cok gecmis olsun insallah biran once toparlanirsinizKizlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun Dün gece agrilarimdan dolayi esim beni acile kaldirdi. O kadar siddetli kramplar yasiyorum ki tarif etmem mümkün degil Simdilik cocuk olayini gectim hastaligimla nasil basederim diye düsünüyorum.
İnsallah canim.benim yumurta rezervime bakildi cok sukur cok iyi dedi doktor dmeem o.ki sana.bu sefer kontrole git bakalim.ne cikacak uzulme eger icine sinmeyen.birseyler varsa doktorunu degistir cok fark ediyor ben kadin dogum polikinliginden ilk defa gulerek ciktim ama bakalim ne zaman bebek sahibi olacazInan benimde kafanda bir sürü soru isareti var.yumurtalik rezervine bakilmadı yumurtlam
Inan benimde bu konuda kafam cok karışık. Yapılan yorumları okuduğum zaman sanki bir yerlerde bi eksik varmış gibi hissediyorum.genelde sorunlar aynı ama herkeze farklı bi tedavi uyguluyorlar.senin başına gelenlerde ilginç insallah dedigi gibi hicbirsey yoktur.
Kozlar kist amrliyati olduktan hemen sonra tüp ebbek sureci başladı bugün yumurta toplama işlemi yapildi 12 tane toplanmış kistin olduğu taraftan da yumurtalar toplandi gelişim süreçleri de iyiydi :)
Canım çok geçmiş olsun.Rabbim gönlündeki neyse onu versin inşallahKozlar kist amrliyati olduktan hemen sonra tüp ebbek sureci başladı bugün yumurta toplama işlemi yapildi 12 tane toplanmış kistin olduğu taraftan da yumurtalar toplandi gelişim süreçleri de iyiydi :)
Amin hepimize versin bu günler de geçer agrilarimiz da geçer allah güzeli iyiyi versin yeterCanım çok geçmiş olsun.Rabbim gönlündeki neyse onu versin inşallah
Amin hepimize versin bu günler de geçer agrilarimiz da geçer allah güzeli iyiyi versin yeterhayiiirCanım çok geçmiş olsun.Rabbim gönlündeki neyse onu versin inşallah
Hayiiir hiçbirşey hissetmedim zaten narkozlu oldu hemen yarim saatte bitirdilerCanım öncelikle geçmiş olsun ve hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın yumurta toplama işlemi agrilimi oluyor
Allahim sonunu hayir etsin insallah canim tez vakitte muradina erersinKozlar kist amrliyati olduktan hemen sonra tüp ebbek sureci başladı bugün yumurta toplama işlemi yapildi 12 tane toplanmış kistin olduğu taraftan da yumurtalar toplandi gelişim süreçleri de iyiydi :)
Allah yaridm etsin biz de ilk için ufarsiyoruz bebeginize endometriozis olup bebek için uğraşan ben ve benim gibiler için şimsiki sarilin olur mu :))Mrb lar canım benim ilk çocuğum tedavisis oldu.ikinciyi yıllardır uğraşıyorum olmuyo
Doktora gittin mi peki bir sebebi var mıymışMrb lar canım benim ilk çocuğum tedavisis oldu.ikinciyi yıllardır uğraşıyorum olmuyo
Ya kusura bakmayın mesajın nereye yazıldığını bir an unutmuşum inş bir an önce olur tüp bebek de yıpratıcı bir süreç çünkü ilki kaç yaşındaTabiki endometriozis den dolayı olmuyo iki defa tüp bebek denedim başarısız oldu yarı yıl tatilinde tekrar gitmeyi düşünüyorum.
Kaç yasonfasin canim neden tutmadi tüp bebek?
masal_gibi selam canim cok gecmis olsun.bugün ilacta 22.günüm ve kanamam kesildi lakin agrilarim devam ediyor umarim iyi gelir yoksa bu sartlarda ameliyat olmam cok zor. Almanyada bu ilacı kullanan çok endolu hasta var ve geneli memnun kalmış. Ameliyattan sonra bende tüp bebek denicem kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?