ilk yorum benden olsun.
mutlulukla sağlıkla oturun inşallh.
çook süslü değilsiniz ama sade herşey yerli yerinde tertemiz bi ev.
mutfağınızı sanki daha önce görmüştüm, çok güzel.
salondaki bıcırklarda sizin sanırım, Allah bağışlasın.
Yalnız bişey sorabilir miyim; başka bi oda olmadığı için mi salona iki koltuk takımı koydunuz?
var canım yatak odamın resimleride sana açılmamışlar sanırımm.canimm evin cokk guzell yatak odaninn resinleri yok galiba onuda gorsek fena olmaz yaniiiii .allahim mutlu huzurlu saglila bu evde gunölerini gecirtsinn .ahh ahhhh turkiyenin evleri n guzel genis geniss cokk hosuma gidiyooo ...:1hug:bizi evine konik ettigin icin tesekkurlerrra.s.
Güle güle otur canım, evin altyapısı çok güzel, banyon, mutfak dolapların falan.. (Fırında ne var merak ettim :) Yanlız salonunda iki ayrı oturma grubu biraz değişik olmuş.. Salon ve günlük oturma alanını aynı odada birleştirmek için, aynı grubun köşe takımı ya da benzer tonlarda bir ürün kullanabilirsin canım diye düşündüm.. Herşey gönlünce olsun tatlım..
enancıımşakkıdışakkıdı
manzarana bayıldım,oralara gelirsem mutlaka bi kahve içmeye uğrarım haberin olsunsırnaşık şeysırnaşık şey
canım benim evin misler gibi olmuş,güle güle oturun,içinde çok güzel günler yaşayın inşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aksesuarmış değişiklikmiş bunlar hepsi zamanla olur,bu kadar yerleştin ya artık gerisi gelirkaydirigubbakcemile5
kağanla çağanı da yesinler yaniii
güle güle oturun arkadaşım tekrar hayırlı olsun diyeyim
allah sağlıkla oturmayı nasip etsin canım yavrularınla inşallah birde merak ettim iznik gölünün ne tarfındasınız sanırım çok yakıız birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?