Görmeyin duymayın, güvendiği bir şey olmasa bu kadar rahat olmaz. Çok damarına basarsanız o güvendiği şeyle sizi de işinizden edebilir. Yapabildiğiniz kadarını yapın, fazlası için kendinizi parçalamayın derim sadece. Hayat adaletsiz malesef, çalışan insan olmak politikliği gerektiriyor.
Müdür akrabası demişsiniz, eğer öyleyse bu şekilde olması çok normal. Herkes kendi işinden sorumlu sonuçta, siz bütün bunları gördüğünüze göre ordaki herkes de farkındadır. Demekki onlar için bir sorun yokki kimse bunu değiştirmek için bir şeyler yapmıyor. Görmezden gelip işinize odaklanmaya bakın. Yoksa onunla aranız bozuldukça sizi de işinizden edebilir.
Maalesef iş hayatında insan nelerle karşılaşıyor, o yüzden çok da şaşırıp kafaya takmamak lazım. Arkasından konuşan müdüre de fazla güvenmeyin, sizi sakinleştirip sinirinizi geçirmek için yalandan nabza göre şerbet veriyor olabilir. Size onu kötüler sonra ona gidip fazla göze batma bak jeehan da rahatsız oluyor, dikkat çekme diye ona akıl verir. Hic belli olmaz bu işler.Evet lafı açılınca bi şey diyor herkes ama arsız gibi yine aynı şeyleri yapmaya devam ediyor çocuk. Bu arada müdür de arkasından konusuyor eleştiriyor ama yüzüne laf yok. Şaka gibi Malesef
Siz neden bitirmeye çalışıyorsunuz ki işi?
Maalesef iş hayatında insan nelerle karşılaşıyor, o yüzden çok da şaşırıp kafaya takmamak lazım. Arkasından konuşan müdüre de fazla güvenmeyin, sizi sakinleştirip sinirinizi geçirmek için yalandan nabza göre şerbet veriyor olabilir. Size onu kötüler sonra ona gidip fazla göze batma bak jeehan da rahatsız oluyor, dikkat çekme diye ona akıl verir. Hic belli olmaz bu işler.
patronunuz mudahale etmesi sart. olmuyorsa ben olsam direk yuzune bam bam.
isleri sende yapma o zaman..isler yetismesin sal gitsin. soran olursada onu sebep gosterirsinBunu da denedim. Masaya kafasını koymuş alttan telefonla uğraşırken dedim ama yine aynı. Üstüne bir de uzun süre surat çektim
Hanımlar selam, gereksiz bi şekilde gerginim ve bu durum sahiden enayi gibi hissettirmeye başladı.
1 yıldır bi firmada çalışıyorum. Departmanda 5 kişiyiz. (önceden aynı işi 7 kişi yapıyormuş) Benden 6 ay önce işe başlayan bi çocuk var ve zaman zaman düzelse de sürekli aynı konu üzerinden geriliyorum. Sürekli ama sürekli işten kaytarıyor. Ya size abartmıyorum odanın içinde volta atıyor, uzun uzun pencereden bakıyor, belki saatte 3-4 defa çıkıp dolanıp geliyor. Öğle molalarına bizden önce çıkıyor. Kafasına göre sigara molası veriyor vsvsvsvs o kadar çok şey var ki. Sürekli ama sürekli telefonla uğraşıyor uğramadığı zamanlar telefonla konuşuyor. (Kimse kimseden gün boyu çalışmasını beklemiyor ama sürekli olunca enayi gibi hissediyorum.)
İş yerinin saçmalığından ve benim pasifliğimden kaynaklı iş yüküm bu çocuga göre daha fazla ve ben orda iş yetiştirmeye çalışırken onun telefonla uğraşmasına sinir oluyorum. (Geen jeehan'ın işi yoğun yardım et vs demiş müdür, banane diyip sallamış), Müdür akrabası gibi bir şey olduğu için bu kadar rahat. Arkadaşım insan kaynaklarında bu çocuğa izin eklemişler ekstradan. Öncesinde rahatsız olduğumu söyledim birkaç kez ama düzelen bi şey olmadı. Üstüne bir de birkaç hafta bana bi yığın trip yapıp, küstü. Çözüm bulamıyorum kimse bir şey demiyor çocuğa.
Bence ona sorumluluk verin (yok istemem derse de bırakın masasına işi. aaa her işi siz mi yapacaksınız canım) bu adam muhtemelen onu da yapmayacak ve siz de "aaa x bey size verdiğim görev çok önemliydi neden yapmadınız ki tüh tüh " minvalinden laflar edin. Patron şirkete zarar geleceğini düşündüğü an akraba filan dinlemezÇocuk hala aynı. Açıkcası onun işten kaytarmasından çok kimsenin bir şey demiyor oluşu sinirimi bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?