Endişeliyim

Hz Mevlana der ki;

"İncitme!
İncittiğin yerden incinirsin."

Anlayana..

anlaşmayan adam boşanır sonra kimle ne yaşamak istiyorsa yaşar. Ha kadın çirkeftir vb vb vb. gibi şeyler bahanedir ne olursa nasıl olursa olsun hiç bir kadın ve hiç bir ekek aldatılmayı hak etmez. Bahanelere sığınmayın.

çok tesekkür ederim anladınız beni

Anladım canım tabiki anladım.Ben 52 yaşındayım ve 33 yıllık evliyim .Burada seni yargılamak hiçbirimizin haddi değil .Yaşam insana o kadar farklı şeyler gösteriyor ki ....bugün bize doğru gelmeyen şeyler bir bakıyrsunuz bir yakınınızın ya da kendi başınıza gelmiş.Hayatta olmayacak hiç bir şey yok . Bütün olanlara sebep olan duygularımız ,keşke duygulara set çekilebilse ve hayatta yanlışlar yapılmasa.
Şimdi biz uzaktan olayı izleyince yorum yapmak o kadar kolay ki.....Ama insan kendi olayların içinde bulunca bir anda her şey değişiyor.Bir bakıyorsun yaşama bakışın değişmiş, doğruların değişmiş dün yanlış bildiğin ve asla yapmam dediğin şeyleri yapmışsın .Pişman olsanda iş iş ten geçmiştir.Çünkü duygular .....bütün herşeyin sorumlusu duygularımız canım benim .
İşte keşke duyguların esiri olmasak, mantıklı davransak ama olmuyor işte .Çünkü ayrılmak zor geliyor , karşımızdakini sevdiğimiz için söylediği şeyler doğru geliyor, ayrılırsan yaşayamazsın sanıyorsun , vs...vs...
Ama canım benim, benden sana tavsiye , eğer bu beyefendi eşinden ayrılmıyorsa onu bırak.Çünkü inan bana yarın önür gün sadece seni suçlayacaktır.Erkeklerin çok büyük bir çoğunluğu hep başka kadınlarla (hangi yaşta olursa olsun) güzel vakit geçirmeyi severler.Ama kendi evlilklerini tehlikede görürlerse tek suçlu sen olursun:) kendisi sütten çıkmış ak kaşık olur.Sen unun peşinden koşmuışsundur evli, olduğunu biliyorsundur buna rağmen onun peşinden gitmişsindir.
Tabiki istisnalar var.Eğer eşi ile mutlu değilse en dürüst hareket eşinden ayrılması olacaktır.O zaman ayrılsın , çocuk var diyerek basit bahanelere sığınmasın.Benden sana naçizane tavsiye bunlar canım.İstediğin zaman bana yaz.Seninle bir büyüğün olrak dertleşir konuşuruz.Buradaki arkadaşlarımız küsme darılma.Hepsi senin gibi gencecik insanlar ve çoğuda eminim yeni evli:) Yıllar geçtikçe onlarda olaylara benim gibi daha toleranslı bakmayı öğreneceklerdir.Sevgiyle öpüyorum.Umarım diğer arkadaşlarımda daha çok yardımcı olmak amaçlı yazarlar.

Anladım canım tabiki anladım.Ben 52 yaşındayım ve 33 yıllık evliyim .Burada seni yargılamak hiçbirimizin haddi değil .Yaşam insana o kadar farklı şeyler gösteriyor ki ....bugün bize doğru gelmeyen şeyler bir bakıyrsunuz bir yakınınızın ya da kendi başınıza gelmiş.Hayatta olmayacak hiç bir şey yok . Bütün olanlara sebep olan duygularımız ,keşke duygulara set çekilebilse ve hayatta yanlışlar yapılmasa.
Şimdi biz uzaktan olayı izleyince yorum yapmak o kadar kolay ki.....Ama insan kendi olayların içinde bulunca bir anda her şey değişiyor.Bir bakıyorsun yaşama bakışın değişmiş, doğruların değişmiş dün yanlış bildiğin ve asla yapmam dediğin şeyleri yapmışsın .Pişman olsanda iş iş ten geçmiştir.Çünkü duygular .....bütün herşeyin sorumlusu duygularımız canım benim .
İşte keşke duyguların esiri olmasak, mantıklı davransak ama olmuyor işte .Çünkü ayrılmak zor geliyor , karşımızdakini sevdiğimiz için söylediği şeyler doğru geliyor, ayrılırsan yaşayamazsın sanıyorsun , vs...vs...
Ama canım benim, benden sana tavsiye , eğer bu beyefendi eşinden ayrılmıyorsa onu bırak.Çünkü inan bana yarın önür gün sadece seni suçlayacaktır.Erkeklerin çok büyük bir çoğunluğu hep başka kadınlarla (hangi yaşta olursa olsun) güzel vakit geçirmeyi severler.Ama kendi evlilklerini tehlikede görürlerse tek suçlu sen olursun:) kendisi sütten çıkmış ak kaşık olur.Sen unun peşinden koşmuışsundur evli, olduğunu biliyorsundur buna rağmen onun peşinden gitmişsindir.
Tabiki istisnalar var.Eğer eşi ile mutlu değilse en dürüst hareket eşinden ayrılması olacaktır.O zaman ayrılsın , çocuk var diyerek basit bahanelere sığınmasın.Benden sana naçizane tavsiye bunlar canım.İstediğin zaman bana yaz.Seninle bir büyüğün olrak dertleşir konuşuruz.Buradaki arkadaşlarımız küsme darılma.Hepsi senin gibi gencecik insanlar ve çoğuda eminim yeni evli:) Yıllar geçtikçe onlarda olaylara benim gibi daha toleranslı bakmayı öğreneceklerdir.Sevgiyle öpüyorum.Umarım diğer arkadaşlarımda daha çok yardımcı olmak amaçlı yazarlar.

