- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
- Konu Sahibi Kaynanasavar
-
Bu kadar donanıma başarıya ulaşmak birçok kişinin arzusudur erkeğin de arayıp bulamayacağı özelliklere sahipsiniz boşanmışlığınızı boşverin.boşandıktan sonra sizi çok güzel bir hayat bekleyecektir emin olun
Yaşınız bence gayet iyi ..
36 yasında arkadaşım boşanırken bu adamı çekicem geç evlendim katlanmalıyım diyerek 1 senesini heba etti ..
Allahtan evliliğini düzeltmeye çalışırken çocuk yapmadı ..
Şuan Evlendi çok mutlu ve bir kızı var eşide hiç evlilik yapmamıştı ..
İyiki boşandım diyor ..
Vardır bundada güzel bir hayır karşınıza daha iyileri çıkar inşallah
Evlilik kısa da sürmüş olsa yine de iz bırakır insanın hayatında,dile kolay alışkanlıklar,beklentiler ve onunla ileriye dönük kurulan hayaller... şimdi ise karşınızda geleceğin ne getireceği belli olmayan bir belirsizlik,muamma duruyor.
Duygusal bir boşluk hali oluyor,bu yüzden gücünüzü ve motivasyonunuzu tekrar bulmak zorundasınız.ne güzel bir zamanlamaya denk gelmiş ki işinizde yükselmişsiniz, uyum sağlamak için bazı şeyleri öğrenmek ve daha fazla dikkatli olmak zorundasınız. buna odaklanın ve iş dışında da size kendinizi iyi hissettirecek etkinliklere yönelin.
Evde kalıp geleceğe dair endişe,olumsuz senaryo ve ihtimalleri düşünmeyin.dışarı çıkın ve sosyalleşin.
En iyisini yapmışsınız ..Bende bu konuyu cok dusundum ama beni sevmeyen bi erkekle sirf yasim 30u geciyor diye devam etmekte istemedim bu kargasanin icinde bi de cocuk sahibi olmak beni daha fazla yorardi...
En iyisini yapmışsınız ..
Bence doğru olanda bu
Sizi sevmeyen zaten çocuğu da çok seviceğini düşünmüyorummm ..
Etrafımda çok örnek var bu konuda hayatınıza devam edin kendinize vakit ayırıp asla böyle şeyleri kafanıza takmayın ..
İşinizde anladığım kadarıyla gayet iyi ve sağlıklısınız daha neee olsun
Kimseye ihtiyacın yok işin guzel ,hatalarından da ders aldıysan tamamdır..evlenmek için evlenme doğru insan dogru zaman!
Yahu gencecik kadinsiniz! 30’dan once evlenmek gereksiz esas. :) Ben 33-34 gibi bir seydim evlendigimde, baskasina da yazmistim, ne erken evlendim ya demistim. Cok mutlu olun bundan sonra, karsiniza guzel insanlar ciksin.
Bende bu bı kaçgun sonra 30olacagim insallah bende boşanmış olacağım..
Onurlu bir hayat kıymetli,gerisi boş
AminnnnnKesinlikle oyle 2 gun iyiysek 5 gun kavga ettik sokak ortasinda sirf annesinin gaziyla beni surukledi bogazimdaki morluklari kapatcam diye az ugrasmadim suan uzuluyorum ama ilerde kurtulduk diye dua ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?