sevgili edzgdz, neden laparoskopik olmuyosun, doktorun neden açık tercih ediyor?bunu sordun mu? dr.un kim bilmiyorum, ama şunu biliyorum, laparoskopik her dr.un harcı değil....bu yöntem hastaya kolay dr.a zorken açık ameliyat hastaya zor dr.a kolaydır.....ben dr.umdan çok memnun kaldım,ilk çiklta kistim soldaydı, şimdiki sağda ,ama nedense ben ağrısını solda hissettim...RABBİMDEN DİLERİM BU SON AMELİYATLARIMIZ OLSUN, bi daha yaşamayalım, hep sağlıklı olalım İNŞALLAH, GELİŞMELERİ YAZALIM ARKADAŞIM OLUR MU?
slm bende 7 ocakta açık ameliyat oldum sağ yumurtalıktan 9.5 cm sol yumurtalıktanda 7 cm çikolata kisti alındı .ameliyat ve ameliyat sonrası çok güzeldi ancak ameliyattan 2 ay sonra tekrar regl sancılarım başladı ve dr ye gittiğimde sol yumurtalığımda 6.5 cmlik bir kist oluştuğunu öğrendim şuan kistimin boyutu 9 cm ve tekrar ameliyat olacağım bu arada 2 ay oldu evlendiğim benimde tek düşüncem şu kisten kurtulup çocuk sahibi olabilmek eğer çocuğumuz olursa yumurtalıklarımdan hemen kurtulmak istiyorum .