Endişeliyim..

Bende yaşamadım bi ilişki ama şöyle dusunuyorum sevdigine kavuscagım anı, ona ait olacagım anı dusundukce heyecanlanıyorum. Dusunsene sevdiginle bir beden olacaksın :KK51: tadını cıkart tatlım ilkler güzeldir:oops:
Onu düşününce az da olsa korkumu yener gibi oluyorum ama “ya canım çok acırsa” düşüncesi bozuyor tüm her şeyi :D

Merhaba arkadaşlar
Konunun yeri burası sanırım.Nişanlıyım.Dün düğün tarihi aldık ve içime anlam veremediğim bir korku,endişe girdi.Daha önce kimseyle cinsel anlamda bir birliktelik yaşamadım.Allah izin verirse eşim ilkim olacak.Biliyorum kendini kasmazsan eşin anlayışlı olursa hiç acı olmaz gibi cevaplar gelecek.Nişanlımın bu konuda çok anlayışlı olacağından eminim.Ama ne bileyim tarih yaklaştıkça içimdeki korku artıyor.Bazılarınıza tuhaf gelecektir illaki.Ama yaşamadan bilemeyeceğim için o anı,ister istemez korkuyorum.İlk birliktelik için veya oluşacak acıyı en aza indirmemiz için verebileceğiniz tavsiyeler var mı ?

Birincisi ben bu konuyu hiç düşünüp dert edinmemiştim çünkü eşimin benim istemediğim ve canımın yanacağı hiçbir şeyi yapmayacağından emindim.
İkincisi biz evlenmeden önce bile çok yakındık herşeyi konuşurduk gizlimiz saklımız yoktu. Bir akşam beni taksi ile eve bırakırken son anda aklıma gelince gece gece benzinci arayıp bana ped almışlığı var:KK53: Bende onu bir keresinde telefonunda malum film yıldızı arattığını gördüm. Sorunca yabancı bir dizi oyuncusu dedi ama bende izliycem diye tutturunca iş ortaya çıktı. Sonra söz verdi daha izlemicem diye kaç kere. Bende çok büyütmedim etraftan neler duyuyoruz biten aşklar yıkılan yuvalar, aldatılsam daha mı iyi yani.
Üçüncüsü biz eşimle evlenmeden önce nişanlılık evresindeyken bir iki kere yakınlaşmıştık kendiliğinden gelişti ama kendimizi frenledik, ikimizde çok istekli arzuluyduk evliliği dört gözle bekliyorduk yani.
Ve dördüncüsü son olaraktan biz o gece eve baya yorgun geldik ama ilk gecemiz olduğu için mutluyduk oda bütün yorgunluğu aldı. Duşumuzu aldık Üstümüzü değiştik dolapta iki tane tatlı vardı supangle gibi onları yedik sohbet ettik güdük eğlendik fotoğraflara baktık, sonra olay kendiliğinden gelişti salonda. Kendimizi yatak odasına zor attık. Biraz kanamam oldu o kadar ne acı duydum ne başka bişiy. Tamamen rahatlık ve konsantrasyon meselesi.

Benim de ağustosta düğünüm var 🙊 bizde bazen konuşuyoruz bu konuları. Hangi yöntemle korunacağımıza falan karar verdik 🙊🙊🙊 çokta heyecanlı ve istekliyim bu konuda kendim. Şimdiye kadar hiçbir korku aklıma gelmiyordu. Tarih yaklaşınca bi nasıl olacak ne olacak zor mu olacak düşüncesi peydah oldu. Nişanlımı da çok istekli gördüm. Zorla bir şey yapmaz kötü bi şey yapmaz. Kendisi de söylüyor. Ama o da o kadar heyecanlı ki o an kendine hakim olabilir mi bilmiyorum 🙊🙊🙊

