amanda aman enancığım bizi evine kabul etmiş ne iyi etmiş...ohhh misler gibi maşallahh....
süs vs boş şeyler şekerim tertemiz düzenli pırıl pırıl olmuş ne güzel...
o bıcırıklarıda öp benim için......
enancıımşakkıdışakkıdı
manzarana bayıldım,oralara gelirsem mutlaka bi kahve içmeye uğrarım haberin olsunsırnaşık şeysırnaşık şey
canım benim evin misler gibi olmuş,güle güle oturun,içinde çok güzel günler yaşayın inşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aksesuarmış değişiklikmiş bunlar hepsi zamanla olur,bu kadar yerleştin ya artık gerisi gelirkaydirigubbakcemile5
kağanla çağanı da yesinler yaniii
güle güle oturun arkadaşım tekrar hayırlı olsun diyeyim
ENAN cımm kuzumm..Allahh mutluluğunu daim etsin bebeklerin ve eşinleee huzurla otur inşallah..
çok güzel olmuşş evinn eşyayı boşverr onlar zamanla oluyor sen huzurluysan içine sindiysee gerisi gelirr.hem napcan acele etmee bence aksesuar içinn..kağan hele bir büyüsün ben hepsini kaldıerdımm ..salondakki orta sehbay fiskoss yanda yörede olan aksesuar filan hak getiree 2 yaşından sonra ancak dokunmayı anlayacakları ve birçok şeyi kıracakları için boşverrççbebekle hem kalabalıkk kolay iş deil sade vede şık..rahat olursun fazlalık yok çok kıvamında huzurlıu..
evin çok güzel
sade duruyo ne güzel boğmuyo insanı .
çok eşya ,aksesuarda boğuyor sanki nebileyim bende evin sadeliği taraftarıyım ve evim sade benimde oturduğum ortamda birazda nefes almak isterim yerimseniben
güle güle sağlıkla oturun canım evin gayet güzel ve şık duruyor a.s.
tertemiz mis gibi ne güzel ,mutfak banyo çok hoş veeee manzara ,balkonda ne güzel çay içilir ama offf canım çekti benim yerime içiver canım ,ayrıca dediğin salon dekorasyonu gerçekten hoş olur umarım en kısa zamanda yaparsın istediklerini canım güle güle otur ..
Canım evin gerçekten çok güzel olmuş zamanlada inşallah eşyalarını yenilersin önemli olan sizin sağlığınız huzurunuz yerinde olsun hepsi olur.manzara gerçekten çok güzel.valla kıskandım.
yeni evinizde gülegüle oturun bence önemli olan şuan için evinizin sahibi olmuş olmanız eşyalar yavaş yavaş değişir ama bencede böle çok güzel eviniz güle güle oturun çocuklarınızla