- 3 Ekim 2010
- 11.544
- 3.972
- 448
- Konu Sahibi ogretmen_083
-
Ayrıca konu sahibi eltiyi suçluyor yardımcı olmuyor diye daha önce acaba neler oldu aralarında onu bilemiyoruz,şu durumda yardımcı olmayan suçlu görünüyor anlatılanların bir kısmını bilip suçlu olanı yerden yere vurmak kolay
henüz bekarsın evlendiğinde anyayı konyayı görürsün umarım bu derdim bölümünde kaynana ile şikayette bulunmazsın, çok toysun kızım!
Ayrıca konu sahibi eltiyi suçluyor yardımcı olmuyor diye daha önce acaba neler oldu aralarında onu bilemiyoruz,şu durumda yardımcı olmayan suçlu görünüyor anlatılanların bir kısmını bilip suçlu olanı yerden yere vurmak kolay
Ayda yılda bir geliyormuşsunuz o elti kim bilir kaynanadan neler çekiyor zorunlu olmasa zaten orda oturmaz siz sadece kendinizi düşünüyorsunuz allah bilir bu elti kaynana ile kavga edip küsse sizde eltiye küseceksiniz var böyle yağcı eltiler kaynanaya şirin görünmek için adı üstünde anında el olur gider
Aralarında birsey gecmis olabilir?
Ha! hic birsey yok diyorsanız da eltinizin bencil olusundandır. Hem siz onları da cagırmak zorunda degilsiniz ki? Hadi kayınvalidenizle sorunu var peki sizinle ne sorunu var? Bir problem varsa gelmeye tenezzül etmeyecek geliyorsa da gerektigi gibi davranıcak.
canım birde rica minnet çağırıyorlar onlar da havalanıyor. kadın yiyor bari tabağını kaldır demi.. asla asla..yüzsüzlükte var biraz.bnimle sorunu kıskanç diyoır kaynanam ama o da kaynımdan korkuyor. çok sinirli ve hemen küfürler saçan biri kaynım. bulaşmak istemiyorum ama enayi gibi hizmet etmekte istemiyorum.
yok değilim ben iki eltimede kocayı bulan benim, çok mutlular senin eltinde çekilir tip değilmiş bana karşı eltilerim saygılı kocasıda manyakmış küfür olayları !daha önce aramızda nemi oldu hakaret dolu mesajlara katlandım. doğum yaptım bir hayırlı olsun denmedi,asla görgü kuralları gerği de olsa birgün misafir gibi karşılanmadım 4 yıllık evliyim ve hr yıl 4-5 kez gideriz daha 1 tabak yemeğini yemedim o benim daha çok günümü gördü. sen kime hırslısın bu arada? yoksa elticiğim sen misin :))))))
bu mesaj balperisine idi karışıklık olmuş.............
............
Öncelikle burda konu açıyorsanız her yoruma açık olacaksınız, hep istediğiniz türden yorum alamazsınız olumsuz eleştiriler de gelecektir.daha önce aramızda nemi oldu hakaret dolu mesajlara katlandım. doğum yaptım bir hayırlı olsun denmedi,asla görgü kuralları gerği de olsa birgün misafir gibi karşılanmadım 4 yıllık evliyim ve hr yıl 4-5 kez gideriz daha 1 tabak yemeğini yemedim o benim daha çok günümü gördü. sen kime hırslısın bu arada? yoksa elticiğim sen misin :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?