K
karamsar_tarz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi karamsar_tarz
-
ya evet o gözle bakmasa bile bi değerim var sanırım gözünde :gitme: ama en çok kortuğum şey ya söylerse arkadaşı ona hoşlandığımı senağlama senağlama
ya evet o gözle bakmasa bile bi değerim var sanırım gözünde :gitme: ama en çok kortuğum şey ya söylerse arkadaşı ona hoşlandığımı senağlama senağlama
demesi kolay...1 haftadır kendimi yiyip bitiriyorum dersler başladı rahat duramıyorum bile sınıfta dersi nasıl dinleyeyim senağlama
bide en çok öğrenince bu eski yakınlığı kaybetmekten korkuyorum ablacım senağlama
evet ablacım ama zaten bende hiçbizaman ben şundan daha güzelim falan diye bişey söylemedim ama bu bi ilk yani angelina jouile yle sıradan bi bayan aynı güzelliktemi değildir tabiki o yüzden söylemiştim ztn kendimi methetmek gibi bi amacım yoktu asla :sinifsinif: unut diyorsunuzda aynı sınıftayız ne zaman baksam gözümün önünde çok zor bi durum senağlama
cnm erkeklerin hiç bi hareketini mantık çerçevesine oturtmaya çalışma, anlayamazsınkaydirigubbakcemile3 hepsi dengesiz bunların:)) hele ki sizin yaşlarınızda olanların normal davranmasını hiç bekleme.
allah bilir kız teklif etmiştir de ondan kabul etmiştir çocukkaydirigubbakcemile2
şimdi yarın bugün ayrılsalar gelip sana ben senden hoşlanıyorum uzun zamandır da diyebilir, erkek milleti işte:mymeka:
aman arkadaşı anlamış mıdır diye de düşünme, sen cool takıl,gerisini boş veropuyorumnanaktan
eğer kulağına giderse,,sana gelip sorarsa "özür diliyorum böyle bir hissim olmuştu fakat birlikte olduğun biri olduğunu öğrendim , sevgilinle sana canı gönülden mutluluklar diliyorum belkide benim de yalnız olduğum anda senden gördüğüm yakınlık beni bu duygulara itmiş olabilir...tekrar özür diliyorum ben bir bayan olarak bir diğer bayana saygısızlık yapamam"
eğer sorma gereğini hissetmezse
sende muhatap olmayarak bakmayarak es geçerek o arkadaşın söylediği sözü bu tavır ve davranışlarınla onun "ya herhalde arkadaş yanlış anladı" hoşlansa ilgi gösterirdi " demesine neden olacak şekilde davranmalısın...
evet ablacım ama zaten bende hiçbizaman ben şundan daha güzelim falan diye bişey söylemedim ama bu bi ilk yani angelina jouile yle sıradan bi bayan aynı güzelliktemi değildir tabiki o yüzden söylemiştim ztn kendimi methetmek gibi bi amacım yoktu asla :sinifsinif: unut diyorsunuzda aynı sınıftayız ne zaman baksam gözümün önünde çok zor bi durum senağlama
evet ablacım benim en yakın arkadaşımda böyle düşünüyo zaten kızlarla pek ilgisi olmayan biriydi tek kız arkadaşıyım sanıyorum mirmirmirmir
ilerde gelirde bende senden hoşlanıyoeu derse naparım bilmiyorum ama şu an sadece nasıl davranıcağımı bilmiyorum yani 1 haftadır soğuk davranıyorum zaten bu kız dengesizmi dicek sanırım yakında :uhm:
aynen öyle yapmaya çalışıyorum anlaşılmakta kötü bişey iğnenin ucundaydım 1 haftadır unutmakta zor olucak biliyorum ama ben o kıız hala yakıştıramıyorum senağlama
evet canım bak ben şurda bu çocuğuda ayıpladım eğer kız arkadaşın varsa kimseyi kendinden hoşlandırmak gibi tavırlarla yaklaşmıyacaksın. yakınlık göstermeyeceksin kız arkadaşı duysa nasıl bozulur....çevremizde kimin bizden hoşlandığını bilemeyiz...bir günaydın dememiz o kişinin aklından çıkmayabilir...sadece sen kendine güven...umursama zor biliyorum ama bundan sonra sana ait olan sırları kendin taşı.
her zaman arkadaşlarıma ; "asla sır vermeyin gidip duvarlarla konuşun bir insana sır vermeyin...sır kişinin kendisinin bile taşıyamadığı bir bilinendir..kendinin taşıyamadığı sır olana şeyi başkası asla taşıyamaz.." ve söylediğin kişide başkasına söyler...
angelinada güzel ama kocası çocukların bakıcısıyla aldattı peki angelina çirkin mi oldu yooo o halen benim kocamın gözdesi:))))))))))))) benimde::))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?