En zor kısmına geldim...

Kaynanasavar

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
811
964
23
37
Selam kk kadınları..
Surekli takip ediyorum ama bayadir baslik acmiyordum... Eski konularimi belki hatirlayan olur 5 subatta baslayan ve hala devam eden bi bosanma davam var bu surecte hayatimda cok fazla sey degisti... Calistigim isyerinin idarecisi oldum ve gercekten bu yogunluk bana iyi geldi esimi bosanmayi dusunmememi sagladi..

1 ay once nasilsa olmaz diye baska bi ilcede calistigimdan cok daha iyi bir kurumun idarecilik sinavina girdim ve kazandim...

Suan isin en zor kismindayim evet esim bana kisa suren evliligimde yapmadigini birakmadi o da ailesi de beni mahvetti .. Ama evi toplama kismi gercekten cok zormus ikimizin kurdugu evi suan bozuyorum ve resmen icim aciyor... Toparladikca anilar gozumun onune geliyor... Bunu da atlatirim heralde hayatta ne acilar var benimki dert degil onlarin yaninda..

Zaten geri donmeye niyetim yok beni daha evliligimizin 1 yili dolmadan annesinin kardeslerinin lafiyla birakip giden adami istemiyorum ama bu gidis evliligin kesin bitis noktasi oldu.. Hala onca yil beklemisken esimin benden bu kadar kolay vazgecmesini kabullenemiyorum... Benimleyken face twit kullanmayan adam hepsini aktif olarak kulaniuor suan daha bosanmadan yeni bi arayisa girmis...

Sanirim sevmeden sadece maddi anlamda rahat etmek icin evlendi benimle sirf sevdigim icin aramizdaki egitim farkini gormezden geldim bi kez lafini etmedim ama evliligim suresince esim buna takti kafayi.. En cokta gec evlendim bi daha evlilik yapabilirmiyim diye uzuluyorum.. En azindan bir cocugum olsun istiyorum.. 30dan sonra 2. Evlilikle mutlulugu yakalarmiyim sizce iyi bi es ve cocuk... Gerci bosanma davam cekismeli nezaman kurtulcagimda belli degil...

Bu kadar donanıma başarıya ulaşmak birçok kişinin arzusudur erkeğin de arayıp bulamayacağı özelliklere sahipsiniz boşanmışlığınızı boşverin.boşandıktan sonra sizi çok güzel bir hayat bekleyecektir emin olun

Yaşınız bence gayet iyi ..
36 yasında arkadaşım boşanırken bu adamı çekicem geç evlendim katlanmalıyım diyerek 1 senesini heba etti ..
Allahtan evliliğini düzeltmeye çalışırken çocuk yapmadı ..
Şuan Evlendi çok mutlu ve bir kızı var eşide hiç evlilik yapmamıştı ..
İyiki boşandım diyor ..
Vardır bundada güzel bir hayır karşınıza daha iyileri çıkar inşallah :KK66:

Bu kadar donanıma başarıya ulaşmak birçok kişinin arzusudur erkeğin de arayıp bulamayacağı özelliklere sahipsiniz boşanmışlığınızı boşverin.boşandıktan sonra sizi çok güzel bir hayat bekleyecektir emin olun

Benim istedigim tek sey duzgun bi insanla evlenmek karsimdakinin donanimi vs onemli degil yeterki beni insan yerine koysun insallah karsima duzgun bi indan cikar ben evliligimden bisey anlamadim tek istedigim mutlu olmak...

Yaşınız bence gayet iyi ..
36 yasında arkadaşım boşanırken bu adamı çekicem geç evlendim katlanmalıyım diyerek 1 senesini heba etti ..
Allahtan evliliğini düzeltmeye çalışırken çocuk yapmadı ..
Şuan Evlendi çok mutlu ve bir kızı var eşide hiç evlilik yapmamıştı ..
İyiki boşandım diyor ..
Vardır bundada güzel bir hayır karşınıza daha iyileri çıkar inşallah :KK66:

Bende bu konuyu cok dusundum ama beni sevmeyen bi erkekle sirf yasim 30u geciyor diye devam etmekte istemedim bu kargasanin icinde bi de cocuk sahibi olmak beni daha fazla yorardi...

Evlilik kısa da sürmüş olsa yine de iz bırakır insanın hayatında,dile kolay alışkanlıklar,beklentiler ve onunla ileriye dönük kurulan hayaller... şimdi ise karşınızda geleceğin ne getireceği belli olmayan bir belirsizlik,muamma duruyor.

Duygusal bir boşluk hali oluyor,bu yüzden gücünüzü ve motivasyonunuzu tekrar bulmak zorundasınız.ne güzel bir zamanlamaya denk gelmiş ki işinizde yükselmişsiniz, uyum sağlamak için bazı şeyleri öğrenmek ve daha fazla dikkatli olmak zorundasınız. buna odaklanın ve iş dışında da size kendinizi iyi hissettirecek etkinliklere yönelin.
Evde kalıp geleceğe dair endişe,olumsuz senaryo ve ihtimalleri düşünmeyin.dışarı çıkın ve sosyalleşin.