Birincisi ben bu konuyu hiç düşünüp dert edinmemiştim çünkü eşimin benim istemediğim ve canımın yanacağı hiçbir şeyi yapmayacağından emindim.
İkincisi biz evlenmeden önce bile çok yakındık herşeyi konuşurduk gizlimiz saklımız yoktu. Bir akşam beni taksi ile eve bırakırken son anda aklıma gelince gece gece benzinci arayıp bana ped almışlığı var:KK53: Bende onu bir keresinde telefonunda malum film yıldızı arattığını gördüm. Sorunca yabancı bir dizi oyuncusu dedi ama bende izliycem diye tutturunca iş ortaya çıktı. Sonra söz verdi daha izlemicem diye kaç kere. Bende çok büyütmedim etraftan neler duyuyoruz biten aşklar yıkılan yuvalar, aldatılsam daha mı iyi yani.
Üçüncüsü biz eşimle evlenmeden önce nişanlılık evresindeyken bir iki kere yakınlaşmıştık kendiliğinden gelişti ama kendimizi frenledik, ikimizde çok istekli arzuluyduk evliliği dört gözle bekliyorduk yani.
Ve dördüncüsü son olaraktan biz o gece eve baya yorgun geldik ama ilk gecemiz olduğu için mutluyduk oda bütün yorgunluğu aldı. Duşumuzu aldık Üstümüzü değiştik dolapta iki tane tatlı vardı supangle gibi onları yedik sohbet ettik güdük eğlendik fotoğraflara baktık, sonra olay kendiliğinden gelişti salonda. Kendimizi yatak odasına zor attık. Biraz kanamam oldu o kadar ne acı duydum ne başka bişiy. Tamamen rahatlık ve konsantrasyon meselesi.
nişanlımla bu konuları bir çok kez konuştuk,hatta ufak yakınlaşmalarda oldu ama o an ne hissedeceğimi nasıl olacağını bilmediğim için içime istemsiz bir korku yerleşti.Dediğiniz gibi o an dışarı çıkamadığım için bana ped&ağda alıp geldiği bile olmuştur.Bu konularda asla çekinebileceğim bir insan değil.Regl dönemlerimde aşırı ilgili olur mesela o günlerdeki psikolojimi bildiği için.Aslında korkumun sebebi şu tamam anlayışlı ama çok istekli olduğu her halinden belli.Bu aşırı istek acaba canımı acıtırmı diye düşünüyorum :D

Benim de ağustosta düğünüm var 🙊 bizde bazen konuşuyoruz bu konuları. Hangi yöntemle korunacağımıza falan karar verdik 🙊🙊🙊 çokta heyecanlı ve istekliyim bu konuda kendim. Şimdiye kadar hiçbir korku aklıma gelmiyordu. Tarih yaklaşınca bi nasıl olacak ne olacak zor mu olacak düşüncesi peydah oldu. Nişanlımı da çok istekli gördüm. Zorla bir şey yapmaz kötü bi şey yapmaz. Kendisi de söylüyor. Ama o da o kadar heyecanlı ki o an kendine hakim olabilir mi bilmiyorum 🙊🙊🙊
Yaa hadi bakalım hayırlısı :) bende de aynı o şekilde oldu bir yıldır nişanlıyım hiç bir şekilde bu konuyla ilgili bir korku girmemişti içime taaaki tarih belli olana kadar :) benimki de çok istekli hatta bazen yalnız kalınca eli kolu durmuyor :D Umarım yersiz olur bu korkularımız:D

Çok utanıyorum ama bu konuda benimle çok tezat bir nick o 🙈🙈
Amaaan milyarlarca insan yapıyor, dünyanın en doğal şeyi bu :D Koyverin gitsin nolacak.

Sizin eşleriniz yine tecrübesiz olduğunuzu bilip ona göre davranacak, yaklaşacak. Benim sevgilim bakire olduğumu bile bilmiyordu düşünün :KK53: Ona rağmen hissetmedim bile neredeyse. Sizinkiler bir de ekstra özenli, ekstra kibar olacak.

nişanlımla bu konuları bir çok kez konuştuk,hatta ufak yakınlaşmalarda oldu ama o an ne hissedeceğimi nasıl olacağını bilmediğim için içime istemsiz bir korku yerleşti.Dediğiniz gibi o an dışarı çıkamadığım için bana ped&ağda alıp geldiği bile olmuştur.Bu konularda asla çekinebileceğim bir insan değil.Regl dönemlerimde aşırı ilgili olur mesela o günlerdeki psikolojimi bildiği için.Aslında korkumun sebebi şu tamam anlayışlı ama çok istekli olduğu her halinden belli.Bu aşırı istek acaba canımı acıtırmı diye düşünüyorum :KK70:

