- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
-
Anlıyorum canım benımde suyum geldıgınde hıc agrım yoktu gule oynaya gıtmıstım hastaneye hatta orda sureklı gezınıyordum sonra suni sancı verdıler agrım ve acılmam başladı
Tabı acılma oluncaya kadar su bıtıyor
Gıdın doktora zaten once ultrosonla bakıyorlar sonra nstye gırersınız gerek görürlerse catı ya bakarlar
Bu haftlar rısklı ne olur ne olmaz gec kalmayın
teşekkür ederim canım gidicem bugün doğururum bende inşallah çok heycanlıyım
Nişanın gelmiş canım, her an suyun da gelebilir. Lütfen hemen doktora git.
teşekkür ederim canım gidicem bugün doğururum bende inşallah çok heycanlıyım
Ne tatlı heyecan umarım çok sancı çekmeden bır avazda kurtulursunuz
Bır doğum yapın böyle guzellık yok dıyeceksınız
Rabbım kucagınıza alıp hayırlı sekılde buyutmek nasip etsin
39 haftalik hamilesiniz iki gun olmus. Doktorunuza bi'alo demek zor olmamali can tasiyosunuz. Annem hamileliginde sancim yok diye beklemis beklemis rengi sararinca terslik var diye doktora gitmisler. İhmal etmeyin lutfen...[/QUOTE mutlaka gideceğ,m buğün teşekkürler
Ne tatlı heyecan umarım çok sancı çekmeden bır avazda kurtulursunuz
Bır doğum yapın böyle guzellık yok dıyeceksınız
Rabbım kucagınıza alıp hayırlı sekılde buyutmek nasip etsin
amin canım çok teşekkür ederim biran önce bende o güzelliği tatmak istiyorum son günler hiç geçmiyo
39 haftalik hamilesiniz iki gun olmus. Doktorunuza bi'alo demek zor olmamali can tasiyosunuz. Annem hamileliginde sancim yok diye beklemis beklemis rengi sararinca terslik var diye doktora gitmisler. İhmal etmeyin lutfen...[/QUOTE mutlaka gideceğ,m buğün teşekkürler
Saglikli bi'sekilde kucaginiza alin insallah ne guzel heycanlar:) Kolay dogumlar diliyorumm:)
dogumun baslayacagina isaret..bir an once doktorunu ara ve git...sag saglim kucagina alirsin insaallah bebisini
Saglikli bi'sekilde kucaginiza alin insallah ne guzel heycanlar:) Kolay dogumlar diliyorumm:)
teşekkür ederim canım
Tatlım o nişan. Nisan gelince bi doktora görünmek en iyisi. Ama genelde nisandan 3 4 gun icinde dogum oluyor
biri bana acil yardımcı olabilirmi ya 39 haftalık hamileyim 2gün önce kanla karısık kahverengimsi bir parça geldi sonrada sümükümsü pembemsi akıntı bu ne demek oluyo
nişan gelmiş rahim ağzı açılmış, enfeksiyon olma riskiniz var normal dogum istiyorsanız 1-2 daha bekleyebilirsiniz ya da hastaneye gidin suni sancıyla hızlandırabiirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?