- 15 Aralık 2009
- 8.687
- 20.021
- 873
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Arkadaslar bence adam elife delidivane asik deil belki ama ona karsi bos oldugunu da soyleyemem acikcasi.
Bisey hissetmiyo bile olsa en azndan soguk da olsa bi gecmis olsun diyeblrdi yine de.Belki umitlendrmek istemiyordur ama zaten yeternce umitlendrms daha once.
Ayrica kzcagz hasta yatiyo, braz duygusal olablr; kaldi ki srf bu yuzden de olsa herkesin onun ustune gtmesi de dogru bi davrans degil..
sağol canımcım beni en iyi sen anlıyorsun. ayrıca her zaman yanımda olduğun için teşekür ederim. seninle burada başlayan dostluğumuzu reele taşımak da çok güzel ayrıca.
Biz onun üstüne gitmiyoruz ki.
Aksine o bizim üstümüze geliyor.
Her şeyi yanlış anlıyor.
Bence siz yorumları bir daha okuyun.
Allah biliyor canım onuda benide. beni ne hallere soktuğunu da o yüzden rabbim bilir ne yapacağını takmıyorum artık.Bilmukabele tatlm :) ama seni tanimasam da ayni yorumu yapardim, cunku cidden ustune ustune gelen yorumlar yaplms.
ayağım kırık değil. toplar damarlar ile ilgli bir operasyon geçirdimGerçekler malesef acı oluyor ve birilerinin bu arkadaşa "gerçeklerden"bahsetmesi lazımsırf ayağı kırık diye elifi neden boş hayallere sürekleyelim?? Nedir bu acıtasyon anlayamadım..amannnn banane yazanda kabahat
Gerçekler malesef acı oluyor ve birilerinin bu arkadaşa "gerçeklerden"bahsetmesi lazımsırf ayağı kırık diye elifi neden boş hayallere sürekleyelim?? Nedir bu acıtasyon anlayamadım..amannnn banane yazanda kabahat
ne konuştuğunuza dikkat edin bence öyle konuşun dalavere çevirmedim ben ki o benim hocam bundan size ne ister korkmam bu sizi hiç ilgilendirmez hanım efendi. hoca diye insan değil mi bu adam. ister kanka oluruz ister arkadaş. bu kimse yi ilgilendirmez. bıkmış olduğu için tatil yaptığım yere kadar geldi değil mi. bilmeden konuşmak çok kolaysenin bir duruma düştüğün yok canım ya...
Allaha havale edilecek bir durum yok ortada seni kandırdımı ??? ümitmi verdi...??? adamın zerre sucu yok koca okulda adamın gözüne girmek için binbir dalavere ceviren sensin üstelik adamın işini tehlikeye atma pahasına... bu ne cürret biz eskiden hocalarımızdan korkardık ya... bir mesafemiz bir saygımız olurdu şimdikiler maşallah kankalar sanki... geçmiş olsun demez bıktırmışsın cünkü bıktırmakla birlikte egosunud tavan yapmışsın adamın tebrikler...
denemediğimi ispatlayabilirdim de ona ama kendisi bilir. buda kanıtım ona. çevremdeki herkes de biliyor. hadi ben onu deniyorum. annem babam bütün ailemde mi yalan. Eki Görüntüle 781488
pardonda size ne oluyor görende yaranız var dokunduk sanacak bu ne cellal. sanki size zararım dokundu. bir daha yorum yapmazsanız sevinirimaşkın gözü kördür ama ben buna aşk demiyorum... s...lık diyorum..!! düpedüz hemde... iki şekildede insan gerceği göremez yani zaman alır...
teşekür ederim canımçok geçmiş olsun ALLAH şifanızı versin.siz sağlığınıza döndükten sonra gerisini boşverin.
ne konuştuğunuza dikkat edin bence öyle konuşun dalavere çevirmedim ben ki o benim hocam bundan size ne ister korkmam bu sizi hiç ilgilendirmez hanım efendi. hoca diye insan değil mi bu adam. ister kanka oluruz ister arkadaş. bu kimse yi ilgilendirmez. bıkmış olduğu için tatil yaptığım yere kadar geldi değil mi. bilmeden konuşmak çok kolay
daha fazla muhatap olmayacağım sizinle. bilmeden konuşmak kolay seviyemi düşürememahhaha ayy bayılazammmm tatil yaptığın yer herkesin gelebileceği bir yer canım biz ona tesadüf diyoruz ama bu tesadüfte sen yer almıyorsun cünkü seni arayıp ben geldim demedi... bir çay içmişliğiniz bile yok... saçmalama istersenbilmeden konuşan yok buraya apaçık yazan sensin bizden fikir bekleyen sensin e fikrimize saygı duyucaksın madem kimseyi ilgilendirmeyecekti ne die buraya döküldün o zaman ????
pardonda size ne oluyor görende yaranız var dokunduk sanacak bu ne cellal. sanki size zararım dokundu. bir daha yorum yapmazsanız sevinirim
şizofren olan çok belli gelip haddine olmayan konularda laf yapıyorsun. ağzımı bozamam seviyenede düşmek istemiyorumcelallenen sensin ağzının payını veriyorum sadece kücük şizofren... herkese atar yapma
şizofren olan çok belli gelip haddine olmayan konularda laf yapıyorsun. ağzımı bozamam seviyenede düşmek istemiyorum
senin bir duruma düştüğün yok canım ya...
Allaha havale edilecek bir durum yok ortada seni kandırdımı ??? ümitmi verdi...??? adamın zerre sucu yok koca okulda adamın gözüne girmek için binbir dalavere ceviren sensin üstelik adamın işini tehlikeye atma pahasına... bu ne cürret biz eskiden hocalarımızdan korkardık ya... bir mesafemiz bir saygımız olurdu şimdikiler maşallah kankalar sanki... geçmiş olsun demez bıktırmışsın cünkü bıktırmakla birlikte egosunud tavan yapmışsın adamın tebrikler...
seviyene düşmediğim için gayette büyüğm bn hadi yol al da ukalalığı bırakınca gelirsinburası herkese açık had ayrımı yapamazsın büyü biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?