çok geçmiş olsun gülcecan rahim filmi cekilmeden mi oldun ameliyatlarını? ben de laparoskopiyle aldırtdım kisti ama önce rahim filmi çekilmişti, hayırlısı olsun inşallah, cok cabuk tazelenmiş kistlerin. inşallah bebeğin gelir de hem kistinden kurtulursun hem de sabrının mükafatını alırsın, rabbim yüzümüze baksınarkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. bende çikolata kisti rahatsızlığı var.321 yaşında ve 2,5 yıllık evliyim
ilki 22 ikincisini 3 ay önce ameliyat oldum ama yeniden tekrarladı.doktorumu değiştirdim ve yeni doktorum rahim filmi çektirmemi istedi,eğer tüpler kapalıysa tüp bebek olucam çok zorlu ve uzun bir süreç
Allah herkese evladını kucağına alacak sabrı versin
nasıl tekrarladı ilaç vermediler mibende 2 ay önce oldum biri 15 cm diğeri 5 cm ilaç kullanıyorum tekrarlamaması için bana direk önerdikleri ilaç fazla kullanma evlen çocuk yap.. Amin inş. Rabbim o mükemmel duyguyu yaşamamızı inş. nasip eder..Rabbim kimsenin muradını gözünde bırakmasın inş..
tacsız prenses bekar oldugun için ilac tedavisi vermişler, yalancı menapoz deil mi, e o zman adet görmüyosun sen, ben ilac tedavisi taraflısı deilim, zat4en amacımız anne olmak allahın izniyle, momi diye bi kullanıcı var endometriyosiz diyeti gibi bi topik actı bi onu denemeye calısın bakalım, ben harfiyen olmasa da uymaya calısıyorum.
rabbim isteyen herkesin kucagını bebişlerle doldursun inşallah