En yakn arkadam(!)

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamsar_tarz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şimdiye kadar bence söylemiştir söyleyeceğini ve emin ki söyledi peki neden belkide başından beri senin ondan hoşlandığını bildiği halde sana yakın davrandı?? bu gerçekten düşündürücü
aklıma şuda gelmedi değil...eğer senle yakın alaka kurduysa ve en önemlisi benim bir ilişkim var demediyse demekki bu çocuk sendende hoşlandı..buda olabilir her açıdan düşünüyorum ...
ama öncelikle şunu bil ki bu onun kulağına çoktan gitmiştir...onun ayıbı diyip gururlada gezeceksin....ama böyle tavırlı davranıp da kendini bişey zannettirme insanları deli eden huzursus eden tek yaklaşım var tekkk
"onu ortamda yok saymak gülüp eğelenmek,,,sanki bir anlık gelip geçici bir histi işte"
diye düşünmesini sağlamak sen somurtuk durursan ki bunca konuşmuşluktan sonra kendini bir halt sanacak...bunuda sen zannettireceksin...

bence hiç belli etme,takmıyomuş gibi davran..
soğuk davranırsan da anlayabilir bence...
eğerki o kızı sevmiyosa döner gelir zaten merak etme...

ah ablacım şükürler olsun seni bulabildim ne güzel akıllar veriyosun :Saruboceq: . Bu düşüncelerin hepsi bizimde aklımıza geldi evet hatta haftalardır kendimizi yiyip bitiriyoruz 3 kız yani benim arkadaşlarım herkesten başka ses çıkıyo 3 kişi olunca :1no2: zaten okulda pek muhabbetimiz yok olmasınada fırsat vermedim zaten 1 haftadır ama yani yüzümde düşük arkadaşı öğrendiğindne beri farketmişlerdir :sinifsinif: o ya bnm arkadaşım yanımdayken yada onun arkadaşı yanındayken laf atmıyo bana ama ikiside yokken konuşuyo gülüyo :uhm:

aynen bende senin gibiyim o yüzden seni çok iyi anlıyorum eğer sorarsa ondna hoşlandığını istersen sonuna kadar inkar et benim gibi ama sana dürüst olmayı tavsiye ediyorum....

eğer laf falan çaktırırlarsa inkar edicem zaten kesinlikle ben zaten herkeisn öğrenmesindne korkuyorum :sinifsinif: dürüst olamam tatlım geçen senede bi kız onu seviyomuş sanırım ama kız yani onun kulu kölesi oluyomuş her istediğini yapıyomuş falan az dalga geçmediler kızla. Ben o kıızn durumuna düşmek istemiyorum asla zaten aslada kul köle olmadım sadece diğerlerinden daha yakındık kanki gibi işte bu! Zaten bnm arkadaşlarımda o kızla sen birmiisn diyip duruyolar ama ben yinede anlaşılmak istemiyorum :umursamaz:

hımm senin yada onun bir arkadaşı varken laf atmıyor onlar yokken gülüyor..
o zaman bu senden hoşlanıyorrrrr..onun arkadaşı yanındayken laf atmamasının nedeni arkadaşı çıktığının olduğunu biliyor ya öbür kızında kulağına bişey gitmesin amaçç...
ama onlar yokken sana gülüyor..
yook bu senden de hoşlanmışş ama onunda yapacak bişeyi yok gayet rahat ol...güldüğü zamanda şöyle bir sırıtma olurya hani her bayanın "hani güldün ya bende güleyim bariii hadi sırıtayım" der gibi yap...
konuşmak istediğinde öylesineee cevap ver bir bahaneyle ayrıl yanından...amaa çok neşeli olacaksın hayatım...rol yap ama neşeli ol..zor ama bunu yap onun kafasını döndür kafamçokkarıştı
ona böyle gül aslında kaydirigubbakcemile3 keninide böyle hisset umrumda bile değilsin<zemuszemus ama sakın ağlama ve üzülme birtanem...aradada böyle olklava: kendini çabuk toparla için rahat olsun çünkü buda hoşlanmış söylemeyede çekinmiş belkide senide kaybetmek istememiş şimdi ortaya çıktıııı..onun için gayet kendinden emin ol , oda benden hoşlandı diyeceksin... bundan sonra o ne yapacağını düşünsün ayıp birkere sevgilin varsa söyleyeceksin söylemediğine göre onunda içinde varmış bişeyler...utanma sıkılman olmasın kaydirigubbakcemile5