hiç de yeni evli değiliz
öncelikle teyzemi desem abla mı desem bilemedim
öncelikle konu sahibini desteklemeniz illa kı yaptıgının duygularına yenik düşmesi vs
diyerek onu haklı çıkarmanız
çok ilginc
aklıma başka türlü şeyler gelmiyor değil.....
bunca insan yanlış biliyor siz yaş itibarı ile doğru biliyorsunuz demekki
valla helal olsun
bu durumda sizden başka kimse yardımcı olmayacaktır...

hiç de yeni evli değiliz
öncelikle konu sahibini desteklemeniz illa kı yaptıgının duygularına yenik düşmesi vs
çok ilginc
valla helal olsun

hiç de yeni evli değiliz
çok ilginc
valla helal olsun

hiç de yeni evli değiliz
çok ilginc
valla helal olsun
Aklına neler geliyor, önce terbyeni takın .....Sen kimsenin namus bekçisi değilsin burada kimseyi yargılamaya hakkın yok.Neticede senide hiçbirimiz tanımıyoruz. burası paylaşım yeri , bana yorum yapma , konu sahibine yap.

Burada adamın hiç mi suçu yok , ne hakla konuyu açan hanıma böyle yükleniliyor, siz kim oluyorsunuz ne hakla insanları yargılıyorsunuz.Her insan kendi yaşantısından sorumludur.İnsanları yargılayacağınıza dönüp aynaya bir bak.Balalım neler göreceksin.Bir daha da bana "AKLIMA BAŞKA ŞEYLER GELİYOR" CÜMLESİNİ SAKIN KULLANMA TERBİYELİ OL AĞZINI TOPLA .

Biryerde okumuştum yıllar önce hatırlayamadım nerde...

Bir evli erkek eğer bir başka kadını elde etmek isterse ozaman direk evdeki kadını kötüleyip, nekadar mutsuz ve sevgiye ilgiye ihtiyacı olduğunu anlatırmış.
Taaaa ki kadını elde edene kadar... Bekarken çok fazla erkek gördüm bu şekilde... Boşanacam cart curt diyen adamlar aradan 15-20 yıl geçmesine rağmen hala aynı kadınla evliler.. buda bana okuduğum yazının doğruluk payını gösterdi.

Aklına neler geliyor, önce terbyeni takın .....Sen kimsenin namus bekçisi değilsin burada kimseyi yargılamaya hakkın yok.Neticede senide hiçbirimiz tanımıyoruz. burası paylaşım yeri , bana yorum yapma , konu sahibine yap.

Burada adamın hiç mi suçu yok , ne hakla konuyu açan hanıma böyle yükleniliyor, siz kim oluyorsunuz ne hakla insanları yargılıyorsunuz.Her insan kendi yaşantısından sorumludur.İnsanları yargılayacağınıza dönüp aynaya bir bak.Balalım neler göreceksin.Bir daha da bana "AKLIMA BAŞKA ŞEYLER GELİYOR" CÜMLESİNİ SAKIN KULLANMA TERBİYELİ OL AĞZINI TOPLA .

