En yakn arkadam(!)

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamsar_tarz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

karamsar_tarz

Ziyaretçi
kızlar benim bi derdim var napsam bilemiyorum
bi çocuk var sınıf arkadaşım ( geçen seneden beri hoşlanıyodum hatta bu sene en yakın arkadaşı anladı galiba bişeyler hissettiğimi söylemişte olabilir ona ), bu yaz baya bi yakın arkadaş olmuştuk hatta artık yaptığı şeyleri yanlış anlamaya bile başlamıştım acaba oda hoşlanıyomu diye şüphe falan ediyodumki sağ gösterip sol vuranmış. Bugün çıktığı biri olduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı,yeni çıkmaya başlamışlar galiba tam bilmiyorum ama kimselerede söylemiyolarmış zaten(utanıyomu ne kaydirigubbakcemile3 ) kızıda tanıyorum uzaktan her zaman herkese böyle bişey diyemem ama o kız için diyebilirmki ona 10 basarım herşeydee zemuszemus :hooray: güzellik bakımından falanda ana beyse bunu öğrendiğim iyi oldu en azından açıklığa kavuştu ne olup bittiği ama kız çok çirkin yani nasıl çıkar anlayamadım senağlama ama güzle olsaydı daha çok etkilenir kötü olurdum bu bi gerçek kaydirigubbakcemile3

sorun şuki ben artık nasıll davranacağımı bilmiyorum yani napmalıyım nasıl silicem ben bunu davranışlarıda o kadar yakındıki yani demekki gerçekten arkadaş olarak görüyomuş senağlama arkadaşıda biliyo sanırım offff derdimi anlatabildim inşallah baya bi uzun oldu ama aslında kendimi çok kötü hissediyorum basit gibi gelebilir ama gerçek senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi arkadaştan öte görmüyormuş demek ki...Başkasını sevip beğenmiş ve onu takmış koluna.
Yapacağınız hiçbir şey yok bu durumda.mirmirmirmir

ya evet o gözle bakmasa bile bi değerim var sanırım gözünde :gitme: ama en çok kortuğum şey ya söylerse arkadaşı ona hoşlandığımı senağlama senağlama

ya evet o gözle bakmasa bile bi değerim var sanırım gözünde :gitme: ama en çok kortuğum şey ya söylerse arkadaşı ona hoşlandığımı senağlama senağlama

Söylerse söylesin,inkar edersin sen de.Bunun için canını sıkma.:hulya:

demek ki dış görünüşe önem veren bi çocuk değilmiş..kızı gerçekten sevmiş içini güzel bulmuş ki önemli olan bu zaten bence..

demesi kolay...1 haftadır kendimi yiyip bitiriyorum dersler başladı rahat duramıyorum bile sınıfta dersi nasıl dinleyeyim senağlama

bide en çok öğrenince bu eski yakınlığı kaybetmekten korkuyorum ablacım senağlama

erkekler böyledir güzelim,hem sağ gösterip sol vururlar, hemde gider en çirkinini ucubesini takar koluna demekki ona da o kız layıkmış boşver işte gösterdi tarzını, hiç takma sende yakında yeni sevgilini tak koluna çık ortaya, korkma sölerler falan diyede sonuna kadar inkar :sm_cool:

benim bayanlarda anlamadığım şudur..
canım öncelikle şunu kabul etmelisin...her kadın ve erkeğin kendine göre bir güzelliği ve özelliği vardır...bir erkek senin dediğin gibi senden çok daha çirkin olup 10 basacağın biri ile beraber olabilir...yüzü yanmış bir kadına da aşık olabilir ve kadınlar genelde ben ondan daha güzelim bana nasıl bakmaz derler..bak canım belkide sende olmayan çok daha farklı şeyler vardır o kızdada ayrıca onu beğenmesi seni çirkin yapmaz...o kız sana çirkin gelebilir ama o hoşlandığı kişinin tercihide o bayandır...
ayrıca asla bir yerde ben ondan daha güzelim kelimesini telaffuz etmemelisin...ne sen ondan nede o senden daha güzeldir...kimse bir adım ne ilerde nede geridedir güzellik açısından ...sadece kişilik olarak kadınlar veya erkekler birbirlerine fark atar..
yapacağın şey
Allah sahibine bağışlasın mutlu olsun diyip unutmaktır..
hiç bir erkek yada bayan isteklerini elde etmek zorunda değildir...sana iyi niyetli yaklaşmış olabilir...