Evlilik kısa da sürmüş olsa yine de iz bırakır insanın hayatında,dile kolay alışkanlıklar,beklentiler ve onunla ileriye dönük kurulan hayaller... şimdi ise karşınızda geleceğin ne getireceği belli olmayan bir belirsizlik,muamma duruyor.

Duygusal bir boşluk hali oluyor,bu yüzden gücünüzü ve motivasyonunuzu tekrar bulmak zorundasınız.ne güzel bir zamanlamaya denk gelmiş ki işinizde yükselmişsiniz, uyum sağlamak için bazı şeyleri öğrenmek ve daha fazla dikkatli olmak zorundasınız. buna odaklanın ve iş dışında da size kendinizi iyi hissettirecek etkinliklere yönelin.
Evde kalıp geleceğe dair endişe,olumsuz senaryo ve ihtimalleri düşünmeyin.dışarı çıkın ve sosyalleşin.

Cok uzun suren bi birliktelikten sonra evlendik o yuzden evet izleri bende uzun sure kalicak.. Sosyallesmek konusunda sorun yok aileminde yasadigi yere tasinicam yakinda yani kendi memleketime.. Hergun kavga etsekte cok guzel gecen gunlerimizde olmustu suan kuzenlerim annem babam ailemle sosyallessemde bana malesef yetmiyor...

Bende bu konuyu cok dusundum ama beni sevmeyen bi erkekle sirf yasim 30u geciyor diye devam etmekte istemedim bu kargasanin icinde bi de cocuk sahibi olmak beni daha fazla yorardi...
En iyisini yapmışsınız ..
Bence doğru olanda bu
Sizi sevmeyen zaten çocuğu da çok seviceğini düşünmüyorummm ..
Etrafımda çok örnek var bu konuda hayatınıza devam edin kendinize vakit ayırıp asla böyle şeyleri kafanıza takmayın ..
İşinizde anladığım kadarıyla gayet iyi ve sağlıklısınız daha neee olsun :KK16:

Kimseye ihtiyacın yok işin guzel ,hatalarından da ders aldıysan tamamdır..evlenmek için evlenme doğru insan dogru zaman!

Yahu gencecik kadinsiniz! 30’dan once evlenmek gereksiz esas. :) Ben 33-34 gibi bir seydim evlendigimde, baskasina da yazmistim, ne erken evlendim ya demistim. Cok mutlu olun bundan sonra, karsiniza guzel insanlar ciksin.

Bende bu bı kaçgun sonra 30olacagim insallah bende boşanmış olacağım..
Onurlu bir hayat kıymetli,gerisi boş

En iyisini yapmışsınız ..
Bence doğru olanda bu
Sizi sevmeyen zaten çocuğu da çok seviceğini düşünmüyorummm ..
Etrafımda çok örnek var bu konuda hayatınıza devam edin kendinize vakit ayırıp asla böyle şeyleri kafanıza takmayın ..
İşinizde anladığım kadarıyla gayet iyi ve sağlıklısınız daha neee olsun :KK16:

Evet Alalha sukur sagligim yerinde yeni basladigim ilcedeki en genc idareciyim ilk gunler goze batti hatta bu durum ama suan alistilar.. Cocuk olsa evliligim en fazla 1 kac yil daha uzar yine biterdi o aileyle bi omur gorusmek zorunda kalirdim

Yahu gencecik kadinsiniz! 30’dan once evlenmek gereksiz esas. :) Ben 33-34 gibi bir seydim evlendigimde, baskasina da yazmistim, ne erken evlendim ya demistim. Cok mutlu olun bundan sonra, karsiniza guzel insanlar ciksin.

Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim insallah bundan sonrasinda yanlis yapmadan guzel bi hayat yasarim

Bende bu bı kaçgun sonra 30olacagim insallah bende boşanmış olacağım..
Onurlu bir hayat kıymetli,gerisi boş

Kesinlikle oyle 2 gun iyiysek 5 gun kavga ettik sokak ortasinda sirf annesinin gaziyla beni surukledi bogazimdaki morluklari kapatcam diye az ugrasmadim suan uzuluyorum ama ilerde kurtulduk diye dua ederiz

Kesinlikle oyle 2 gun iyiysek 5 gun kavga ettik sokak ortasinda sirf annesinin gaziyla beni surukledi bogazimdaki morluklari kapatcam diye az ugrasmadim suan uzuluyorum ama ilerde kurtulduk diye dua ederiz
Aminnnnn
Seni üzen için uzulmenin anlamı yok..sen kıymetlisin degerlisin ..geçecek mutlu olacaksın eminim..

Back
X