anlaşılmak istemiyosan o zaman ortaya bi RUHİ atıcaksın.
RUHi aslında var olmayan erkek arkadaşlarımızın ortak adıdırkaydirigubbakcemile3
çok sağlam bi yoldur:lepi: sırf kıskandırmak için biriyle çıkıp kimsenin duygularıyla oynamamak için RUHİ yle çıkarızkaydirigubbakcemile3
özellikle o çekindiğin çocuğun göreceği yer ve zamanlarda(ama rol kestiğini belli etmeden) Ruhiyle mesajlaşacak, kızlarla Ruhinin yakışıklılığı,romantikliği, mükemmelliği hakında konuşacaksın...
bence bu yol gayet işe yarara.s

süpermişalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:))))))))))))))))) RUHİ HAA:))))))))))))))))
öldürdün benii
bende biriyle çıkmış gibi yapabilirde diye düşünüyordum.ama RUHİ beyin adı hiç aklıma gelmemişti Allah iyiliğini versin...ama sağlam arkadaşlarıyla yapmalıki sonradan kötü olduklarında bu seni kıskandrımak için böyle yaptı demeyecek kişi yada kişiler olmalı...

ablacım innamıcaksınız ama ruhi diye biri vardı geçen sene mezun olmuştu herkes onu seviyorum sanıyodu ama çocukca bişey sanıyolardı galiba neyse bu mezun olan çocuğu bu hoşlandığım uşakla ortak yakın bi arkadaşımız var o biliyodu bitek onlada daha bugün konuştuk o mezun çocuğu o izlenimi veriyorum zaten tabi inandırabiliyosam :1rolleyes:

off ablacım en yakın arkadşaımda diyoki belki benim yanımda yanlış anlaşılmaktan korkuyodur ondan laf atmıyodur yada gülmüyodur diyo senağlama kafam karıştı gene herşey tahmin üzerine ..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
boş atıp dolu tutmak olmuş benimki dekaydirigubbakcemile3
ama ruhi taktiğinde ruhi ismini kullanmak zorunda diilsin yani. populer, o ada sahip olan biri kesin yakışıklıdır imajı veren bi isim bulabilirsin. benim bi mert'im vardı meselakaydirigubbakcemile3
ay o yıllara götürdün beni yaaopuyorumnanaktan

off ablacım en yakın arkadşaımda diyoki belki benim yanımda yanlış anlaşılmaktan korkuyodur ondan laf atmıyodur yada gülmüyodur diyo senağlama kafam karıştı gene herşey tahmin üzerine ..

sen onu sevgilisi ve kendisi ile başbaşa bırak canım..bakalım ne yapacak ilgilenmede kendinide kötü hissetme suçun büyüğü onda...benim kocamda birine evli olduğunu söylemeyip de ilgilense o bayanda eşimde hoşlanıyor olsa eşimin ilgisinden dolayı bekar sanar dimi...şimdi o bayan eşimden hoşlansa suç kimde bayanda mı ...hayır suçlu eşimdir..bayanda suçsuzdur....hayatta da o bayanada suç vermem...
kendini suçlama canım

ya benimde durum senden farksiz degil. sevdigim cocuk bana kardesimsin diyor ve onu sevdigimi bilmiyor. eski sevgiliside zaten uyuz oluyorum o kiza kendini begenmisin biri zaten guzel degildi sadece boyu cok uzundu 177 falan olardi. uzme tatli canini erkekler icin degmez.

Eğitim öğretim her şeyden önce gelir. Laf olsun diye söylemiyorum, insan ne sevgililer bulur zamanla ama edineceği kültür ve birikimin temelleri için genç yaşlarına geri dönemez... Odaklanmanız gereken konu; "derslerime nasıl ilgimi yönlendirebilirim" olmalı... "Böyle yaptı, ben şöyle yaparsam böyle olur, vs." değil...
Her gün aynı ortamda bulunmanız geleceğinizin temellerine taş koymanızı haklı çıkarmaz... şakkıdı