evet ablacım ama zaten bende hiçbizaman ben şundan daha güzelim falan diye bişey söylemedim ama bu bi ilk yani angelina jouile yle sıradan bi bayan aynı güzelliktemi değildir tabiki o yüzden söylemiştim ztn kendimi methetmek gibi bi amacım yoktu asla :sinifsinif: unut diyorsunuzda aynı sınıftayız ne zaman baksam gözümün önünde çok zor bi durum senağlama

cnm erkeklerin hiç bi hareketini mantık çerçevesine oturtmaya çalışma, anlayamazsınkaydirigubbakcemile3 hepsi dengesiz bunların:)) hele ki sizin yaşlarınızda olanların normal davranmasını hiç bekleme.
allah bilir kız teklif etmiştir de ondan kabul etmiştir çocukkaydirigubbakcemile2
şimdi yarın bugün ayrılsalar gelip sana ben senden hoşlanıyorum uzun zamandır da diyebilir, erkek milleti işte:mymeka:
aman arkadaşı anlamış mıdır diye de düşünme, sen cool takıl,gerisini boş veropuyorumnanaktan

eğer kulağına giderse,,sana gelip sorarsa "özür diliyorum böyle bir hissim olmuştu fakat birlikte olduğun biri olduğunu öğrendim , sevgilinle sana canı gönülden mutluluklar diliyorum belkide benim de yalnız olduğum anda senden gördüğüm yakınlık beni bu duygulara itmiş olabilir...tekrar özür diliyorum ben bir bayan olarak bir diğer bayana saygısızlık yapamam"

eğer sorma gereğini hissetmezse
sende muhatap olmayarak bakmayarak es geçerek o arkadaşın söylediği sözü bu tavır ve davranışlarınla onun "ya herhalde arkadaş yanlış anladı" hoşlansa ilgi gösterirdi " demesine neden olacak şekilde davranmalısın...

ahh ahh en zoruda gözünün önünde yaşanan şey değil midir

evet ablacım benim en yakın arkadaşımda böyle düşünüyo zaten kızlarla pek ilgisi olmayan biriydi tek kız arkadaşıyım sanıyorum mirmirmirmir

ilerde gelirde bende senden hoşlanıyoeu derse naparım bilmiyorum ama şu an sadece nasıl davranıcağımı bilmiyorum yani 1 haftadır soğuk davranıyorum zaten bu kız dengesizmi dicek sanırım yakında :uhm:

ne iğrenç bir durum... insan kendini çok kötü hisseder yaa.

aynen öyle yapmaya çalışıyorum anlaşılmakta kötü bişey iğnenin ucundaydım 1 haftadır unutmakta zor olucak biliyorum ama ben o kıız hala yakıştıramıyorum senağlama

eee neymiş güzellik her daim para etmiyormuş

bence sne o çocuktan vazgeç etkileyebileceğin biri mutlaka olacaktır

evet canım bak ben şurda bu çocuğuda ayıpladım eğer kız arkadaşın varsa kimseyi kendinden hoşlandırmak gibi tavırlarla yaklaşmıyacaksın. yakınlık göstermeyeceksin kız arkadaşı duysa nasıl bozulur....çevremizde kimin bizden hoşlandığını bilemeyiz...bir günaydın dememiz o kişinin aklından çıkmayabilir...sadece sen kendine güven...umursama zor biliyorum ama bundan sonra sana ait olan sırları kendin taşı.
her zaman arkadaşlarıma ; "asla sır vermeyin gidip duvarlarla konuşun bir insana sır vermeyin...sır kişinin kendisinin bile taşıyamadığı bir bilinendir..kendinin taşıyamadığı sır olana şeyi başkası asla taşıyamaz.." ve söylediğin kişide başkasına söyler...

angelinada güzel ama kocası çocukların bakıcısıyla aldattı peki angelina çirkin mi oldu yooo o halen benim kocamın gözdesi:))))))))))))) benimde::))))))))))))))))

eskisi gibi yakın davranma ama bozulduğunu da belli etme sakın. yakın olmaya devam ederseniz bırak gözünün önünde çıkmayı, kızla problemi olduğunda sana akıl danışmaya dertleşmeye bile gelebilir.iyice sinirlerin bozulur o zaman.niye soğuk davrandığını sorarsa da onun ilişkisine zara vermemek için öyle davrandığını söylersin, gözünde 2 kat yücelirsinyerimseniben
bi gitsin hevesini alıp gelsin bakalım ne olacak...
ha ciddiyseler de Allah mesut etsin,hiç hırpalama kendini. hepimizin lisede uğruna öldüğü adamlar vardı, ama şimdi herkes başka başka yerlerde, başka hayatlarda...ucunda ölüm yok yaniopuyorumnanaktan

aynen öyle yapmaya çalışıyorum anlaşılmakta kötü bişey iğnenin ucundaydım 1 haftadır unutmakta zor olucak biliyorum ama ben o kıız hala yakıştıramıyorum senağlama

aynen bende senin gibiyim o yüzden seni çok iyi anlıyorum eğer sorarsa ondna hoşlandığını istersen sonuna kadar inkar et benim gibi ama sana dürüst olmayı tavsiye ediyorum....

evet yaptığı ayıp bişey madem sevgilin var nedne kimselere söylemiyosun neden hala yakın davranıyosun

ablacım sır verme demişsin ne güzle bende zaten onla ilgili bişeyi o yokken en yakın arkadaşıma onu kıyıda köşede anlatırken onun en yakın arkadaşı bizi duydu başımdan aşağı kaynar sular döküldü senağlama napcağmı nasıl toparlıcağımı bilemedim ama artık dilim yandı kimseye bişeyimi söylemem :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…