Endişelerim var !

canim yeni dogum yapmissin bebeklerinden uzak durmak
esin icinde zor hele yeni baba olmusken
ve bazi seyleri anladigini dusunuyorum
sana hak versede seninle ayni fikirde olmayabilir
ve bu cok kotu bir sey degil
ama esinden ve cocuklarindan ayri yasamayi goze almaz
huzuru bozulmasin diye annesinn ve kardesinin kalmasina musade etmez
cok hassas bir donemde oldugunu ve bir aile oldugunuzu
ayni sehirde ailesinin sizde kalmasinin seni rahatsiz ettigini
bir kez daha soyle
ve evine don derim
yinede sen bilirsin

bende bazı şeyleri anladığını düşünüyorum...birdaha bu olayları yaşamak istemeyeceği için anladığını düşünüyorum..belki normalde anlamazdı. dediğim dedik çaldığım düdük havasında olurdu...yalnız çok iyi biliyorki birdaha böyle sorunlar olduğunda annesi ve eşi arasında dengeyi kuramadığında bu kez giderim ama tam giderim..bunu çok iyi biliyor..heralde riske atmaz diye düşünüyorum ama hepimizinde söylediği gibi yaşamadan görmeden bilemeyiz..herkes gibi benimde hakkımda neyse hayırlısı o olsun..

şim dün çocukları sevmek için anneme geldi...bu duruma ne kadar üzüldüğünü söyledi...yani ayrı olmamıza..
çocuklarımı rahat sevemiyorum onlarla yatamnıyorum filan dedi..biraz da duygu sömürüsü yaptı..

bende eski konuları açmak istemedim ama şöyle dedim..annenlerin birdaha bende kalmasını istemiyoruym.5 senedir iç içeyiz bıktım artık dedim..bende herkes gibi mutlu olmak istiyorum dedim..yanımızda olmanı karının ve çocuklarının her koşulda arkasında olmanı istiyorum dedim..oda yine mutlu olmak için elinden geleni yapacağını söyleyince ben de tamam döneriz dedim..ama önce eve bir bak elektrik su faturaları varsa onları öde.mutfak alışverişini yap gelelim dedim..oda tamam dedi..

hayırlısı olsun canım, güzel, temiz, huzurlu bi başlangıç olsun sizin için:13::13:

hmm sanırım ben somut bişey görmeden geri dönmezdim o kadar rest çekmişken, ama soğukluğu da yavaş yavaş kapatırdım aramız ısınırdı ama eve dönmezdim anneleri gitmeden. konuyu yanlış anlamadım umarım. neyse hayırlsı olsun sizin için:)

hmm sanırım ben somut bişey görmeden geri dönmezdim o kadar rest çekmişken, ama soğukluğu da yavaş yavaş kapatırdım aramız ısınırdı ama eve dönmezdim anneleri gitmeden. Konuyu yanlış anlamadım umarım. Neyse hayırlsı olsun sizin için:)

kayınvalidemler benimle birlikte yaşamıyorlarki..onların evi ayrı..ama sürekli gelip bende kalıyolar...

kayınvalidemler benimle birlikte yaşamıyorlarki..onların evi ayrı..ama sürekli gelip bende kalıyolar...

evet yanlış anlamışım:) yanlış anladığımı anlamıştım ama:p

o zaman yerinde olmuş dönmeniz bence de fazla naz aşık usandırmadan:)

hayırlı olsun tekrar ağzınızın tadı bozulmasın bir daha inş:)

döndünüz mü eve ? eğer öyleyse çok sevindim inşallah eşinizle bebeklerinizle çok çok mutlu olursunuz:70::71:

yok daha dönmedim canım, cumartesi döncem işallah

inşallah uzun zamandır okuyorum konunuzu çok üzücü yıpratıcı bi dönem geçirdiniz... inşallah bundan sonrası güzel olur eşiniz söylediklerine sadık kalır unutturur size herşeyi... ben heyecanlandım nedense siz dönüyosunuz diye mutlu oldum gerçekten hakkınızda hayırlısı:92::66:

canım benim sevindim senin adına inşallah çok mutlu olursun.
Benim kocamda mobilyacı ve düşünceleri aynı senin kocanınki gibi ne çekiyorum 4 senedir bir bilsen. Evimizi gören nebiçim mobilyacısınız siz der. çocuğuma bi oda yapmadı odayı geçtim bir baza bile getirmedi kanepede yatıyor. ve biz kaynanamgille altlı üstlü oturuyoruz. o durum daha bir içler acısı. Bir kızım var benimde. O kadar bıktımki anlatamam. Ben çalışıyorum birde ama gel gör ki gözümü karartıp gidemiyorum neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum.:75::50:

canım benim sevindim senin adına inşallah çok mutlu olursun.
Benim kocamda mobilyacı ve düşünceleri aynı senin kocanınki gibi ne çekiyorum 4 senedir bir bilsen. Evimizi gören nebiçim mobilyacısınız siz der. çocuğuma bi oda yapmadı odayı geçtim bir baza bile getirmedi kanepede yatıyor. Ve biz kaynanamgille altlı üstlü oturuyoruz. O durum daha bir içler acısı. Bir kızım var benimde. O kadar bıktımki anlatamam. Ben çalışıyorum birde ama gel gör ki gözümü karartıp gidemiyorum neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum.:75::50:

ben şimdiki aklım olsa bi esnafla evlenmezdim..genelleme yapmak istemem ama daha bi odun oluyolar....kafaları 30 sene öncesinde...

ben şimdiki aklım olsa bi esnafla evlenmezdim..genelleme yapmak istemem ama daha bi odun oluyolar....kafaları 30 sene öncesinde...

kesinlikle canım aynı fikirdeyim. senin eşinin kazancı nasıl bilmiyorum ama. ben eşimden pek bişey görmedim hep borcum var çeklerim var der geri herşeyi ben karşılarım.

kesinlikle canım aynı fikirdeyim. Senin eşinin kazancı nasıl bilmiyorum ama. Ben eşimden pek bişey görmedim hep borcum var çeklerim var der geri herşeyi ben karşılarım.

haklısın onların çekleri senetleri hiç bitmez...ama sen karşılama bence giderleri..alıştırma rahata..

haklısın onların çekleri senetleri hiç bitmez...ama sen karşılama bence giderleri..alıştırma rahata..

ah ah öyle bir alıştırmışımki birde ben evlendikten bir ay sonra kazandım memurluğu o yüzden kazandığımı kendinin sanıyor zamanında çok salakça hareketler etmişim

ah ah öyle bir alıştırmışımki birde ben evlendikten bir ay sonra kazandım memurluğu o yüzden kazandığımı kendinin sanıyor zamanında çok salakça hareketler etmişim

KAZANDIĞINI KENDİNİN Mİ SANIYOR ? NE SAÇMA YA..bence hala geç kalmış sayılmazsın yavaş yavaş inceden inceye alt etmeye bak kocanı..kazandığındanda azda olsa at kenarıya..

aile olabilmek kolay değil.. nihayetinde mutlu son olmasına sevindim:34:
umarım yaşadığınız tatsızlıkları tekrar yaşamazsınız.. Allahım huzur dirlik düzen versin her zaman inş..:34:

Kelebe_k cim ne yaptın haftasonu gidicektin herhalde evine düzeldimi aranız nasılsın canım?

Back
X