Enan ın Evi (merak edenler buyrun bakalım evime)

evin çok hoş
2 çocuklada ne kadar tertipli düznli oluna biliyomuş tebrik ederim:)) iyi günlerde oturun evinizde

canım evinin resimlerini görünce ilk aklımda beliren çok temiz olduğun.bu yüzden seni kutların özellikle mutfağına ve banyona bayıldım salonu dert etme o kadar zamanla olur hepsi sonuçta sizin evinz allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.sanırım bebiş var evde karyolasını gördüm onuda yiriim...

çok gusel banyon utfağın evn şekli falan gule gule otur.zamanla eşyalarıda yenilersin cnm merak etme herşeyy biranda olmuki yavaş yavaş Allah sağlık ve uzun ömur versin hepsi olur..manzarada gözumden kaçmadı yanee :))

arkadaşımmm
allah bebişlerinle
eşinle huzurlu saglıklı oturmayı nasip etsin
cok güzel :)))

esyanin ne onemi varki icinde huzur,sevgi,mutluluk olduktan sonra onlarda zamanla olur..yerimsenibenartik beni yoruyor esyaymis,aksesuarmis..sadeligi seviyorum..daha ferah geliyor..naniknanik cocuklu bir ev olmasina ragmen evin cok temiz,piril piril manzara superrr daha ne olsun gule gule oturuna.s.

çok teşekür ediyorum herkeseee :dance::teytey:
a.s.

enan taşınmışsın şekerim
Güle güle otur
manzaran züppermiş. herşey gönlünce olsun canım.

Gule gule mutlulukla oturun..Gercekten manzarasi bile yeter..Ne kadar temiz pak duzenli hos bir ev..Içim acildi....

bi kere manzara şahaaaaneeeee
mutfagınızı ve banyonuzu çok beğendim. Çocuklarınızı Allah bağışlasın.
bi de midi fırının üstündeki şarjlı süpürge mi??

evin çok hoş
cok temıs derlı toplu ferah
mutfak dolaplarını ve mutfağının tümünü cok beğendım
yatak ortun cok hoş
evlatlarınla ve eşınle mutlulukla oturun cnm :Saruboceq:Şeniz

manzara süper.... güle güle huzurla oturun inşallah.....

herkese teşekkür ediyorumm. a.s.

bi kere manzara şahaaaaneeeee
mutfagınızı ve banyonuzu çok beğendim. Çocuklarınızı Allah bağışlasın.
bi de midi fırının üstündeki şarjlı süpürge mi??

sanada teşekkürler canım.

evet o şarjlı süpürgem ????fisfisfis

aaaaaaa koltuklarınız çok hoş ve moderin.
tamam değiştirmek isteyebilirisniz am ben beyaz koltuklarınız çok sevdim.oturma odasındakileride ihtiyacı olan bir yakınınıza verip elinizde olan yemek odası ve koltuk takımıyla süper uyum içinde yaşarsınız hımm ayrıcaa salonunuz çok geniş tv ünitesi iyi fikir...iyi günlerde oturunnn

bu güzel evinden sağlık ve mutluluğun hiç eksik olmasın yavrularını öpüyorummmŞeniz

HERKESEEE ÇOOK TEŞEKKÜRLERRR :)

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…