- Konu Sahibi KARAFESLEGEN
-
canım yaaa ,okurken tüylerim diken diken oldu..ne mutlu mucizen gelmiş,artık seninle..paylaştığın için çok teşekkür ederim..umudum daha da artmaya başladı..Allahım sana ve eşine bağışlasın güzel bebişinizi..:Saruboceq:
2 aylık evliydim doğum kontrol hapı kullanmak istiyordum kontrol için doktora gittim genç kızlığımdan beri hep sancılı reglim olurdu tıp fakültesine gittim ultrasonda 4.5 cm lik çikolata kistim olduğunu söyledi doktor iki ay doğum kontrol hapı kullan gel dedi ben o zaman kısırlık falan yaptığından habersizdim araştırmadım da iki ay sonra gittim küçülmediğini ve hemen laparoskopi ile alınması gerektiğini söyledi o sırada okulun en yoğun zamanı olduğu için üzerinde durmadım tahlil falan yapıldı ama gitmedim aradan bir sene zaman geçti ben doğum kontrol hapına devam ediyorum korunuyoruz ve bebek de düşünmüyoruz biraz ağrılarım olmaya başladı karın bölgemde internetten çikolata kistini araştırdım bir sürü olumsuz şey üzerine moralim bozuldu eşime durumu anlattım o da üzüldü moralimin bozulmasına , kısır mıyım diye ben düşünüyorum eşim olsun sağlığın daha önemli diyor neyse o arada hapı bıraktım ben ekim 2008 sonu. bir doktora gittim oda ameliyat önerdi aralık başında başka bir doktora gittim testler yapıldı muayene etti adet olduktan sonra gel dedi 3 ocak 2009 da gittik bana doktorum "uzun süre korunmuşsunuz gebe kalıp kalmayacağınızı görmeden ameliyat kesinlikle önermiyorum bekleyeceğiz bir 6 ay sonra rahim filmi çekeriz ama en az 1 - 1.5 sene bekleyeceğiz ki endişe etmeyin 4-5 ay sonra kalırsın hamile" dedi eve geldik ben tüp bebekle hamile kalma yöntemlerine falan bakıyorum umutsuzum neyse zaman geçti moralim olmadığı için eşimle ilişkide normalden bile az bulunuyorum olmayacağına inanmışım 15 ocakta adet olmam lazım geçti 3 gün sonra test yaptım negatif çıktı zaten kalamam ne diye bakıyorum dedim 10 gün geçti yok hala pazar günüydü apar topar nöbetci eczane bulduk ama ben kondurmuyorum stresten gecikti diyorum aldım testi, eve kadar dayanamadım bir alış veriş merkezinde yaptım ve mucize bebeğim hemen geldi inanamadım şu an 6. ayımdayım kızımız olcak hamile kaldığım ilk günden beri bebeği olmayıp da isteyen herkes için dua ediyorum Allahım tüm isteyenlerin gönlüne göre versin ben olmayacağını endişesini çok kısa yaşadım umarım herkes benim kadar yaşar ve sonu mutlu biter
eveeeetttt bak gördünüzmü arkadaşlar gamma da bebeği aklından çıkarttığı an hamile kalmış, olay budur :lepi: siz aklınızdan çıkartacaksınız bebeğiniz size merhaba diyecek opuyorumnanaktan gamma yavrum bebeğini hayırlısıylan kucağına alırsın inşalah, ay ne güzel depikliyodur o şimdi, öperim minik kuzuyu Şeniz2 aylık evliydim doğum kontrol hapı kullanmak istiyordum kontrol için doktora gittim genç kızlığımdan beri hep sancılı reglim olurdu tıp fakültesine gittim ultrasonda 4.5 cm lik çikolata kistim olduğunu söyledi doktor iki ay doğum kontrol hapı kullan gel dedi ben o zaman kısırlık falan yaptığından habersizdim araştırmadım da iki ay sonra gittim küçülmediğini ve hemen laparoskopi ile alınması gerektiğini söyledi o sırada okulun en yoğun zamanı olduğu için üzerinde durmadım tahlil falan yapıldı ama gitmedim aradan bir sene zaman geçti ben doğum kontrol hapına devam ediyorum korunuyoruz ve bebek de düşünmüyoruz biraz ağrılarım olmaya başladı karın bölgemde internetten çikolata kistini araştırdım bir sürü olumsuz şey üzerine moralim bozuldu eşime durumu anlattım o da üzüldü moralimin bozulmasına , kısır mıyım diye ben düşünüyorum eşim olsun sağlığın daha önemli diyor neyse o arada hapı bıraktım ben ekim 2008 sonu. bir doktora gittim oda ameliyat önerdi aralık başında başka bir doktora gittim testler yapıldı muayene etti adet olduktan sonra gel dedi 3 ocak 2009 da gittik bana doktorum "uzun süre korunmuşsunuz gebe kalıp kalmayacağınızı görmeden ameliyat