Rabbım bu hastalıgı ceken her kim varsa tez zamanda sıfasını bulmayı nasıp etsin sizi cok ıyı anlıyorumBenim de hem adet hem adet dışı ağrılarım var karın ağrısı çekmekten yoruldum Allahım şifa versin
Bende emarda belli oldu nodul oldugu kist yok daha ortada olusmamıs milimetrik noduller var ıkı tane sag overde 1 tanede rahım arkasında ama her Allahın gunu felaket agrım oluyor kasıklarım bacagım
Benim de hem adet hem adet dışı ağrılarım var karın ağrısı çekmekten yoruldum Allahım şifa versin
Benim kıst ortada olmadığı ıcın teshıs edilemedi teshıs ancak emarla konulabıldı bu sebeple aksatmayın mutlaka gidinBana ilk çikolata kisti var diyen doktor emar filan çekmemişti, ultrason muayenesine göre söylemişti. Aradan 1 yıla yakın geçmiştir ama şu an elimle dokunduğum da bile hissediyorum.Şu bir haftadır her akşam kasık ağrısı yanması bel bacak ağrısı yaşıyorum. Cumartesi günü gideceğim İnşaAllah ilerlememiştir çok korkuyorum..
HayırİnşaAllah. Sizde de mi çikolata kisti var?
Ben yasmin ve aleve kullanmistim.her dogum kontrol hapi ise yaramiyor malesef.Kullandım ama bı faydası olmadı bana nodul karın ıcı yapısıklık oldugu ıcın agrı oluyor
en iyisini yapmışsın doktor değiştirmekle çünkü çikolata kistinde en etkili ilaç visanne doktorun niye değiştirmediğini anlamadım ve açık ameliyat teklif etmesi de kafa karıştırıcıKullwn
Kullanıyorum yasmın kullanıyorum ama malesef bana faydası olmadı 3 uncu kutu bitmek uzere bes haftayı gecıyor ama duzelemedım etkisiz kalıyor bu ılac visanne istedim menepoza sokun dedım doktora ama vermedi inatla ilacımı degıstırmıyor ustune birde acık amelıyat onerınce ben doktorumu degıstırmeye karar verdim Baska bir yere gıdecegım
Yasmın bende hiçbir işe yaramadı agrılarım hala siddetli devam edıyor bu hasta Baska bir doktora gidicem o yuzden ılacı degıstırcemBen yasmin ve aleve kullanmistim.her dogum kontrol hapi ise yaramiyor malesef.
Bunu söylememe ragmen vermedi endometrıosız hastalıgın da kullanılan ılac visanne yani ve hala agrı cekıyorum Baska bir doktora gideceğim bu hafta ilacı degısırecegim ve gecmezse buna ragmen bu ameliyatı düzgün kapalı bir sekılde yapabilecek bir doktor bulacağım sizce visanne benim agrılarımı kesebilir mi bir sansım varımdıren iyisini yapmışsın doktor değiştirmekle çünkü çikolata kistinde en etkili ilaç visanne doktorun niye değiştirmediğini anlamadım ve açık ameliyat teklif etmesi de kafa karıştırıcı
Birde bu ilacı bız kendimiz gıdıp eczaneden alabılırmıyız doktor yazmadanBunu söylememe ragmen vermedi endometrıosız hastalıgın da kullanılan ılac visanne yani ve hala agrı cekıyorum Baska bir doktora gideceğim bu hafta ilacı degısırecegim ve gecmezse buna ragmen bu ameliyatı düzgün kapalı bir sekılde yapabilecek bir doktor bulacağım sizce visanne benim agrılarımı kesebilir mi bir sansım varımdır
bence var ben ameliyattan sonra kullanmaya başlamıştım sonra bıraktım kist tekrar yenileyince kullanmaya devam ettim elinizden geldiğince ameliyatı son çare olarak düşünün bide dolarex ağrı kesici iyi geliyordu bana en azından 8-9 saat rahatlatıyorduBunu söylememe ragmen vermedi endometrıosız hastalıgın da kullanılan ılac visanne yani ve hala agrı cekıyorum Baska bir doktora gideceğim bu hafta ilacı degısırecegim ve gecmezse buna ragmen bu ameliyatı düzgün kapalı bir sekılde yapabilecek bir doktor bulacağım sizce visanne benim agrılarımı kesebilir mi bir sansım varımdır
alınabiliyor diye biliyorum ama doktor tavsiyesiyle kullanmanızı öneririm çünkü yan etkileri olan bir ilaç ve sigara içiyorsanız içmemeniz gerekirBirde bu ilacı bız kendimiz gıdıp eczaneden alabılırmıyız doktor yazmadan
Dolarex hiç denemedim bir deneyim belki işe yara arveles denedim ama kesmiyor agrıyı tranko buskas kullandım oda kas gevsetici cok az bir fayda sagladı oda care olmadı evet biliyorum buyuk yan etkileri oldugunu ciddi bir ilac oldugunu ama bu hastalıkta agrılar da oldukça ciddi yasam kalitem tamamen düşmüş durumda ama genede dayanamaya zorlayacagım kendimi persembe günü randevu aldım bu bes günü nasıl gecırecegim hiç bilmiyorum gün sayıyorum resmen ne illet birseymısalınabiliyor diye biliyorum ama doktor tavsiyesiyle kullanmanızı öneririm çünkü yan etkileri olan bir ilaç ve sigara içiyorsanız içmemeniz gerekir
Sigara kullanmıyorumalınabiliyor diye biliyorum ama doktor tavsiyesiyle kullanmanızı öneririm çünkü yan etkileri olan bir ilaç ve sigara içiyorsanız içmemeniz gerekir
hemen dolarex denemeni tavsiye ederim eczaneden alabilirsin fiyatı uygunDolarex hiç denemedim bir deneyim belki işe yara arveles denedim ama kesmiyor agrıyı tranko buskas kullandım oda kas gevsetici cok az bir fayda sagladı oda care olmadı evet biliyorum buyuk yan etkileri oldugunu ciddi bir ilac oldugunu ama bu hastalıkta agrılar da oldukça ciddi yasam kalitem tamamen düşmüş durumda ama genede dayanamaya zorlayacagım kendimi persembe günü randevu aldım bu bes günü nasıl gecırecegim hiç bilmiyorum gün sayıyorum resmen ne illet birseymıs
İnsallah işe yarar gidip alırım şimdihemen dolarex denemeni tavsiye ederim eczaneden alabilirsin fiyatı uygun
inşallah canım bende çok işe yaradı bir dene yarım saat sonra etkisini gösteriyor zaten sonucu söylersin banaİnsallah işe yarar gidip alırım şimdi
İnsallah bende de ıse yarar aldım ıcıyorum sımdı cok sagolun yardımcı olmaya calıstıgınız ıcıninşallah canım bende çok işe yaradı bir dene yarım saat sonra etkisini gösteriyor zaten sonucu söylersin bana
Arveles ve majezikte ağrıda etkiliİnsallah bende de ıse yarar aldım ıcıyorum sımdı cok sagolun yardımcı olmaya calıstıgınız ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?