En zoruda bir geçmiş olsun bile duyamamaktır insanın sevdiğinden

Bence hukukçu değildir. Olsa olsa hukuk öğrencisidir; ama sanmıyorum. Yoksa, kişinin şeref ve saygınlığını rencide edebilecek şekilde bir fiil veya olgu isnat etmenin TCK md 125'e göre suç teşkil ettiğini bilirdi.

True, sen takdir edilecek bir insansın. Hakkını helal etmişsin; sen kendini bildikten sonra gerisi boş.

Konu sahibinin durumuna gelince; eğer herkes öğretmeninden hoşlandığını biliyorsa, akademik kariyerini böyle bir dedikoduya feda etmemek için uzak duruyor olabilir. Ben de öğretmen-öğrenci ilişkisini doğru bulmuyorum.

Sadece bu konuyu okuyunca; konu sahibi haklı neden bir geçmiş olsun demez ki arkadaşı diye düşündüm.
Ama önceki konuyu okuyunca adam haklı yahu, niye cevap versin, hem sosyal hayatında hem de özel hayatında taciz edilmiş resmen.
Yaptığı her hareketten bir anlam çıkarmışsınız, duygusal taciz uygulamışsınız ki, hocanız sizinle hiçbir irtibatta bulunmak istemiyor. Kendinizi hocanızın yerine koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…