Endiseli hamile:(

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Merhaba direk konuya girecegim kusura bakmayin. Pazartesiden beri tatildeyiz, 12 haftalik hamileyim.Doktorum havuz temizse guvenilir bir yerse yuzebilecegimi soylemisti.Ama bebek karnimda surekli hareket ediyor,ilk hamileliğinde 16 haftalikken filan boyleydi.Bu haftada hamileler varsa bu asiri hareketler normal mi?Yoksa ben havuza girerek salaklik mi yapiyorum?

2.cilerde daha erken hissediliyor bende senin gibiydim 12. Haftada yuzdum ettim onu birak simdi bile dogurmak uzereyim zipliyorum kosuyorum. Havuz guvenilirmi demesi mantara karsi koruma amacli onun disinda fizyolojik olarak havuz suyu rahim agzindan bebege gidemez onu birak vajinadan iceriye dahi giremez. Bebisko hareketli olacak heralde annesi

Estağfurullah :) ama bu haftada bebek hareket mi ediyor ben mi yanlış anladım hani 20 - 25 w olsa neyse de

2.cilerde daha erken hissediliyor bende senin gibiydim 12. Haftada yuzdum ettim onu birak simdi bile dogurmak uzereyim zipliyorum kosuyorum. Havuz guvenilirmi demesi mantara karsi koruma amacli onun disinda fizyolojik olarak havuz suyu rahim agzindan bebege gidemez onu birak vajinadan iceriye dahi giremez. Bebisko hareketli olacak heralde annesi
Canim cok çok sagol ya. Asiri korkuyordum bir kaç gundur böyle. Bugun daha da artinca konu actim.Ilk dogum xamanimda 40 haftalikken asiri kasilma vardi onlar sanciymis ben anlamamistim acil doguma almisti,bunda da direk bebegin havuzdan,yuzmeden rahatsiz olabilecegi geldi aklima

Benim bebiş de bu haftalarda hareketlenmişti ama dr havuzu yasaklamıştı, sadece deniz serbestti o da girip çıkınca hemen duş alıp mayoyu değiştirme şartıyla

12. Haftada hareket ettigini nasıl anladiniz
Estağfurullah :) ama bu haftada bebek hareket mi ediyor ben mi yanlış anladım hani 20 - 25 w olsa neyse de

12. Haftada hareket ettigini nasıl anladiniz
Kizlar hemde asiri hareketli. Bir tarafa dogru sisiyor iniyor kafasi nerde ayaklari nerde onu bile hareketlerinden anliyorum. Dedigim gibi ilkinde çok geç olmustu bunlar

Muhtemelen havuza girdiğiniz için üşütüyorsunuz buda bağırsaklarınızda hareketlilik yapıyor ..
Bagirsak hareketi bir tarafa dogru siser mi Takla atiyor resmen

Kafa? Ayak?
41 mm bebekten bahsediyoruz.
Gaz olmasın o hareketler?
Siz kacinci haftada hissettiniz en önemlisi ilk hamileliginizmi bilmiyorum ama gaz mi bebek hareketi mi onu nasil anlayabiliyorsniz ben de o sekilde ayirt edebiliyorum.Konu o degil.

Her hamile bir olmuyo kizlar bende 12 haftamda hissediyodum hareketlerini normal bence cnm endise etme ama havuza sabah saatlerinde girsen daha iyi fazla kisi girmeden daha temiz oluyo

Bana çok erken gibi geldi hareket için ama belki ben bilmiyorum... benim 16 haftalık, ben hala hissetmiyorum.

Siz kacinci haftada hissettiniz en önemlisi ilk hamileliginizmi bilmiyorum ama gaz mi bebek hareketi mi onu nasil anlayabiliyorsniz ben de o sekilde ayirt edebiliyorum.Konu o degil.
İkinci bebeğim.
Ben bi' zahmet anlayayım artık, bebeğim 3 kg geçti. :)
Bebeğinizin hareketlenmesi değil sizin 41 mm' de kafa ayak ayırmanız ilginç geldi.
Ya da bana ne. :)))

İkinci bebeğim.
Ben bi' zahmet anlayayım artık, bebeğim 3 kg geçti. :)
Bebeğinizin hareketlenmesi değil sizin 41 mm' de kafa ayak ayırmanız ilginç geldi.
Ya da bana ne. :)))
Haa yani 3 kilolukken ayirt ettin ilk. Peki... byee

Mümkün değil bence,ben 13+2 yim elimle bastırıyorum sabahlar i gene bisey hissetmiyorum 5.6.cm bisey bence gaz sizinkisi:KK46:

Back
X