En zoruda bir geçmiş olsun bile duyamamaktır insanın sevdiğinden

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
daha önce burada konu açmıştım bilen bilir. sevmek suçmuş özür dilerim hocam diye.(http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h.../626661-sevmek-sucmus-ozur-dilerim-hocam.html) geçen hafta ayağımdan ufak br operasyon geçirdim yarın da diğer ayağımdan ufak bir operasyon geçireceğim ve 2 gün ayağa kalkmam yasak 3 haftada bandajla gezicem. sevdiğim adama yanlışlıkla arkadaşa atacağım durumumu bildiren bir mesaj gitti. son anda farketsemde ne yazıkki iptal edemedim. bu mesajda tahlil sonuçlarım ve geçireceğim operasyonun detayları falan vardı. büyük ihtimal bu mesajı okudu ama bir geçmiş olsun bile demedi ya ben ondan seni seviyorum yada sana aşık oldum demesinide beklemedim ufak bir geçmiş olsundu beklediğim. ama şunu farkettim ki hastalığımda yanımda olmayanı bende sağlığımda istemiyorum yanımda.

Son düzenleme:
Her iste bir hayir var demekki senin icin dogru kisi degil,
Ve anlaman icin böyle bir durum gerceklesti,
gecmis olsun umarim cabucak iylesirsin

Senin bile bile attığını sanıp o yüzden cevap vermemiş olabilir.
Ama bence vermesinde zaten.
Çünkü daha önceki konularında anlattıklarına göre hocan sana karşı bir şey hissetmiyor bence.
Bu yüzden seninde kararını etkileyecek iyi bir şey olmuş aslında mesaj atmaması.

bile bile atmadım ki arkadaşıma mesajda da belirtmiştim yeni uyandım gözlerimi açamıyorum gibisinden. birşey hissedip hissetmemesi de benim ve onun arasında olan birşey. en azından ben bir geçmiş olsun bekledim. hiç tanımadığım insanlar gelip geçmiş olsun dediler.

Bile bile attın demiyorum canım o öyle sanmış olabilir.
Hani belki senin onu denediğini düşünmüş olabilir diye dedim.
Ben önceki konularına göre hissettiğimi söyledim.
Bu tabiki de sizin aranızda olan bir şey.
Cevap vermemesi de onun seviyesini gösterir.
Bir hoca olarak öğrencisine geçmiş olsun demeliydi bence.

umut kırıntısı dahi olmasın diye dememiştir.doğrusunu yapmış bana göre

denemediğimi ispatlayabilirdim de ona ama kendisi bilir. buda kanıtım ona. çevremdeki herkes de biliyor. hadi ben onu deniyorum. annem babam bütün ailemde mi yalan.

umut kırıntısı dahi olmasın diye dememiştir.doğrusunu yapmış bana göre
umut kırıntısı mı ben 2 gün hiç kalkmadan yattım. ne umudu o an tek düşündüğüm bir an önce ayağa kalkmaktı. o zaman sizde hiç kimseye geçmiş olsun demeyin. mazallah aşık olurlar size.

denemediğimi ispatlayabilirdim de ona ama kendisi bilir. buda kanıtım ona. çevremdeki herkes de biliyor. hadi ben onu deniyorum. annem babam bütün ailemde mi yalan. Eki Görüntüle 781488

Canım ben sana yalan söylüyorsun demedim ki.
Neden böyle sert tepki verdin anlamadım. :26:
Ben sadece onun düşünebileceği ihtimalleri söyledim.

hepiniz aşk tarafına çektiniz konuyu oysa benim anlatmak istediğim ufak bir geçmiş olsundu.

Biz neden geçmiş olsun demediği hakkında fikir söyledik sadece.
Bahsettiğin kişi bir arkadaşın, bir akraban olsaydı başka şeyler söylenirdi.
Geçmiş olsun demeyen o , azarı yiyen biz.
İyi valla.

Geçmiş olsun...Ya güzelim adam seni sevmiyor anlamıyormusun? Sen kendi kendine gelin güvey olmuş gidiyorsun..Allah adama sabır versin ne diyeyim,sana cvp vermiyor sırf umutlandırmamak adına..hala"bi geçmiş olsun diyebilirdi"diyorsun..sen onun için sadece"öğrencisisin" anla artık bence

Biraz sonra azar yiyeceksin true ablacım, farkında mısın?

umut kırıntısı mı ben 2 gün hiç kalkmadan yattım. ne umudu o an tek düşündüğüm bir an önce ayağa kalkmaktı. o zaman sizde hiç kimseye geçmiş olsun demeyin. mazallah aşık olurlar size.

sen zaten aşıksın hocana,ayrıca kalkmadan yatmanla ne alakası var

seviyor yada sevmiyor. benim bir hocam hasta olsaydı sırf aramızda bir muhataplık durum var diye yinede geçmiş olsun derdim ki insaniyet namına. yada ben hoca olsaydım aynısını yapmazdım

seviyor yada sevmiyor. benim bir hocam hasta olsaydı sırf aramızda bir muhataplık durum var diye yinede geçmiş olsun derdim ki insaniyet namına. yada ben hoca olsaydım aynısını yapmazdım

"İnsaniyet namına"derken??? Sana "acımasını mı" istiyorsun yani?? Bu nasıl bi takıntıdır yaa!! Neyse daha fazla yazmıcam,bildiğin gibi devam et

İşte bizde neden onun geçmiş olsun demediğini anlatmaya çalışıyoruz sana.
Bu yüzden fikir üretiyoruz.
Bize kızman çok yersiz yani.

Arkadaslar bence adam elife delidivane asik deil belki ama ona karsi bos oldugunu da soyleyemem acikcasi.
Bisey hissetmiyo bile olsa en azndan soguk da olsa bi gecmis olsun diyeblrdi yine de.Belki umitlendrmek istemiyordur ama zaten yeternce umitlendrms daha once.
Ayrica kzcagz hasta yatiyo, braz duygusal olablr; kaldi ki srf bu yuzden de olsa herkesin onun ustune gtmesi de dogru bi davrans degil..

Son düzenleme:
sağol canımcım beni en iyi sen anlıyorsun. ayrıca her zaman yanımda olduğun için teşekür ederim. seninle burada başlayan dostluğumuzu reele taşımak da çok güzel ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…