Durumunuzun Tam tersini biz yaşadık ve hala yaşıyoruz. İlk ilişkimizde dediğiniz gibi erkekler istekli oluyor ve bir ürkme yaşıyorsunuz ama ben bunu direk yüzüne çatır çatır söyledim. Dedim ki bak ani hızlı endişeli hareketler yaparsan atarım yataktan kapıyı da kitlerim geniş yatakta tek başıma mışıl mışıl uyurum sende ciğerci kedisi gibi beklersin içerilerde dedim. Biraz böyle tavır koyunca dikkat ediyor ama ilişkiye başlarken yine heyecan panik tuhaf hareketler sezersem ayağımla itiyorum bir kaç kere yataktan düştü o derece sert itiyorum yani, şakayla karışık tokat şaplak atıyorum göğsüne omzuna falan sakin dur ya diyorum. Öyle öyle kontrol ediyorum yani.

Yakınlaşma anında ne yapacağını bilemez konusunda şöyle örnek vereyim. Ben şöyle çözmüştüm biz sürekli konuşurduk, ilişki anında bana sordu aşkım nasıl yapalım diye. Bende dedim ki istediğin gibi yap nasıl istersen öyle olsun, istediğin gibi öp kokla istediğin yerimi tut sev tamamen sende dedim. Ama bunları bende istediğim için değil tamam istiyorum ama bunu söyledikten sonra şöyle bir mantık oluşuyor sevişirken bir yerinizi seviyor sizde diyorsunuz ki o orayı sevdiyse bende şurasını seveyim. Ve birlikte karşılıklı şekilde herşey hallolmuş oluyor. Bir kere zaten sevişirken kibar olunmalı diye bir mantık yok isteyen istediği gibi sevişir karşılıklı hoşgörü şeklinde. Ben kaç kere tokat atmışımdır eşime yanlışlıkla bazen kızıyor niye vuruyorsun ya diye ama o anın verdiği bir şey işte kaç kere kalktı gitti yapmıyorum dedi ama severiz biz birbirimizi gönül almayı da biliriz. Kaç sabah uyandığımızda birimizin başı acıyor birimizin kolları çizilmiş şekilde uyandık sonradan çıkıyor acısı :))) Benim boynumda çizikler morluklar oluşmuştu kozmetikler le kapatıyordum babam görecek diye ödüm kopuyordu. Yine eşimin surtında çizikler oluşuyordu iş'de soranlara yeğenler geldi bebekle oynadım o yaptı falan diyor hep:KK53:

Durumunuzun Tam tersini biz yaşadık ve hala yaşıyoruz. İlk ilişkimizde dediğiniz gibi erkekler istekli oluyor ve bir ürkme yaşıyorsunuz ama ben bunu direk yüzüne çatır çatır söyledim. Dedim ki bak ani hızlı endişeli hareketler yaparsan atarım yataktan kapıyı da kitlerim geniş yatakta tek başıma mışıl mışıl uyurum sende ciğerci kedisi gibi beklersin içerilerde dedim. Biraz böyle tavır koyunca dikkat ediyor ama ilişkiye başlarken yine heyecan panik tuhaf hareketler sezersem ayağımla itiyorum bir kaç kere yataktan düştü o derece sert itiyorum yani, şakayla karışık tokat şaplak atıyorum göğsüne omzuna falan sakin dur ya diyorum. Öyle öyle kontrol ediyorum yani.