kesinlikle önermiyorum bekleyeceğiz bir 6 ay sonra rahim filmi çekeriz ama en az 1 - 1.5 sene bekleyeceğiz ki endişe etmeyin 4-5 ay sonra kalırsın hamile" dedi eve geldik ben tüp bebekle hamile kalma yöntemlerine falan bakıyorum umutsuzum neyse zaman geçti moralim olmadığı için eşimle ilişkide normalden bile az bulunuyorum olmayacağına inanmışım 15 ocakta adet olmam lazım geçti 3 gün sonra test yaptım negatif çıktı zaten kalamam ne diye bakıyorum dedim 10 gün geçti yok hala pazar günüydü apar topar nöbetci eczane bulduk ama ben kondurmuyorum stresten gecikti diyorum aldım testi, eve kadar dayanamadım bir alış veriş merkezinde yaptım ve mucize bebeğim hemen geldi inanamadım şu an 6. ayımdayım kızımız olcak hamile kaldığım ilk günden beri bebeği olmayıp da isteyen herkes için dua ediyorum Allahım tüm isteyenlerin gönlüne göre versin ben olmayacağını endişesini çok kısa yaşadım umarım herkes benim kadar yaşar ve sonu mutlu biter
hikayeni biliyorum. ama yinede içim gitti okurkken
eveeeetttt bak gördünüzmü arkadaşlar gamma da bebeği aklından çıkarttığı an hamile kalmış, olay budur :lepi: siz aklınızdan çıkartacaksınız bebeğiniz size merhaba diyecek opuyorumnanaktan gamma yavrum bebeğini hayırlısıylan kucağına alırsın inşalah, ay ne güzel depikliyodur o şimdi, öperim minik kuzuyu Şeniz
canım bebeğin olmamasının en büyük nedenlerinden biri stres diye okumuştum ne olur sıkıntı yapma Alahın izniyle ve bizim dualarımıza seninde en kısa zamanda meleğine kavuşacağına eminim sen sakin olmaya çalış çok zor bir şey biliyorum insan yüreğine laf anlatamıyor ama inan bazen doktorlar söze en kötüsünden başlıyorlar şans mı bilmiyorum eğer ilk gittiğim doktorda ameliyat kararına uysaydım boşuna ameliyat olmuş olcaktım o yüzden maalesef tıp fakültelerine olan güvenim sarsıldı şimdi özel hastaneye gidiyorum ve doğumumu orda yapacağım sen umudu asla yitirme dualarım seninle :Saruboceq:
ağlayıp karnımdaki miniğimi üzmek istemiyorum evet arkadaşlar kimse benim kadar umutsuz olmasın ben başardıysam herkes başarırrrrr.
ah canııııım allah bebeğini sana bagıslasın, sen evet aglayıp da bebegini üzme ama beni acayip aglattın bil, ama mutluluktan:)
ali ayhan beyi biliyorum, ben de kist ameliyatımı baskent te oldum ama hulusi beye, fakat doktorunun methini duydum, çok sevindim senin adına, maşallah agrega, allah eşini ve çisilini sana bağışlasın, pembe patiklerini güle güle giysin kızın:)
sana da ailene de annene de çok geçmiş olsun. maşallah
aman tanrım yaa maşallah,teşekkür ederim canım kimse umudunu kaybetmesin şimdi minik mucizem içimde pıtır pıtır oynuyor YÜCE ALLAHIM hiç kimseyi çocuk varlığı ve yokluğuyla sınamasın ....
ağlayıp karnımdaki miniğimi üzmek istemiyorum evet arkadaşlar kimse benim kadar umutsuz olmasın ben başardıysam herkes başarırrrrr.
gerçekten mucize gibi yaşadıkların Allah kızını sana bağışlasın hep yüzünüz gülsünağlayıp karnımdaki miniğimi üzmek istemiyorum evet arkadaşlar kimse benim kadar umutsuz olmasın ben başardıysam herkes başarırrrrr.
Benim geçen sene evlendikten sonra sol yumurtallığımda 4,5 cm lik çikolata kistim ortaya çıktı. Çok olumsuz şeyler duydum, moralim bozuldu bir doktor ameliyat olmazsan çocuğun olmaz dedi, bir doktor menopoz iğnesi vuralım adet görmezsen küçülür dedi bir sürü şey söylediler. Eşime de test yapıldı değerleri pek iyi çıkmadı. Sonuda beklemeye karar verdim, eşimin iltihap durumu tedavi edildi, iki ay yumurta takibi yaptırdım ve bu arada kilo verdim ve sonuç 3 ay sonra hamileydim :) hemde en ümitsiz olduğum ayda. Şu anda 7 aylık hamiliyeyim. Ümitsizliğe sakın düşme kesinlikle hamile kalınıyor...
agrera arkadaşım mucize denilen şey gerçekten bu olsa gerek
Rabbim seni eşini ve meleğini iki cihandada ayırmasın inş.
çok etkilendim yazdıklarından, boşuna sabırsızlanıyoruz diye düşündüm
Rabbim hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?