Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ender saraçınmıydı tam hatırlamıyorum ama zayıflama haplarını tavsiye etmiyorum ben kullandım kalp çarpıntısı yapmıştı...
hap demio canım çay dio :) ben formula 7 kullanmıstım hıc bi zararı olmadı o hapın ve ayda yılda bı almama ragmen 5 kg verdırdı.sonrada almadım zaten . ama bende kesınlıkle onermıorum o an bı delı cesaretıyle aldım yaptım simdiki aklım olsa asla almam. extrajel de kullandım o hıc bıseye yaramıo zaten . ama taze (kurusu değil) altın çilek meyvesi alın yıyın nılcanım oda cok yağ yakıo hafıf mayhoş bi tadı var guzel aslında ama ben cok sevmedim :26:valla ender saraçınmıydı tam hatırlamıyorum ama zayıflama haplarını tavsiye etmiyorum ben kullandım kalp çarpıntısı yapmıştı...
hap demio canım çay dio :) ben formula 7 kullanmıstım hıc bi zararı olmadı o hapın ve ayda yılda bı almama ragmen 5 kg verdırdı.sonrada almadım zaten . ama bende kesınlıkle onermıorum o an bı delı cesaretıyle aldım yaptım simdiki aklım olsa asla almam. extrajel de kullandım o hıc bıseye yaramıo zaten . ama taze (kurusu değil) altın çilek meyvesi alın yıyın nılcanım oda cok yağ yakıo hafıf mayhoş bi tadı var guzel aslında ama ben cok sevmedim :26:
ben erteledim bebiş işini :26: kg verip oyle baslıcam calısmalara tabı su anda hamile deilsembebegım ben sımdı bebıs ıstıyorum yaa bısı yapamıyorum korkudan :26: ben koçişim ıcın soruomm heheheh zayıflamak ıstıyomusss
ben erteledim bebiş işini :26: kg verip oyle baslıcam calısmalara tabı su anda hamile deilsemkirpiklerim cok uzadı ya
masllah diyim valla kendı kendıme nazar deydırcem kısacık krpklerım vardı simdi up uzun ve gür
![]()
bilmiorum ki bebeim gecen antalyaya gittigimdede annem falıma bakmıstı(dehset fal bakar) kızın olucak demıstı bide aşşa bak bakım dedi kirpiklerime baktı acaba mı diorum :26:hamısmısın yoksaa?????????
bilmiorum ki bebeim gecen antalyaya gittigimdede annem falıma bakmıstı(dehset fal bakar) kızın olucak demıstı bide aşşa bak bakım dedi kirpiklerime baktı acaba mı diorum :26:
ayyy evet ne güzel olur nefesle ayazkız banada oglun olcek dıolarrrranammm besık kertmesı yaparıkkkk onlarııııı