Endişeliyim

simge91

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
34
0
16
Kocaeli
1.5 sene önce arkadas vasıtasıyla birisiyle tanıstım ben 22 o 33 yasında ve evli. abisinin yanında calısıyordum sürekli ailevi sorunları ve siddetli gecimsizliğini konusuyorlardı kadının cok çirkef ve itici oldugundan sürekli baba evine gittiğinden bahsediyorlardı. velhasılkelam biz tanıstık. bu bana aşık olmus. 3 aya yakın bi zaman sürekli reddettim sonrasında bnde ona karsı bişeyler duydugumu farkettim ve ilişkimiz basladı. 1 cocugu var dünyalar tatlısı 4 yasında. kendiside asırı düşkün cocuguna. ilişkimiz cok iyi gidiyordu. son zamanlarda ben evlilik konusuyla alakalı üzerine gittim biraz bana yaptıgı tek acıklama cocuk cok küçük annesiz yapamıyor bende onu görmeden yapamıyorum biraz aklı ermeye baslasın diyor ve ayrıca ailesi bizi duymustu bundan dolayı ailem bizi duydu suan için ayrılırsam bir kadın için ayrıldın diyip benim üzerime gelicekler ve seni yuva yıkan kadın olrak görecekler bu yüzden zamana bırak diyor ben ise endişeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum

çok kızıyorum senin gibi kızlara 22 yaşındasın ne işin var 33 yaşında evli çocuklu adamla!! yokmu dışarıda erkek başka ??

ne olursa olsun daha resmiyette evli olduğu kadını orda burda kötülemek çok ayıp..Bence o kişiden uzak durmalısın...Böyle olayların sonu genelde 3.kişinin hüsranıyla biter..Belkide eşiyle barışacak bu bir dönem ve bunalımını seninle atlatıyor nerden bileceksin? Daha yaşında küçükmüş boşver sen ah alma önüne bak bence..(Akıl vermiş olarak algılama ben olsam böyle yapardım ;))

1.5 sene önce arkadas vasıtasıyla birisiyle tanıstım ben 22 o 33 yasında ve evli. abisinin yanında calısıyordum sürekli ailevi sorunları ve siddetli gecimsizliğini konusuyorlardı kadının cok çirkef ve itici oldugundan sürekli baba evine gittiğinden bahsediyorlardı. velhasılkelam biz tanıstık. bu bana aşık olmus. 3 aya yakın bi zaman sürekli reddettim sonrasında bnde ona karsı bişeyler duydugumu farkettim ve ilişkimiz basladı. 1 cocugu var dünyalar tatlısı 4 yasında. kendiside asırı düşkün cocuguna. ilişkimiz cok iyi gidiyordu. son zamanlarda ben evlilik konusuyla alakalı üzerine gittim biraz bana yaptıgı tek acıklama cocuk cok küçük annesiz yapamıyor bende onu görmeden yapamıyorum biraz aklı ermeye baslasın diyor ve ayrıca ailesi bizi duymustu bundan dolayı ailem bizi duydu suan için ayrılırsam bir kadın için ayrıldın diyip benim üzerime gelicekler ve seni yuva yıkan kadın olrak görecekler bu yüzden zamana bırak diyor ben ise endişeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum

ne yapacaksın evli ve çocuklu adamı bırakacaksın...
çocuk olmadan karısı yapmadan o kadının çirkef olduğunu bilmiyormuş, seni görünce mi anlamış?
klasik aldatan aşağılık adam....
sana hiç bir şey diyemiyorum, bu siteyi seviyorum çünkü......:kkk:

yeni üyelik,iki mesaj ve ilk konu..off fena bir ikileme düştüm şu an:30:

evli bir adamla bile bile birlikte olan kadınlara acımıyorum ve diyecek birşey bulamıyorum..ayrıca çocuğuna o kadar düşkün olan adam çocuğunun annesini aldatmazdı!

ha zaten hep bu eşler çirkef olur, adamlar sütten çıkmış ak kaşıktır çünkü. kadın da baba evine rahat battığından gidiyordur sürekli. zaten dünyada bekâr ve çocuksuz adamların da nesli tükendi. ne yapsın konu sahibi kızımız.:36: allahım bunları okudukça deliriyorum. yuvasına sadık olmayan, eşini aldatan adam sanıyor musun ki seni gerçekten seviyor? olay sadece cinsellik... farklı arayışlar...o adam her gece evinde, karısının koynunda,çocuğunun yanında bunu hazmedebiliyorsan,kendini buna layık görüyorsan devam et...sadece o kadına ve çocuğa acırım.
ha yuva yıkanın yuvası olmazmış, tonlarca da örneğini gördük...olmasın zaten...

Hadi adamın kötü giden bir ilişkisi var ve hadi seni tanıyıp
senden hoşlandı diyelim. Ne yardan ne serden geçiyorken
ne kadar mantıklı evlilik hayali kurman??? Ya da bir çocuğun
aklı ereceği yaş nedir anne babasının ayrılmasına???

