıza be sırmı yani :mymeka: sırnaşık şey

bu resimler arasinda David..
ama normalde onude cok begenmem ben

3.su cocuk gibi hic tipim degil Burhanin dilinde BABY FACE
=)

esmer olanı tek geçiyorum.çenesi sivri köşeli olan erkekleri her zaman beğenmişimdir.ayrı bir karizması var,ama ne hikmetse sevdiceğim alman pastası gibi :roflol::roflol:

ayyyyyyy ooo neee beee :D Şeniz ne yakışıklı o üçüncüsü .vücudu çok hoş walla

üçüncü esmer bi kere ordan kazanıyor
ama johnny depp üstüne yakışıklı tanımam

utanmıyorsunuz deil mi çoğunuzun sevgilisi var kocası var ağzının suyu klavyeye akıyor hepiniz o biçim yamulmuşsunuz :roflol: :roflol: tatlicadiarzu
bunu sevgilimiz kocamız yapsa 3. dünya savaşı çıkar ama tatlicadiarzu

üçüncü güzel bişey diğerleri artık biliniyo zaten sormaya gerek yok ama üçüncü kimmmm???ama benim aşkımmm görmesin benim bebeğim daha yakışıklı :roflol:

Back
X