kimsenin namusu beni ilgilendirmez cicim, fakat halka açık konu açalırsa yorumumu esirgemem,yorumumun içinde
yargıda olur eleştiride... malum halka açık ya... buda sizi hiç ni hiç ilgilendirmez ok. sizede yorum yaparım konu sahibindede onada bunada...
kimsenin erkeği haklı olduğunu söylemiyor size
bilakis erkek kadar kadında suçludur.....
konuyu açan kadına her türlü yüklenirim ve de yargılarım buna ne SİZ nede bir başkası karışamaz.....
tabi ya bunca insan yanlış biliyor bir tek siz doğrusunu biliyorsunuz..
her saat aynaya bakarım temizliğimden,gururumdan başka bişey görmem
bence s,iz bir bakın bana önerdiğinize göre vardır sizde bişeyler.....
agzını topla diyerek kişiliğinizi gösetrdiniz.. agzını topla diyerek asıl siz terbiyeli olun,

Son düzenleme:
bence adam bi boşansın .....sonra devam etmek istiyosanız ....yok yani güzelim..seni oyalamadığı ne malum hem ara versenz bu süreçte gerçek yüzünü görmüş olursun....belki senin yokluğunda kadına yoğunlaşır düzelir...ya da başkasını bulur...

kimsenin namusu beni ilgilendirmez cicim, fakat halka açık konu açalırsa yorumumu esirgemem,yorumumun içinde
yargıda olur eleştiride... malum halka açık ya... buda sizi hiç ni hiç ilgilendirmez ok. sizede yorum yaparım konu sahibindede onada bunada...
kimsenin erkeği haklı olduğunu söylemiyor size
bilakis erkek kadar kadında suçludur.....
konuyu açan kadına her türlü yüklenirim ve de yargılarım buna ne SİZ nede bir başkası karışamaz.....
tabi ya bunca insan yanlış biliyor bir tek siz doğrusunu biliyorsunuz..
her saat aynaya bakarım temizliğimden,gururumdan başka bişey görmem
bence s,iz bir bakın bana önerdiğinize göre vardır sizde bişeyler.....
agzını topla diyerek kişiliğinizi gösetrdiniz.. agzını topla diyerek asıl siz terbiyeli olun,

Sen bayağı seviyesiz ve terbiyesiz bir kadınsın .Bence aynaya iyice bak .Konuşma tarzın tam bir sokak ağzı yani ne olduğun belli .

Bu arada güzel sitemizin yöneticileri nerede ????? Seviyesizlik aldı başını gidiyor .Eskisi gibi görev bekliyoruz sayın yöneticilerden .Şikayetlerimiz bile duyulmuyor sanırım.Bu siteye ne oldu böyle ? Yıllardır üyeyim KAZEN bey zamanında en küçük bir hakarette herkes haddini bilirdi.Burası mahalle ağzı ile konuşma yeri deği.Siteyi kirletenler için gereği yapılsın lütfen .

Sen bayağı seviyesiz ve terbiyesiz bir kadınsın .Bence aynaya iyice bak .Konuşma tarzın tam bir sokak ağzı yani ne olduğun belli .

ne oldugun belli derken de kişiliğini gösterdin sen beni tanıyormusunda kişiliğime laf yapıyorsun haddını bil.terbiyesizleşme...
sokak agzı tarzı sizin yukarıda yazdıklarınız.
işine gelmeyince böyle olunuyor demekki
şuanda yine bakıyorum aynaya gururumdan temizliğimden başka bişey göremiyorum gel bide sen bak istersen:)

Evli ve çocuğu olup aldatılan arkadaşlara saygısızlıktır adam boşansında bekle de vs vs gibi yorumlarda bulunmak ( o adam boşanmaz çıtır çerez niyetinde kimbilir belkide alışkanlık haline getirmiş bu olayı ). Burda evli ve çocuklu- evinde karısının akşam beklediği bi adamla ilişki yaşayan ne kadar saf ve temiz duygu hissediyor olsa da bir kadının yuvasının yıkılmasına, aldatılmasına sebep olan bir konu sahibinden bahsediyoruz. Suçluyu ne kadar uğraşsak şahısları tanımadığımız için bilemeyiz ancak neresinden bakarsanız bakın ortada ki olay evli bir adamla ( hele de şimdi sen bekle ben ilerde boşanırım çocuk büyüsün vs gibi bahaneler uyduran) ilişki yaşayan yasak bi durum var ortada. Kimse konu sahibini boşuna savunmasın dünyadan bekar erkek mi yok... İlerde inşallah aldatılan eş pozisyonuna düşmezsiniz arkadaşlar eğer düşerseniz (ki Allah korusun düşmanıma bile vermesin) aldatılmanıza sebep olan kadını ne kadar savunup ne kadar anlamaya çalışırdınız merak ediyorum cidden.

Back
X