Endiseli hamile:(

Kizlar hemde asiri hareketli. Bir tarafa dogru sisiyor iniyor kafasi nerde ayaklari nerde onu bile hareketlerinden anliyorum. Dedigim gibi ilkinde çok geç olmustu bunlar

Bundan sonra gerisini okumadım 4 cm içinizdeki bebiş tam 4 .Yani işaret parmağınızın ikinci boğumuna bile gelmiyor henüz.Hadi hareketlerini geçtim ama kafasını kolunu ayağını hissedebiliyorsunuz :ıslık:

Bir arkadaş yazmış havuza girdiğiniz için bağırsaklarınız aşırı hareketleniyor muhtemelen.Bağırsaklarınızdan gaz geçişi oluyor onu siz bebiş hareketi sanıyorsunuz.

Kizlar hemde asiri hareketli. Bir tarafa dogru sisiyor iniyor kafasi nerde ayaklari nerde onu bile hareketlerinden anliyorum. Dedigim gibi ilkinde çok geç olmustu bunlar

Benim doktorum kesinlikle havuz yasak dedi içinde hangi kimyasallar var bilemeyiz dedi ama denizde deli gibi yüzdüm hiçbişey hissetmedim keşke hemen hissetsem ben deee :KK12:

Bu kadar çarpıtılabilirdi. :)
Her neyse.
Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza.
Coook haklisin duymak istedigi şuydu aaaah canim bebegin ne kadar hareketli maasallah ama havuza girme mikrop kaparsin :))) ama sen gercekleri soyledin o yuzden sana patladi bebegi 12. Haftada isterse 2. İsterse 3. Gebeligi olsun isterse anne adayi 40 kilo olsun hissetmesi imkansiz bazi doktorlarda zirt pirt muhattap olmamak icin evet bebek hareketi o diyo ama simdi bu kadin 14. Haftada butun gun bebek sandigi gaz hareketlerini hissetmeyince bebegime bisey oldu zannedince ne cevap vericekler cok merak ediyorum

Coook haklisin duymak istedigi şuydu aaaah canim bebegin ne kadar hareketli maasallah ama havuza girme mikrop kaparsin :))) ama sen gercekleri soyledin o yuzden sana patladi bebegi 12. Haftada isterse 2. İsterse 3. Gebeligi olsun isterse anne adayi 40 kilo olsun hissetmesi imkansiz bazi doktorlarda zirt pirt muhattap olmamak icin evet bebek hareketi o diyo ama simdi bu kadin 14. Haftada butun gun bebek sandigi gaz hareketlerini hissetmeyince bebegime bisey oldu zannedince ne cevap vericekler cok merak ediyorum
Allahim senin ve senin gibi kotulerin basina aynisini versin.Alay ederek kendinizi bise zannedin siz anca baska isiniz yok cunku.
Konumu kapatin Mune Mune

Iki hamilelik yasadim bebek hareketi nasil bir sey iyi biliyorum.
Bu aralar ayni bebek hareketleri hissediyorum ve hamile degilim. Bazen kendimden suphe ediyorum ustune mi gordum hamile miyim diye. Bazen tekme bile atiyor kerata :)
Yani karistirmaniz normal.
12 haftada hissdden nadiren olabilir. Zayif ve gobeksizler ozellikle. Ama o da kelebek hissi denilen hafif bir seydir. Oyle siskinlik, ayak has vs hissedilmez.

On iki haftalıkken çokta güzel hissedilir bebek hareketi. Burdan gaz hareketleriyle karıştırıyorsun diyerek teşhis koyan, gazla bebek hareketini ayırt edemeyecek kadar kendinden bihaber olan kadınlarda çok biliyor gibi moral bozmaya gelmişler inadına.
Havuz konusunda bende temkinliyim ama doktor zaten normal demiş. İyi bari sıkıntı yok.

On iki haftalıkken çokta güzel hissedilir bebek hareketi. Burdan gaz hareketleriyle karıştırıyorsun diyerek teşhis koyan, gazla bebek hareketini ayırt edemeyecek kadar kendinden bihaber olan kadınlarda çok biliyor gibi moral bozmaya gelmişler inadına.
Havuz konusunda bende temkinliyim ama doktor zaten normal demiş. İyi bari sıkıntı yok.
kelebek uçuşması gibi hissedilir denir. ama 14 gr 4 cm lik bebek karın kasını itip şişiremez, kolu bacağı belli olmaz.

bebek degıl o gazdır :D ya da bagırsak hareketı

okadarcık bebek takla atsa karnın da hareket olusmaz kı

ben senın yerınde olsam asla havuza gırmezdım normalde bıle gırmıyorum mıkrop yuvası
en guzelı denız...

14.haftada hissetmeye bslamistim kizimin hareketlerini.ama oyle surekli bisey olmasi imkansiz .nadiren pit pit minicik bisey.her hareketini suan hissetmen imkansz kolu bacagi falan..havuz konusuna gelince en iyisini doktorun bilir tbiki ama ben girmezdim.havuz hijyenik degil.hamileyken enfeksiyona daha da acik oluyo vucut.

kelebek uçuşması gibi hissedilir denir. ama 14 gr 4 cm lik bebek karın kasını itip şişiremez, kolu bacağı belli olmaz.
Yahu arkadasim kolu bacagi hissetmek derken,bir noktada ufacik sislik oluyor 2_3 kere pit pit oluyor. Bu konunun bu kadar uzayacagini bilseydim acmazdim yaa pisman ettiniz.

Ona bişey demedim zaten. Hareketler konusunda yazdım.
itiraz edilen yukarıdaki cümle.
o yüzden yorumlar gaz olduğu yönünde.

Canim doktor cevap yazdi. Merak etme sorun yok normal dedi
Demek ki her hamilelik bir değil siz bebeğinizi sağlıkla kucağıniza alın inşallah hayırlı olsun canım havuza girmeseniz daha iyi olur iyi tatiller

Ya bi de karın yapısına bağlı , karın ne kadar ince olursa o kadar erken hissedilir , hareketleri ya da bi yerde durunca belli olur .
Hayırla sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah .

Ya bi de karın yapısına bağlı , karın ne kadar ince olursa o kadar erken hissedilir , hareketleri ya da bi yerde durunca belli olur .
Hayırla sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah .
Zayifim sadece karnim cikti biraz. Amin cok sagolun

12. Haftada hareket hissediliyor bu normal , başını ayağını hissedemezsiniz ama henüz mümkün değil. Ben ikinci hamileliğimde 12. Haftadan daha önce hissettim.
Havuza girmekle hareketin artması arasında nasıl bir ilişki olur bilemiyorum.

Back
X