endişelerim var... yardımcı olun lütfen

seda

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
682
213
648
37
arkadaşlar bende burun estetiği olmak istiyorum ama biraz endişelerim var bir arkadaşımın burnu yandan çok güzel ama önden dikkatli bakınca girintili benimkide öyle olursa diye korkuyorum sizlerde de yada etrafınızda tanıdıklarınızda böyle bir durum var mı resimlerde herkezinki güzel görünüyo ama normalde de gerçekten öyle mi tereddütteyim yorumlarınıza ihtiyacım var hihoyyyt

cnm girintili derken tam olarak neyi kasteddin anlamadım

önden bakınca burun deliklerinin üstünde girintiler var çukur noktalar yani

cnm arkadasının bu hali kac aylıkkendi ki sisliklerdendir hani bir kısmı inmis bir kısmı sis kalmıstır ben burada kimsede öyle bir sorun duymadım

genelde sonuç önceki burundan daha ii oluyor çok uç noktalara kaçmadıkça ama eğer çok şikayetçiysenz burnunuzdan, yaptırın dünya gerçekten daha bi güzel =) özgüven çok önemli..

ben de sinir oluyorum burnuma ya resmini eklerim yarın çok birşey yok ama niye kalkık havalı olmasın ki değil mi ama

arkadaşlar bende burun estetiği olmak istiyorum ama biraz endişelerim var bir arkadaşımın burnu yandan çok güzel ama önden dikkatli bakınca girintili benimkide öyle olursa diye korkuyorum sizlerde de yada etrafınızda tanıdıklarınızda böyle bir durum var mı resimlerde herkezinki güzel görünüyo ama normalde de gerçekten öyle mi tereddütteyim yorumlarınıza ihtiyacım var hihoyyyt

her burun öyle olacak diye bişey yokki.Belki fazla kalkıksa onunla ilgili bişeydir.

işte burnum yorumları beekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında çokta kötü değilmiş. Ama tabi küçük kusurlar bile göze batabiliyo bazen. Çok problemli olmaması ameliyat için daha iyi,daha rahat bir ameliyat geçirirsin bence.Doktorun ne diyo?

işte burnum yorumları beekliyorum

canım bence endişelenme tabiki bazı istisnalar olabilir ama artık o kadar azki..
Burnuna gelince bence seninki zor bi ameliyat da olmaz çünkü burnunun ucu ve delikleri gayet güzeel görünüyor..üstelik alın ve burnu birleştiren yerdeki oyuklukta çok orantılı..Sadece biraz kemer var..bence eğer ameliyat olmayı istiyorsan korkmadan ol.Ben 2 hafta önce karar verdim 1 hafta önce oldum ve şimdi mutluyum daha tabi şekil olarak çok anlaşılmıyo ama çoğunlukla iyiki olmuşum diyorum:teytey::sm_cool:

daha doktora danışmadım açıkçası ameliyat olanların yorumları doktorun söylediklerinken daha kıymetli benim için

birde şunu çok merak ediyorum önden görüntüsüde değişiyo mu ben hiç değişmesin sadece yandan o kemer olmasın çok kalkık olmasına da gerek yok normal görünsün yeter benim için

birde şunu çok merak ediyorum önden görüntüsüde değişiyo mu ben hiç değişmesin sadece yandan o kemer olmasın çok kalkık olmasına da gerek yok normal görünsün yeter benim için

Eğer sen istersen değişir istersen değişmez.Yani doktorunla böyle konuşursun.Zaten doktorun fotoğraflarını çekecek ve bilgisayarda tasarım yapacaksınız.O tasarım olabilecek şeye en yakın görüntü olur..yalnız kemer kısmı törpülenince doğal olarak önden de değişme olacaktır..Yalnız bu konuda ciddi düşünüyosan bence doktorları araştırmaya başla derim benyerimseniben

canım burnunda nevar senin :1shok: sana çok yakışan bir burnun var
aslında istediğin benim istediğim gibi bişey bende sadece kemer alınsın demiştim doktorum tasarım yaparken anlattı çünkü anlatsamda anlaması zor iyisimi gör dedi sadece kemer alınınca gözünün biri anyada biri konyada oluyor çünkü biz kemerli buruna sahip insanların yanlardada kemik var biz alışkın olduğumuzdan çok farketmiyoruz yani yanlardanda işlem yapmak zorunda bana yapıldı ve iyiki yapılmış diyorum görenler bende değişiklik olduğunu anlıyorlar ama burnumdan olduğunu farkeden çıkmadı çünkü önden çok değişmedi doktoruna güzen önceki işlerini iyi incele hatta eski hastalarıyla yüz yüze konuşmaya çalış ben öyle yaptım a.s.

benim o arkadaşın burnu birde önden bakınca sanki burnuna yumruk yemişte burnu içine kaçmış gibi ya ne zaman karar versem hep o görüntü geliyo aklıma

benim o arkadaşın burnu birde önden bakınca sanki burnuna yumruk yemişte burnu içine kaçmış gibi ya ne zaman karar versem hep o görüntü geliyo aklıma

ayy kıyamam :1hug:
canım iyi örnekler olduğu kadar kötü örneklerde çok seninkide öyle olucak diye bişey yok doktorunu iyi seç işin yarısı bitmiş olur yerimseniben

burnun hic problemli degil ameliyatın da sıkıntısız gecer bizim o kadar kemerli burnumuz gitti ona ragmen millet farketmio senin kücücük kemer gidince kimse farketmez bence, bir de önden de cok büyük degisim olmuyor zaten ki senin de öyle asırı bir kemer yok ve kalkıklıgı fln bu haliyle bile ideal cok fazla bir degisimin olmaz bence, aslında kafaya takmıyorsan ameliyat olmalık bir burun da degil hani kötü degil ama cok kafana taktıysan üzüldügüne degmez inan bak bu kadar insan olduk ameliyat memnun olmayan kimse yok neredeyse

Bence burnun gayet hoş.Kötü değil.Nefes problemin de yoksa düşünme derim ben.Bence önemli olan burnun fonksiyonelliği.Burun estetik için konmamıştır yüzün ortasına,nefes alma organıdır.Benim kırılmamış olmasaydı düşünmezdim doğrusu...Ama çok istiyorsan cansoo nun dediği gibi özgüven önemli..

canım bence olma ameliyat derim .. cünkü göze batan bir burnun yok derim .. bunu asla unutma hiç bişi orjınali ğibi olmuyor ..

Back
X