- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
-
2 gün oldu madem hemen bi doktorla görüşseydin..
Bencede doktora gıdın haftanız çok ileri doğum olabılırı sızde bebekte sıkıntı olabılır ıhmal etmeyin lütfen
Saglıklıca kucagınıza almanız dileğıyle[/QUOTE bu sıvıyı netten araştırdığımda doğum belirtisi diyo ama henüz sancım yok bu yüzden dk gitmeye çekiniyorum
haaa yani ben sezeryan olmuştum o yüzden nişan sancı su hiçbiri olmadı...
sancın fln yokmu ?????
biri bana acil yardımcı olabilirmi ya 39 haftalık hamileyim 2gün önce kanla karısık kahverengimsi bir parça geldi sonrada sümükümsü pembemsi akıntı bu ne demek oluyo
Bencede doktora gıdın haftanız çok ileri doğum olabılırı sızde bebekte sıkıntı olabılır ıhmal etmeyin lütfen
Saglıklıca kucagınıza almanız dileğıyle[/QUOTE bu sıvıyı netten araştırdığımda doğum belirtisi diyo ama henüz sancım yok bu yüzden dk gitmeye çekiniyorum
Ikı normal doğum yaptım ılk dogumumda 34 haftamda kanlı akıntı geldı
Gıttıgımde doktora eşi aşagıya inmiş dedi
39 haftamda su geldi dogum yaptım
İkinci hamılelıgımde de su gelmesi sonucu gıttım
Agrı sancı yada nişna belirtısı olmadı hıc
Agrınız var mı peki
Bız burdan ne desek boş inanın her bünye farklı tepki veriyor
Bazen hayret ediyorum, 2 gün olmuş insan hiç mi bu ne deyip doktora gitmez.
Ne diyelim ki biz, inşallah bir şey yoktur.
merak edyrm ama ilk burda tecrübeli bayanlara sormak istedim kimseyi telaşa sokmak istemiyorum bu sıvı sizde geldimi hiç ne oluyo bilginiz varmı
Ikı normal doğum yaptım ılk dogumumda 34 haftamda kanlı akıntı geldı
Gıttıgımde doktora eşi aşagıya inmiş dedi
39 haftamda su geldi dogum yaptım
İkinci hamılelıgımde de su gelmesi sonucu gıttım
Agrı sancı yada nişna belirtısı olmadı hıc
Agrınız var mı peki
Bız burdan ne desek boş inanın her bünye farklı tepki veriyor
henüz bi ağrım yok çok hafif sancım geliyo ama yani hiç yok diyebilecek kadar az
henüz bi ağrım yok çok hafif sancım geliyo ama yani hiç yok diyebilecek kadar az
Anlıyorum canım benımde suyum geldıgınde hıc agrım yoktu gule oynaya gıtmıstım hastaneye hatta orda sureklı gezınıyordum sonra suni sancı verdıler agrım ve acılmam başladı
Tabı acılma oluncaya kadar su bıtıyor
Gıdın doktora zaten once ultrosonla bakıyorlar sonra nstye gırersınız gerek görürlerse catı ya bakarlar
Bu haftlar rısklı ne olur ne olmaz gec kalmayın
Canim nisanin gelmiş benimde öyle olmuştu 3. Gün suyum geldi.. Doğumun yakindir allah kolaylıkla kucagina almaya nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biri bana acil yardımcı olabilirmi ya 39 haftalık hamileyim 2gün önce kanla karısık kahverengimsi bir parça geldi sonrada sümükümsü pembemsi akıntı bu ne demek oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?