Adam göz göre göre oyalıyor işte seni. Madem ilişkisi kötü, madem
çocuğunu düşünüyor ayrılır, yıpratmaz ailesini. Ayrıyken de çok iyi
ebeveynlik yapabilen insanlar tanıyorum ben. Minareyi çalan kılıfını
uydurur, maşallah beyimizin her minareye kılıfı var...

kusura bakmada ayrılmak isteyen adam çocuğu bahane etmez.olta atmış takılacak birilerini beklemiş sende takılmışsın.adam çocuğun aklı kesmiyor biraz daha büyüsün demiş.yani büyüyünce kafası çalışmaya başlar demek istiyor.sen 22 yaşındasın kafan halen daha çalışmıyor.ister gücen ister kırıl.yuva yıkan kadın olacağım diye düşünebiliyorsan yarın öbürgünde senin yuvanı yıkacaklarını düşünemiyormusun.o adam seni almaz ama emin ol şuan o adamla ne yaşıyorsan yarında senin kocanla başka bir kız aynısını yaşayacak.kimse ettiğini yaşamadan ölmez.

Son düzenleme:
Yukarıya yorum yazmış kadesa ablam da bilir ki önyargılı bir şekilde eleştirenlere çok sinirleniyorum bu forumda.
Ancak kusura bakmayın ki en acımasız yorumları hak ediyorsunuz.
Bu dünyada adalet diye bir şey var mı bilmiyorum ama, eğer varsa geleceğiniz hiç parlak değil.
Nasıl bu kadar acımasız olabilir insanlar, nasıl bu kadar basit davranabilir aklım almıyor ya. 18 yaşındayım, düşünüyorum yahu 30lu yaşlarda evli bir erkek? Düşünmek bile korkunç. Nasıl 22 yaşında biri olarak böyle bir şeyi yaşayabiliyorsunuz. Kendinize bir dönüp bakın, gerçekten bu davranışlar yakışacak biri misiniz? Umarım değilsinizdir ve bir an önce bu saçmalığa son verirsiniz...

gerçekten üzülmüyorum sana yha 22 yaşındasın evli biri olduğunu bile bile hayatına sokuyorsun...adamın zaten ne olduğu belli karısını çocuğunun annesini başkalarına anlatmak nedemek yha hiçmi kafan çalışmıyor nasıl birisi olduğunu anlayamıyormusun pess yha gerçekten pess....

bır sure sonra karısı seı ogrendıgınde telefonda ısıtecegın hakaretlere hazırlıklı ol hep boyle olmustur bu :31:

Yeni üyelik, ilk konu ve evli bir adam ... biraz yaratıcı olun. Hep aynı senaryo.
Hiç kafamı yoramıcam, kızlar size de tavsiyem böylelerini Allah'a havale edin ve ciddiye almayın.

Güzel kardeşim, yaş farkınız çok hadi bunu bi kenara itelim adam denen şahıs evli ve çocuğu var.Nasıl bir cesarete sahipsiniz doğrusu merak ediyorum.Kesinlikle ayrılmalısınız ve bundan sonrasında düşünerek hareket etmelisiniz :20:

Ailem bir kadın için ayrıldın diyecek diyor adam daha sana nasıl hakaret edebilir sence?

Diyelim ayrıldı, karısını, çocuğunu bıraktı, ailesini karşısına aldı sana vardı.Mutlu olacağına inanıyor musun sen ?

Ayrıca abisinin yanında çalışıyorsunuz, ailenize söylemekle tehdit etseler size neler yaptırabilirler düşünmek istemiyorum, siz hiç düşündünüz mü?

Yuva ykıkan kadın kelimesi hoşuna gidiyormu? . . .
Ömrün Boyunca isminin sonuna bu cümle getirilsin istermisin . . .
Cevabın evetse devam eden ilişkine . .
Hayırsa Derhal ayrıl. . O Dünya tatlısı çocuğu düşün.Senin yüzünden annesi ve babası sorunlu bir evlilik yaşıyor. . Belkide aralarında herhangi bir problem yoktu . . Karşında kişi sırf seni kandırmak için geçimsizlik olduğunu öne sürdü . . Akıllı ol . Yaşın küçük değil . Ne yapacağını biliyorsun ama aşk gözlerine perde indirmiş

Yukarıya yorum yazmış kadesa ablam da bilir ki önyargılı bir şekilde eleştirenlere çok sinirleniyorum bu forumda.
Ancak kusura bakmayın ki en acımasız yorumları hak ediyorsunuz.
Bu dünyada adalet diye bir şey var mı bilmiyorum ama, eğer varsa geleceğiniz hiç parlak değil.
Nasıl bu kadar acımasız olabilir insanlar, nasıl bu kadar basit davranabilir aklım almıyor ya. 18 yaşındayım, düşünüyorum yahu 30lu yaşlarda evli bir erkek? Düşünmek bile korkunç. Nasıl 22 yaşında biri olarak böyle bir şeyi yaşayabiliyorsunuz. Kendinize bir dönüp bakın, gerçekten bu davranışlar yakışacak biri misiniz? Umarım değilsinizdir ve bir an önce bu saçmalığa son verirsiniz...

arkadaşımın yorumuna harfiyyen katılıyorum ve sana çok ağır beddualar ediyorum:kkk::kkk::kkk:

Back
X