Buna da her zaman için geçerli diyemeyeceğim...
Üniversitede bir arkadaşım sırf kendisi aşık diye bir hocamızın kendisine ilgi duyduğunu söylerdi. Adam ne söylese, neyi nasıl yorumlasa kendine pay çıkarır, mutlu sona ulaşacağına inanırdı... İnsan kendisi seviyorsa karşısındakinin hareketlerini de bu yönde yorumlayabiliyor... Bu, bilerek yapılmaz elbette, içgüdüsel olarak yapılır ama birinin bizden hoşlandığını iddia ederken yanılma payımız her zaman vardır...
Belki buna cevaben "hoşlanmasa "bunları" yapmaz" denilecek ama ilgi ve alaka öyle yoruma açık ki... Bazısı hoşlandığı kız dışındaki bayanlara selam bile vermez, bazısı cinsiyet gözetmeksizin herkese yakın durur... "Onun güzel anlayışı" da mavi boncuk dağıttığı iddiaları da bakan göze göre değişir... sengözlerimebaksanab

Böyle birsey duyarsan hemen inkar et, ne hoslanmasi falan de..
Erkeklerinde cok siklikla yaptigi seydir zaten inkara basvurmak.
:umursamaz:

Bu yorumu yaparken belirteyim ki "en yakın arkadaşımla" geçtiğimiz çarşamba "geleceğe yönelik" kararlar aldık... zemuszemus
Uygulayabilir miyiz, kısmet...
Lakin insanın en yakın arkadaştan "sevdalı" mertebesine terfisi garip bir hismiş... sengözlerimebaksanab
Ve eğer böyle bir durum olacaksa kendisi açıklıyor size hislerini, sizi yorumlama zahmetine sokmuyor, üstelik sizin ters tepkinizden endişe edip yıllarca sizi kaybetme korkusuyla sabrettikten sonra...
Oysa sizin durumunuzda "yorgan gidip kavga bitmiş"...
Derslerinize ağırlık verip "zamanı geldiğinde" ruhani veya platonik değil gerçek aşklara yelken açmanızı diliyorum... a.s.

valla sevgilisi var ve şuan sana bişey yapmak düşmez.. bence uzak dur cocuktan.. hem sen o kıza çirkin diyosunda cocuk onu beğenmiş cıkmış seni beğense seninle çıkardı.. bence sen şuan kızı çekemiyosun ve çirkin diyosun.. ooff off işte ben bu yüzden sevgilimin kız arkadaşı olsun istemiyorum..

altına imza atılacak bi yorum yapmışsınız. tbrik ediyorum.
bn daha güzelim on basarım bilmem n gibi açıklamalar bana çok zavallıca geliyor. demekki o sana on basmış. üzgünüm ama bunu kendiniz istediniz. kimse kimseden üstün değildir. bir arkadaşta ucube bilmem ne gibi saçma sapan yorumlar yazmış. biraz kendinize gelerek yorum yapın. görende bulunmadık hint kumaşı sanacak konuşanları. Allah herkese bir güzellik vermiş bunu unutmayın.

aranızda zaten bişey olmamış çoçukla.. size farlı gözle bakmamış...
ilginiz oldugunu ögrenirseniz inkar edersiniz..oyuzden kasıcagnız bi durum yok..
sevilgine gelince çirkin demissiniz..o onun seçimi aslında..demekki ölelerine ilgi duyuyo..
san bak nedicem bende ayrıldım 1.5 yıllık ilişkim biiti ve ben bitiridm haksızdı zaten bi açıklama bile yapamazdı..fazla üstelemeid ve ortamımıza 2 hafta sonra bi hatunla geldi hala ilişkileri sürüo..
kızı görsen evet bakımsız giyimiyle herşeyiyle...zamanınd abenim giyiymimide bakımıma yorum yapardı ve şok olmuştum bumu dedim benden üstünmü degil ama..oo onun tercihi demekki öle lerinde hoşlanıo..
yeri gelince görorum tuaf oluo ama bitio..boşver gitsin...hiç takma bile...ben unuttum bile sende unutursun..heleki hiçbişey yaşammaıssın platonik..ya ilişkin uzun süre olsaydı bence hiçç takmaa..
daha niceleri çıkar zamanla...

bugün bişey öğrendim ve iyi oldu öğrendiğimde aslında o kızla orta okuldan beri birbirlerini sevdiklerini öğrendm bi ara çıkıp ayrılmışlar falan sonra bu ikinciymiş ben diyorumki belkide onu unutmak için..
yani o yakın davranışlarını tamamende arkadaş niyetiyle sergilediğini açıklayamayız
çözemedik zaten bi türlü ne hissettiğini mafoldumben
bu aralar baya bi soğuktum bilmiyorum sonu nereye varıcak artık slm bile vermiyoruz zaten yabancı gibiyiz :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…