Endometriozis hastası sadece nodulleri olanlar

Bende emarda belli oldu nodul oldugu kist yok daha ortada olusmamıs milimetrik noduller var ıkı tane sag overde 1 tanede rahım arkasında ama her Allahın gunu felaket agrım oluyor kasıklarım bacagım

Bana ilk çikolata kisti var diyen doktor emar filan çekmemişti, ultrason muayenesine göre söylemişti. Aradan 1 yıla yakın geçmiştir ama şu an elimle dokunduğum da bile hissediyorum.Şu bir haftadır her akşam kasık ağrısı yanması bel bacak ağrısı yaşıyorum. Cumartesi günü gideceğim İnşaAllah ilerlememiştir çok korkuyorum..

Benim kıst ortada olmadığı ıcın teshıs edilemedi teshıs ancak emarla konulabıldı bu sebeple aksatmayın mutlaka gidin

en iyisini yapmışsın doktor değiştirmekle çünkü çikolata kistinde en etkili ilaç visanne doktorun niye değiştirmediğini anlamadım ve açık ameliyat teklif etmesi de kafa karıştırıcı

en iyisini yapmışsın doktor değiştirmekle çünkü çikolata kistinde en etkili ilaç visanne doktorun niye değiştirmediğini anlamadım ve açık ameliyat teklif etmesi de kafa karıştırıcı
Bunu söylememe ragmen vermedi endometrıosız hastalıgın da kullanılan ılac visanne yani ve hala agrı cekıyorum Baska bir doktora gideceğim bu hafta ilacı degısırecegim ve gecmezse buna ragmen bu ameliyatı düzgün kapalı bir sekılde yapabilecek bir doktor bulacağım sizce visanne benim agrılarımı kesebilir mi bir sansım varımdır

Birde bu ilacı bız kendimiz gıdıp eczaneden alabılırmıyız doktor yazmadan

bence var ben ameliyattan sonra kullanmaya başlamıştım sonra bıraktım kist tekrar yenileyince kullanmaya devam ettim elinizden geldiğince ameliyatı son çare olarak düşünün bide dolarex ağrı kesici iyi geliyordu bana en azından 8-9 saat rahatlatıyordu

Birde bu ilacı bız kendimiz gıdıp eczaneden alabılırmıyız doktor yazmadan
alınabiliyor diye biliyorum ama doktor tavsiyesiyle kullanmanızı öneririm çünkü yan etkileri olan bir ilaç ve sigara içiyorsanız içmemeniz gerekir

alınabiliyor diye biliyorum ama doktor tavsiyesiyle kullanmanızı öneririm çünkü yan etkileri olan bir ilaç ve sigara içiyorsanız içmemeniz gerekir
Dolarex hiç denemedim bir deneyim belki işe yara arveles denedim ama kesmiyor agrıyı tranko buskas kullandım oda kas gevsetici cok az bir fayda sagladı oda care olmadı evet biliyorum buyuk yan etkileri oldugunu ciddi bir ilac oldugunu ama bu hastalıkta agrılar da oldukça ciddi yasam kalitem tamamen düşmüş durumda ama genede dayanamaya zorlayacagım kendimi persembe günü randevu aldım bu bes günü nasıl gecırecegim hiç bilmiyorum gün sayıyorum resmen ne illet birseymıs

hemen dolarex denemeni tavsiye ederim eczaneden alabilirsin fiyatı uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…