Yakınlaşma anında ne yapacağını bilemez konusunda şöyle örnek vereyim. Ben şöyle çözmüştüm biz sürekli konuşurduk, ilişki anında bana sordu aşkım nasıl yapalım diye. Bende dedim ki istediğin gibi yap nasıl istersen öyle olsun, istediğin gibi öp kokla istediğin yerimi tut sev tamamen sende dedim. Ama bunları bende istediğim için değil tamam istiyorum ama bunu söyledikten sonra şöyle bir mantık oluşuyor sevişirken bir yerinizi seviyor sizde diyorsunuz ki o orayı sevdiyse bende şurasını seveyim. Ve birlikte karşılıklı şekilde herşey hallolmuş oluyor. Bir kere zaten sevişirken kibar olunmalı diye bir mantık yok isteyen istediği gibi sevişir karşılıklı hoşgörü şeklinde. Ben kaç kere tokat atmışımdır eşime yanlışlıkla bazen kızıyor niye vuruyorsun ya diye ama o anın verdiği bir şey işte kaç kere kalktı gitti yapmıyorum dedi ama severiz biz birbirimizi gönül almayı da biliriz. Kaç sabah uyandığımızda birimizin başı acıyor birimizin kolları çizilmiş şekilde uyandık sonradan çıkıyor acısı :))) Benim boynumda çizikler morluklar oluşmuştu kozmetikler le kapatıyordum babam görecek diye ödüm kopuyordu. Yine eşimin surtında çizikler oluşuyordu iş'de soranlara yeğenler geldi bebekle oynadım o yaptı falan diyor hep:KK53:
Sizin baya aksiyonlu geçiyormuş :D bende sürekli monoton olmasına karşıyım.O an ne yapmak istiyorsa yapabilecek rahatlıkta olması gerek bence iki tarafında.Nişanlımın cinselliği sevdiği ve aşırı istekli olduğu çok belli ama dur dediğim an durmayı da bilecek seviyede bence.Yine de yaşamadan bilemeyiz tabiki. Dediğim gibi utanma konusunda hiç sıkıntım yok ama şu acı çekme konusu canımı sıkıyor birazcık :D

Bunun tamamen erkeğin hünerine bağlı bir şey olduğuna inanıyorum.
Düğün günü kp yüzünden gerim gerim gerilmiştim.
Sinirlerim o kadar bozuktu ki..
Yine de acayip rahat geçti gece.
Üstelik eşim de tecrübesizdi, ama gayretli olunca oluyor.

Kadının yapması gereken tek şey, kendisini sevdiği erkeğe rahatça bırakmak bence.
Hiç kafanıza takmayın.

Bunun tamamen erkeğin hünerine bağlı bir şey olduğuna inanıyorum.
Düğün günü kp yüzünden gerim gerim gerilmiştim.
Sinirlerim o kadar bozuktu ki..
Yine de acayip rahat geçti gece.
Üstelik eşim de tecrübesizdi, ama gayretli olunca oluyor.

Kadının yapması gereken tek şey, kendisini sevdiği erkeğe rahatça bırakmak bence.
Hiç kafanıza takmayın.
Seviyorum ve bir o kadarda istiyorum tabiiki. Günün stresinin kendimi kasacağıma ve bunun da işi daha çok zorlaştırmaya neden olacağına yönelik olan düşüncelerim bozuyor sinirlerimi :( bence de o ilk anlarda erkeğin davranışları,nasıl yaklaştığı çok önemli.

Hepiniz “yuh yaaa “diyeceksiniz belki saçmaladın diyeceksiniz ama şeyden bile utanıyorum ben ya ; mesela olay oldu da kanama geldi diyelim (kimisinde gelmiyormuş kimisinde belli belirsiz falan) ve o kanama mesela filmlerdeki gibi çarşafımızı falan mı kirletcek.... ay benden cıkan bir leke bile utandırıyo beni. Herşey pırıl pırıl orda bi leke falan.. yani dip köşe konuları düşünüp düşünüp utanıyorum...işte bunlar hep bilgisizlikten..

Seviyorum ve bir o kadarda istiyorum tabiiki. Günün stresinin kendimi kasacağıma ve bunun da işi daha çok zorlaştırmaya neden olacağına yönelik olan düşüncelerim bozuyor sinirlerimi :KK43: bence de o ilk anlarda erkeğin davranışları,nasıl yaklaştığı çok önemli.
Güzel olacak diyelim güzel düşünelim :) sevdiğin insanla yaşayacağın en özel dakikalar. Ne kadar kötü olabilir ki :) sizin düğün ne zaman

Back
X