selam arkadaşlar benimde sağ tarafımda 4cm sol tarafımda 3 cm çikolata kistleri var acıbademe gittim dr ameliyat istemiyor yumurtalık rezerviiinin azalmaması için direk tüp bebeğe geçelim dedi kist varken tüp bebekte başarı şansı nedir acaba ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardımcı olun bana çok kararsızım 2 sene öncede laporoskopi olmuştum 1 senelik evliyim ama hamile kalamıyorum yaşım 27 bu şekilde hamile kalan varmı acaba aranızda :çok üzgünüm:
meraba bendede aynı sorun var.5cm çikolata kistim var .prof dr gittim amaliyat olama tüp bebek dedi. yumurtalıkların zarar görmesin diye ben bir sene önce başka bir sorun nedeni ile laparaskopi oldum . benim eşimdede sorun var. şimdi başka doktora gidecegim bakalım o ne diyecek telefonda doktor olman lazım dedi . hepsi farklı konuşuyor ALLAH yardımcımız olsun. doktora gittikten sonra yine bilgileri paylaşırım . lütfen sizde paylaşın. benim gibi sorunları olan arkadaşlar sizede sesleniyorum . bilginizi paylaşın ltf .ben aynı zamanda polikistik over var maalesef..................