Endiseli hamile:(

O zaman ultrasonda da çok kolay görülür , zayıf olunca daha belirgin oluyo , benim de öyleydi , ben de kıpırtılarını çok erken hissettim , bi de bebeğin gelişimi olması gerekenden daha hızlı ise , hareketli olması da çok normal doğal olarak , mesela ben 2,5 aylıkken kontrole gittiğimde gelişimi önde ve hızlı demişti doktorum 4 aylık bi bebek gibi olduğunu söylemişti ama tam 2,5 aylıktı o zaman .
Siz de sağolun.

Konunuz kapatılmakla kalmayıp muhtemelen banda yersiniz konu sahibi.

Siz karnın bir tarafında toplanma oluyor diyorsunuz sanırım, kasılma da toplanma olur, erken dönemde kasılma oluyormuydu bende unuttum.

Yahu 12 hafta 3 ay degil mi? 3 aylik bebekte ne kafasi ne ayagi ne takla atmasi. Benim 3 aylikken karnim bile dumduzdu. Bence sizde baska bir sorun var siz onu bebek zannediyorsunuz. Sanki 7 aylik bebekten bahsediyorsunuz su an.

Ceyz, canım sen havuza girme, gerçekten bakteri yuvası gibi... Tamam bu mevsimde serinlemek lazım ama sıhatli bir şey değil, birde ilaç vs kullanmak zorunda kalma hamile hamile.

Ayy gazdır o gazdır diye ısrar ediyorlar birde, yav he gaz o gaz , ikinci hamileliğinde bebekle gaz hareketini ayırt edemeyenlerde asıl tuhaflık.
Sırt üstü yatınca daha net hissedilir hareketler, konu sahibide sırt üstü yatınca demiş.

Bebegin hareketine gazdir o diyenlere, aaa evet canim haklisin,ben geri zekaliyim onu bebek sanmisim demedigim için mi?
Polemik yarattığınız, agresif bir tutum sergilediğiniz için. Biraz sakin olun öyleyse öyledir kimseye birsey kanıtlamak zorunda değilsiniz ki? Neden bu kadar gerginsiniz. İnsanlar sadece sormuş hepimiz kadınız az çok biliyoruz olabilecekleri. Sizin anlattıklarınız ütopik olmuş. Böyle birsey mümkün değil. Ama siz ısrar ediyorsanız bizde he der geçeriz. Herkese ayrı ayrı laf anlatamazsınız. Neyse bozmayın sinirlerinizi iyice gerek yok. Sağlıklı doğumlar.

Polemik yarattığınız, agresif bir tutum sergilediğiniz için. Biraz sakin olun öyleyse öyledir kimseye birsey kanıtlamak zorunda değilsiniz ki? Neden bu kadar gerginsiniz. İnsanlar sadece sormuş hepimiz kadınız az çok biliyoruz olabilecekleri. Sizin anlattıklarınız ütopik olmuş. Böyle birsey mümkün değil. Ama siz ısrar ediyorsanız bizde he der geçeriz. Herkese ayrı ayrı laf anlatamazsınız. Neyse bozmayın sinirlerinizi iyice gerek yok. Sağlıklı doğumlar.
Tesekkur ederim ama mumkun olmayan nedir? Bir yerde durup arasira pit pit atan kafasi mi yani? Ya da gaz öyle kucuk sis gibi durur mu ikisini ayirt edemiyormuyum? Göbek deliginin oldugu kisim çok az kabariyor bazen esim bilé farketti. Bastan konuyu acmasaydim direk doktora sorsaydim keske,cevap yazmayayim diyorum daha da geriliyorum

Tesekkur ederim ama mumkun olmayan nedir? Bir yerde durup arasira pit pit atan kafasi mi yani? Ya da gaz öyle kucuk sis gibi durur mu ikisini ayirt edemiyormuyum? Göbek deliginin oldugu kisim çok az kabariyor bazen esim bilé farketti. Bastan konuyu acmasaydim direk doktora sorsaydim keske,cevap yazmayayim diyorum daha da geriliyorum
İki çocuk annesiyim anlattıklarınızın tamamını yasadım. İlk doğumda 20 haftada ancak hissettim. İkincide 15-16 haftalarda. Öncesinde pıt pıtlarım kabarmalarım çoktu. Kımıldadığını sanıyordum arastırınca öyle olamayacağını anladım yani 3-4 cmlik bebek derimizin kaç kat altında hissetmek imkansız bu haftalarda. Druma sordum gaz dedi. Hamilelikte gaz daha çok olurmuş. Bir kaç dradan ve araştırmalarımdan öyle olduğuna ikna oldum. Ama siz ikna olmak zorunda değilsiniz. Boşverin herkes birsey yazar kimisi boş kimisi kırıcı. Burda herkese laf anlatamassınız. Hamilelikte hormonlar coşar siz kendinize iyi bakın. Sizin esas sorunuza gelince yüzme çok sağlıklıdır havuzu tavsiye etmem ama denizde bol bol yüzün. Sevgiler

Canım herkes yorum yapmış ama benimde ikinci gebeligimde karnimda göz segirmesi gibi pit pitlar olurdu gözle görülür şekilde değil tabiki belki kasilmalarin oluyordur çoğu zaman bende kasilmayla bebek hareketlerini karistiriyordum
Rabbim sağlıcakla bebisini kucağına almayi nasip etsin

Kafa? Ayak?
41 mm bebekten bahsediyoruz.
Gaz olmasın o hareketler?
Bana da biraz komik geldi :) arkadasima doktor bu haftalarinda 30mm demisti. Arkadasim da 30 cm anlamis. Eline almis 30 cm lik cetveli yaaaaa bebek bu kadarmis demek diyor. Ona da cok gulmistum. Geldi simdi aklima :) yanliz konu sahibi tecrubeli de tuhaf :)

24. Haftada hissetmistim ben.
12. Haftada hissedilebilir fakat basi poposu hissedilmez.
Ayrica bebek gobek deliginin oralara da yerlesmez. Siz yanlis gormussunuz kocanizla.
Buraya gelmeden once cumartesi gunu 2li teste gittim orda da göbek deliginin alt kismina bakildi.Ilk haftalarda sag alt kisma bakiliyordu

Bana da biraz komik geldi :) arkadasima doktor bu haftalarinda 30mm demisti. Arkadasim da 30 cm anlamis. Eline almis 30 cm lik cetveli yaaaaa bebek bu kadarmis demek diyor. Ona da cok gulmistum. Geldi simdi aklima :) yanliz konu sahibi tecrubeli de tuhaf :)
Zahmet olacak ama internete 3 aylik bebek diye yazip bak kolu bacagi varmi gormus olursun

Hala konu kapanmis yaa. Ne çok da kadin dogum uzmani varmis kk da.

Valla canım ben dün geldim tatilden denizde yüzdüm ben gerçi sürekli. Doktorum daha iyi olur yüzmen demişti. Havuz için kesin bişey diyemicem ama aklıma şey geldi benimde. Hani tamponlar var ya onu takıp girilebilirmi acaba havuza.
Bende pazartesi tekrar doktora gidicem unutmazsam eğer sorucam bakalım tampon takıp havuza girebilirmiyim bi zararı yada faydası olurmu diye.

Back
X