Endometriozis hastası sadece nodulleri olanlar

hadi ya çok üzüldüm canım yarım saat arayla 2 tane de deneyebilirsin inşallah bir an önce geçer
Öyle bir illet ki ıste agrı kesıcı bıle ıse yaramıyor bu hastalıkta deneyecegım ınsallah ıse yarayabilir tesekkur ederım

Hergün karın ağrısına dayanılmaz ki yaa Allah şifa versin ne zor bir durum. Böyle işinizi gücünüzü nasıl yapıyorsunuz ki ağrılarla

Hergün karın ağrısına dayanılmaz ki yaa Allah şifa versin ne zor bir durum. Böyle işinizi gücünüzü nasıl yapıyorsunuz ki ağrılarla
Hiçbisey yapamıyorum herseyımı annem yapıyor malesef onlara yukum kendi ihtiyaclarımı bile zar zor karsılıyorum o yuzden tedaviyse tedavi düzgün ameliyatsa amelıyat olup bir an once kurtulup hayatıma bakmak istiyorum

çikolata kisti ve agrilara zerdeçal iyi geliyor diyorlar yabancı kaynaklardan okuyorum. Ben daha denemedim ama bir araştır istersen.

çikolata kisti ve agrilara zerdeçal iyi geliyor diyorlar yabancı kaynaklardan okuyorum. Ben daha denemedim ama bir araştır istersen.
Yemeklerde kullanmıstım uzerıne atmıstım bir işe yaramadı bide suya karıstırıp mı içmeyi denesem

inşallah canım bende çok işe yaradı bir dene yarım saat sonra etkisini gösteriyor zaten sonucu söylersin bana
Merhaba bendede adetımın ilk gunu cok agrı oluyor 2. Gunu gecıyor. Adet dısı gunlerımde yumurtalıklarımda agrı olmuyo sadece yumurtladgm gunde sancı hissedıyorum. Doktor muayenesınde hiç bişey cıkmadı herangı bi kist ama adetlıykende sancı normal degıl dıyorlar endometrizis olabılır mıyım? Tam olarak şikayetlerınız nedir?

adetten bir kaç gün önce çok şiddetli sancım oluyor ve adetin 3. gününe kadar devam ediyor adetim düzensiz oluyor ve ay içerisinde kasığıma ani ağrılar giriyor

adetten bir kaç gün önce çok şiddetli sancım oluyor ve adetin 3. gününe kadar devam ediyor adetim düzensiz oluyor ve ay içerisinde kasığıma ani ağrılar giriyor
Anladım benım şikayetlerim bu yonde degıl dilerım allahtan tez zamanda şifasınıda versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…