Birincisi ben bu konuyu hiç düşünüp dert edinmemiştim çünkü eşimin benim istemediğim ve canımın yanacağı hiçbir şeyi yapmayacağından emindim.
İkincisi biz evlenmeden önce bile çok yakındık herşeyi konuşurduk gizlimiz saklımız yoktu. Bir akşam beni taksi ile eve bırakırken son anda aklıma gelince gece gece benzinci arayıp bana ped almışlığı var

Bende onu bir keresinde telefonunda malum film yıldızı arattığını gördüm. Sorunca yabancı bir dizi oyuncusu dedi ama bende izliycem diye tutturunca iş ortaya çıktı. Sonra söz verdi daha izlemicem diye kaç kere. Bende çok büyütmedim etraftan neler duyuyoruz biten aşklar yıkılan yuvalar, aldatılsam daha mı iyi yani.
Üçüncüsü biz eşimle evlenmeden önce nişanlılık evresindeyken bir iki kere yakınlaşmıştık kendiliğinden gelişti ama kendimizi frenledik, ikimizde çok istekli arzuluyduk evliliği dört gözle bekliyorduk yani.
Ve dördüncüsü son olaraktan biz o gece eve baya yorgun geldik ama ilk gecemiz olduğu için mutluyduk oda bütün yorgunluğu aldı. Duşumuzu aldık Üstümüzü değiştik dolapta iki tane tatlı vardı supangle gibi onları yedik sohbet ettik güdük eğlendik fotoğraflara baktık, sonra olay kendiliğinden gelişti salonda. Kendimizi yatak odasına zor attık. Biraz kanamam oldu o kadar ne acı duydum ne başka bişiy. Tamamen rahatlık ve konsantrasyon meselesi.